*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 27
numeioana spune:
Tzuca, imi pare tare rau! O sa te trec la aspirante si sper sa ramai din nou graviduta cat mai repede!
Ache, felicitari! Exact ce spuneam si eu ieri-alataieri: cand stai cu picioarele pe pereti si prestezi zilnic nu se intampla minunea, dar cand ai altele pe cap te ia prin surprindere! Esti in randul gravidutelor acum! Dar daca nu ti-a mai venit ciclul din decembrie inseamna ca ai mai mult de 4 saptamani de sarcina.
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ache spune:
multumesc mult de urari!
numeioana, merci ca m-ai trecut pe listutza, sa inteleg ca mi-a purtat noroc cap. deschis de tine
eu am ciclu super neregulat (ovare polichistice si prolactina marita) si ovulatie e tarzie, doctora a zis sa consider ca e ca si cum ultimul ciclu a fost pe 18 ian, iar val. hcg-ului(sper ca asa ii zice) e parca de 170, adica as fi in 3-4 sapt, eu sper ca nu mai mult ca sa nu fie afectat bb de antibiotice
si cand ma gandesc ca eu n-am vazut in viata mea 2 liniute, nici chiar acuma....abia astept sa-mi fac si eu unul, doar asa de moft, ca prea am visat la ele
sunt asa de fericita, abia acum incep sa simt
anca
Olivia26 spune:
Ramo, Ache FELICITARI!!!
PamELLA, sa dea DD sa fie bebe la tine in burtik. Sa ne tii la curent.
Ioana
Pup toooooate fetele!
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
numeioana spune:
Ache, o sa fie bine bebe, stai linistita!La radiografie ai purtat sort la burta?
Irina, Olivia
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
AleDutulescu spune:
seara buna fetele! nu am apucat inca sa va citesc insa promit ca o voi face.
asa cum am promis, am intrat sa dau raportul
vineri am fost la dr. si m-am suparat ffffffffffff tare.
in afara de faptul ca am incurcat zilele, dr care se ocupa de mine de 10 ani s-a purtat in asa hal cu mine incat am decis sa nu mai merg la ea. i-am cerut scuze ca sunt ametita si ca am incurcat ziua, insa degeaba.
i-am explicat ca am o scurgere din ambii sani, NU s-a uitat la ei.
i-am spus ca ma doare burta, NU m-a controlat
in schimb a urlat ca am incurcat zilele, asistenta spala pe jos, dr fuma in cabinet, apoi cand am inceput sa-i amintesc ca sunt deja 6 luni de cand incerc sa raman gravi nici nu ma auzea, si asta pt caintrase o alta asistenta sau dr. cu care vb de zor o alta problema.
mi-a scris in scarba, pe o foaie reciclata, pe care mai mazgalise ceva, ce dozaje hormonale trebuie sa fac.
am intrat BOU si am iesit VACA de acolo. tot cu durere de burta, tot cu problemele mele.
nici nu m-a ascultat cand i-am zis ca am avu CM de 1 zi jumate. Mi-a spus doar sa mai fac teste de sarcina.
am stat ca pe ghimpi toata ziua si am decis sa merg la alt medic. Am fost la dr prietenei mele, dr Branescu de la Polizu. mare om. mi-a dat tratament (flamexim 10 zile), am o inflamatie pe dreapta si mi-a spus ca am un folicul de 22 de mm.... deci tocmai ovulez .
deci durerea de burta era de la ovulatie si de la inflamatie. s-a purtat excelent si am decis sa raman la el.
asta a fost!!! mare atentie la dr. pe care ii alegeti.
Pt toate fetele
http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png
Alexandra
didi-anda spune:
Tzuca imi pare tare rau!suntem toate alaturi de tine!
Ache felicitari! s-ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ramo incearca sa mergi maine la doctor sa stai mai linistita. cu siguranta iti va zice ce sa iei pt sustinere.
Ale imi pare tare rau de faptul ce-ai patit cu dr. , dar ma bucur c-ai ajuns la un dr bun, care-ti vorbeste frumos si se poarta cu tine asa cum trebuie.
Winter o sa fie bine!
Ralu asteptam vesti bune de la tine.
fetelor, va pup pe toate!
Viriniana spune:
Buna seara!
NumeIoana - multumesc pentru ca m-ai trecut si pe mine pe listuza...e adevarat, deja e destul de lunga!! Da, noi incercam de mai mult de doi ani, mai am inca un ovar micropolichistic (atat s-a vazut la ultima eco), n-am vazut niciodata II pe un test de sarcina, noroc ca am vazut poze
Ale - bine ai facut ca ai mers si la alt dr.!! Nici eu nu sunt prea multumita de dr. mea...trebuie sa caut pe altcineva...
Oricum, daca eshti la ovulatzie, atunci nu tb. sa mai pierzi timpul
AleDutulescu spune:
quote:
Originally posted by didi-anda
Ale
http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png
Alexandra