*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 6
didi-anda spune:
Felicitari gravidutelor!. incercati sa nu va stresati prea mult!cu siguranta Dumnezeu va va ajuta si va fi totul bine!s-aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Irlandeza tin pumnii in continuare sa fie totul bine!bebe este un luptator si nu te va parasi!
Teo eu nu imi iau temperatura, dar pot sa-ti zic c-am avut teste de ovulatie pozitive in zilele 10, 11 si 12. mucus nu prea am avut! nu stiu de ce...sper ca pana la urma, sa fie totul bine si sa fim toate gravidute!
Anca si mie mi-i se pare un stres mare sa-ti iei temperatura si de-aceea nu mi-o iau.am vazut ca nu ajuta pe toata lumea si cred ca-i un stres fffff mare,cand vezi ca nu creste ca si la altele, sau incepe sa scada....si pana la urma, fiecare organism este diferit...si totul depinde de DUMNEZEU. poti s-ai temperatura 36, sau 37, se va intampla minunea cand vrea Dumnezeu...asta-i parerea mea. trebuie si noi s-ajutam putin, dar prea mult stres, nu-i bun.
eu incerc sa nu ma gandesc prea mult..., astept ziua de 1 martie si-om vedea...chiar daca nu sper prea mult si nu am prea multe sperante, macar sper sa mi-i se regleze ciclul cat de cat.
va pup pe toate!
irlandeza spune:
Anca , nici mie nu mi-a iesit nici un test de ovulatie pozitiv in luna cand am ramas. Si am crezut ca n-am ovulat.
In ce zi esti ? Poate creste de acum temp.
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
Irina,Anda va pup
Irlandeza sunt in Z15 ,dar de cateva luni incoace am Cm o luna de 26 ,o luna de 31 si luna asta este de 31 ,altfel nu imi explic temperatura.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Anne_Ma spune:
Da Anca, doctorul mi-a spus.
A spus ca este o practica barbara sa faci histerosalpingografie fara anestezie.
irlandeza spune:
Aha Anca, asta ar putea fi o explicatie. Lasa nu dispera, intr-o buna zi o veni si bebele tau.
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
Hai ca mi-am schimbat si eu tickerul ca il lasasem la un CM de 26 de zile,dar luna asta il am de 31 sigur.
Anne eu am facut fara anestezie si nu m-a durut f tare,o durere ca la CM dar de scurta durata.
Iti tin pumnii sa iti iasa totul bine.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Ancutz, tu de cate zile aveai CM inainte de dereglarea aceea mare? Ca poate acum s-a reglat iar.
Irinutz,. Din pacate, nu stiu sa-ti raspund la intrebare
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
Gabitzu37 spune:
Hop si eu!
Salutare fetele! Bun venit noilor aspirante si mult succes, sa va mutati rapid la odisee!
Am intrat sa o felicit pe Adaria, , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ramo, semne bune care va sa zica! Tin pumnii si astept confirmarea care va veni sigur!
Anca, ai sanse mari acum dupa HSG chiar daca ovulezi putin mai tarziu, asa ca sper ca prestezi corespunzator!
Irlandeza, sa dea DD sa fie bine bebe!
Olivia,
toate aspirantele!
Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/8Zg6p2.png
ancadragoman spune:
Olivia eu inainte de dereglare il aveam de 28 de zile fix si de at am o luna de 31 ,o luna de 26 acum nu stiu in care din luni ovulez cu trompa infundata.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Olivia eu inainte de dereglare il aveam de 28 de zile fix si de at am o luna de 31 ,o luna de 26 acum nu stiu in care din luni ovulez cu trompa infundata.
Gabitule lasa mama ca imi revin eu ,dar uite ca mai am si eu zile proaste ,de prestat prestez dar mai mult asa de placere ca nu mai ma chef la program.
Tu in ce ape te scalzi?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....