Intrebare nevinovat de intima
E o curiozitate a unei prietene (nu dati cu rosii pt ca spun adevarul): daca partenerul si-a atins penisul in erectie (deci lubrifiat de lichidul seminal si implicit de niste spermatozoizi "rataciti", deci nu a intrat in contact cu sperma propriu-zisa)S-A STERS pe maini! si apoi a atins zona genitala a partenerei (poate chiar si intrarea in vagin), este posibila aparitia unei sarcini ? 
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
Raspunsuri
Alex2 spune:
E prea putin probabil sa contina lichidul seminal spermatozoizi care ajunsi de pe penis pe maini, apoi s-a sters si din zona genitala sa ajunga sa intalneasca ovulul. Nu e sigur 100% ca nu se poate totusi intampla, ptr ca stim, singura metoda sigura 100% este abstinenta. S-au auzit cazuri cand ea a ramas insarcinata cu spermatozoizii "spalati" de acelasi sapun la dush, si multe altele la care nu ne asteptam. Ce vreau sa spun este ca "stersul" asta nu este sigur daca o parte a corpului intra in contact cu sperma. La fel cu vorbeam cu cineva, ejacularea de ex pe abdomenul femei, care apoi face dush, deci apa curge sper zona genitala, nu exclude ca un nene spermatozoid mai smecher sa nu ajunga unde (nu) trebuie.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
marius spune:
Probabilitatea din punctul meu de vedere de aparitie a unei sarcini in conditiile descrise mai sus este de 0.0000001%
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Natalis spune:
Bun ! Multumesc pentru raspunsuri, mai astept si alte opinii :)
Natalis spune:
Prietena mea nu e incantata de o eventuala sarcina, so, nu vrea deloc un DA, insa astept un raspuns care sa aiba la baza o experienta de genul acesta...habar n-am...ca sa stiu ce sa ii spun sa o linistesc :)
Clover spune:
Pai opinia e ca sansa exista dar este foarte foarte redusa.
Keep the promises you make to yourself.
Alex2 spune:
Daca ne gandim ca sunt multe cupluri care practica metoda Coitus intreruptus de ani de zile si nu s-a ajuns la o sarcian nedorita (bine cu riscurile de rigoare), nu vad de ce numai atingerea penisului in erectie ar fi mai periculoasa? In timpul actului sexual penisul este foarte aproape de trompe, deci sansele sunt de zeci de ori mai mari sa duca la o sarcina, daca lichidul seminal ar contine niste spermatozoizi rataciti.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Alex2
Daca ne gandim ca sunt multe cupluri care practica metoda Coitus intreruptus de ani de zile si nu s-a ajuns la o sarcian nedorita (bine cu riscurile de rigoare), nu vad de ce numai atingerea penisului in erectie ar fi mai periculoasa? In timpul actului sexual penisul este foarte aproape de trompe, deci sansele sunt de zeci de ori mai mari sa duca la o sarcina, daca lichidul seminal ar contine niste spermatozoizi rataciti.
Alexandru
Da-mi voie sa te contrazic, stiu caz care a ramas insarcinata practicand metoda descrisa de tine mai sus.