Iasule, mandra cetate (50)
Raspunsuri - Pagina 9
alic spune:
Irina , sa va traiasca fetita (si baietelul), sa va bucurati de ei si sa aveti parte de toate bucuriile din lume!!!
La Multi Ani, Agnes Iris Maria!!!
ALICe
Ramonika spune:
nu va grabiti sa le judecati pe educatoarele care nu scot copiii afara. is patita pe pielea mea. cand eram educatoare, s-a intamplat sa tin locul unei colege si nu-i cunosteam copiii. i-am scos afara la aer, era cald, frumos, in curtea gradinitei, i-am lasat sa alerge. grupa pregatitoare, nu erau chiar mici mici. o fetita s-a impiedicat de o bordura si a cazut si si-a spart arcada urat de tot.
a doua zi a vanit tat-su cu gura mare ca una alta... eram si eu si colega careia ii tinusem locul. cam nasoala situatia... oricum, ideea e ca daca e sa se intample un accident tot se intampla. eu am cazut in fata lui maica-mea cand eram mica si mi-am spart capul si nu ma pazea decat pe mine, nu 25-30 de copii.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Darria spune:
La multi anisori! Agnes Iris. Sa cresti sanatoasa si sa fii norocoasa
Poate gresesc dar cand o sa fie la gradinita prefer sa o tina in sala daca nu le poate face fata afara. Nu vreau accidente.
Ralu: pe unde umbli? Esti ok?
lgireada spune:
Ralu nu cred ca va mai intra pe aici, dar o sa tinem legatura cu ea in privat, nu?
Pun si eu o intrebare: a cumparat cineva carticica cu retete de post? Am vazut ca a aparut si tare as vrea sa stiu care va fi urmatoarea carticica, care sunt sectiunile de concurs si care sunt deadline-urile.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Darria spune:
Liliana: mai vedem noi
Din pacate vad ca sunt cateva fete care nu mai intra pe aici
Nu am luat carticica asa ca nu pot sa-ti spun nimic. Dar spune-mi cum se numeste, o iau iti spun ce te intereseaza.
Daca tot vb. de gradinite: ce parere aveti de gradi de langa pol. rutiera?
palmyrah2002 spune:
Ma ajutati cu numarul de telefon al d-nei dr.Grigore?
Si va rog sa-mi spuneti cu cit timp inainte trebuie facuta programarea si cit e consultatia!
Multumesc frumos !
:flo:
Cristina
Ramonika spune:
darria - gradinita de langa politia rutiera este buna, din cate am auzit eu. nu am avut de-a face direct cu acea gradinita, dar iti spun doar din auzite. mai intreaba si pe altii.
palmyrah - tocmai imi zicea prietena mea aseara ca s-a programamt la dr Grigore si daca suni azi sa te planifici te cheama peste o luna cel putin sau chiar o luna jumate cel mult. e foarte aglomerat. asta e nasol. nu mai stiu nr de tel de la cabinet, chiar daca il stie cineva, sa-l scrie va rugam.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
miki68 spune:
palmy, nr. tel. dr. Grigore este 276015. eu am fost ieri dim. si am auzit ca se faceau programari pt. inceputul lunii mai (cel mai devreme!). Rabdare !
cristina d.
lgireada spune:
Si eu stiu ca d-na Grigore e foarte ocupata... daca ai o pb urgenta, nu e o solutie.
Darria eu am trait cu speranta ca Ralu se va intoarce si la topicul de mirese din Iasi si n-a fost asa. Am insistat o gramada in privat sa revina.
Carticica la care ma refer, de unde am eu nevoie de informatii e aici : www.carticicapractica.ro ; pe site n-am gasit regulile urmatorului concurs. Ma bate un gand, ca aici voi gati zilnic :D.
tuturor
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos