*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
Neata fetele,am venit si eu la cafea ca prea mirosea frumos de la voi.
Ramo felicitari mama si sa fiti sanatosi.
Raluk eu sunt intr0-o pasa proasta si nu imi arde de nimic.
Asa cum am ami spus nu mi-am mai luat temp cu toate ca dimineata ma cam mancau degetele sa o fac insa am rezistat eroic
Winter da o fuga la dr sau fa un test de sange ca daca e dereglare trebuie sa faci ceva.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
ramonelaa,FELICITARI!!,SARCINA USOARA SI UN BEBEL SANATOS!!
winter,ce zi esti?se poate sa fii gravida dar cantitatea de HCG sa fie mica si testul sa nu o poata detecta inca!iti tinem pumnii!!
EU ZIUA 22,TEST FEMINA CLUE CU PRIMA URINA(se face incepand cu a 7a zi de la conceptie) POZITIV!!SE VEDE O LINIUTA TARE SUBTIRICA SI FINA DAR SE VEDE!!SA DEA DOMNUL SA FIE ADEVARAT!mai fac un barza in ziua 25,stiti cumva daca arata un rezultat concludent cu vreo 3 zile inainte de menstruatie?
Va pup!!
didi-anda spune:
Winter imi pare tare rau! du-te la doctor, sa vezi ce-ti zice...
PameELLA felicitari! s-ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
va pup pe toate
Anne_Ma spune:
RAMONELLA
PAMELLA
FELICITARI
Salutare fetele!
Incepem sa ne mai imputinam, asta-i bine!
VA
PamELLA spune:
Anne Ma,didi-anda stati asa ca eu sunt abia ziua 22,stati,nu ma felicitati inca !mai fac un test miercuri cred si sa vad ce iese.desi a fost prima data cand am stat cu picioarele pe pereti si astept efectul,inca e devreme !
Anne_Ma spune:
Daca ai avut si a doua liniuta, chiar daca este vaga, poti sa speri!
La mine toate testele au avut o liniuta clara.
Te !
numeioana spune:
pamella, sa dea Domnul sa fie bebe! Stii ca testele Femina dau rezultate fals pozitive?? Prea rar se pozitiveaza un test in Z22... Nu vreau sa te sperii, din pacate asa e... Dar poate la tine e bebe! Iti doresc sa fie cum vrei tu!
Pupici!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
didi-anda spune:
PamELLA totul va fi bine! asteptam si al 2lea test, dar eu zic ca esti . ai grija de tine si de bebe.
PamELLA spune:
numeioana stiu ca se pot pozitiva fals,am mai patit-o dar cu femina tip stilou.femina clue tip banda s-a mai pozitivat o data dar eram gravida,acum un an!din pacate bebe nu mai este sper sa fie totul bine si sa nu ma trezesc iar ca sper degeaba!