*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 25
raluk_ spune:
mihaser, si eu mai am un baietel si deci locul meu ar fi dincolo la mamici aspirante din nou, dar mi-e prea drag de fetele de aici ca sa le parasesc si cred ca te primesc si pe tine cu mult drag printre ele
raluk_ spune:
ramo, sunt in z24 din 26 si am ovulat in 8-9 februuarie...dar nu cred ca e ceva pt ca nu am nici un simtom sau e prea devreme..nush ce sa zic..ma doare burtica ti-am zis ca la rushi..deci, cred ca sunt pe drum..tu cum te simti??
RAMONELLA spune:
Ralu,eu zic ca daca e acolo se vede.Eu am facut testul in Z20 din 24.Deci poti sa-l faci.
3+
raluk_ spune:
hmmm.....uite o sa cumpar un test mai incolo un pic cand ies in oras si o sa il fac cred ca diseara, ca daca e sa se vada se vede si cu pishu de diseara..dar nu am nici o speranta sincer! oricum mersy ca vrei sa ma iei cu tine la odisee
RAMONELLA spune:
Te iau!!!Maine deschid subiect nou,cu Mamici de noiembrie decembrie 2007,si va astept pe toate acolo,ca deocamdata sunt singura.
Tin pumnii la test!!!!Doamne ajuta!
3+
Anne_Ma spune:
Este super emotionanta nasterea Sandei Ladosi!
Mi-au dat lacrimile.... Oare cand vom tine si noi in brate un puiut mic?
baby_r7 spune:
va spun si eu neata' la toate fetele
noi ne-am trezit tarziu azi, pt. ca am venit tarziu de la botez si mie si acum imi e somn.
azi nu mi-am luat TB, dar am facut un test pt. ovulatie si a iesit pozitiv asa ca am prestat imediat ca nu cumva sa pierdem ocazia.
diseara dupa o sa mai un pic poate se prinde cava luna asta.
cand scot pozele le voi pune sa le vedeti.
a fost o cumintica desavarsita la biserica, nu a plans decat un pic si e dulcica foc RALUCA-ANDREEA, este verisoara mea de aproape 2 luni.
toate noile venite si mai ales noile .
va urmaresc si cred ca anul asta o sa trecem mai multe la gravidute.
v-am citit cand m-am trezit si am vazut ca s-au intamplat multe.
IRLANDEZA, sa ai incredere in tine si eu cred in continuare ca bebe e bine.!
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png