Intrebare nevinovat de intima
Raspunsuri - Pagina 2
Alex2 spune:
Da, si eu stiu. ![]()
Dar rata reusitelor este mai mare decat rata esecurilor. La asta m-am referit. ![]()
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by marius
Probabilitatea din punctul meu de vedere de aparitie a unei sarcini in conditiile descrise mai sus este de 0.0000001%
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
...deci, se poate!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
goldi spune:
Mai, or fi
mai umblareti, da'chiar asa, sa strabata munti si vai pana la punctul terminus, mi se pare folclor pur.
Elise spune:
prea umblaretzi...
In cazul asta, prietena ta ar trebui sa se fereasca si sa stea pe scaun in autobuz... cine stie cine a trecut pe acolo si ce-a facut in ultimele 24 de ore....
Elise & BBLisa
Natalis spune:
Bine zis Elise 

. M-am gandit si eu ca din moment ce s-a sters, eventualii " umblareti" nu prea mai aveau cum sa supravietuiasca...zic si eu.
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
nikole spune:
mi se pare imposibil sa rezulte o sarcina in conditiile in care partenerul s-a sters pe maini...
insa cu faimoasa metoda Coitus intreruptus se poate ramane insarcinata.Exemplu:eu!
stiam ca e ziua cea mare, eram intr-o vacanta in Filipine, si( desi ne doream un copil dar nu chiar acum, cat inca suntem pe meleaguri indepartate)cuprinsi de febra evenimentelor, am uitat efectiv de prezervativ...asa ca a ramas varianta cu..intreruptus-ul!
Si s-a intrerupt cu ochisori pana la urma, drept ptr care azi fac 17 sapt de sarcina.
vacanta Filipine
vavanta Brasil
17+
Natalis spune:
FELICITARI NIKOLE !
Iti doresc o sarcina cat mai usoara.
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
nikole spune:
quote:
Originally posted by Elise
Nikole,
sa-ti traiasca interuptusul!
Elise & BBLisa

Sa dea D-zeu, si tie papusika
...multumesc ptr. urari fetelor...

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+