*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Raspunsuri - Pagina 20
irina_stef spune:
Neatza fetelor ce faceti?
IOANA bine ca trece raceala,si NUSHULICA sper sa treaca si la tine cat mai repede ca stiu cat de nasol eTEO
eu nu ma pricep la problema ta,poate are dreptate BUBULEANA si se adevereste sa fie un puiutz mic acolo!
ADE daca tu nu esti convinsa,mai ai rabdare si mai repeti testul zic eu,poate MARTZISORUL tau vrea sa-ti faca o surpriza!
In rest toate ASPIRANTELE OPTIMISTE!
PS:nu stim nimic de ADE?(ce i-o fi zis doctorul ieri)?
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
LOREDANA sarcina usoara si bb sanatos si la termen!
-IRINA-
Anne_Ma spune:
Neata' fetele!
M-am trezit cam tarziu astazi si am venit tarziu la
Sper sa aud vesti bune astazi si luna cadourilor sa ne ofere tuturor cate 2 liniute!
Va
raluk_ spune:
unde umblati mai fetelor????? winter ai uitat sa ne dai rezultatul si noua ca eu astept de azi dim un raspuns......haide da o veste buna sa imi mai treaca necazul
nushulica spune:
hello fetele!!!azi sunt un pic mai bine poate pana maine voi fi valabilapoate mai prind si eu ceva luna asta sunt z13
ioana multa sanatate in continuare ma bucur ca la tine n-a apucat raceala sa-si faca loc si ca ai luat-o din timp...la mine n-a mers asta si iaca ca e a 4 zi de stat la pat...sper sa dea roade "masajul" de aseara
fetelor eu zic ccc ca ramonella vine luni cu test clar pozitiv o sa vedeti ce surpriza ne face
teomaria ciudat tare ce se intampla cu tine...eu f bine nu ma pricep dar inclin sa cred ca are dreptate bubuleana(in cazul asta dr care ti-a zis ca-i polip si nu a vazut sarcina ar tb sa-si dea demisia)...eu iti urez sa fie cat mai bine pentru tine si,normal,asa cum iti doresti
loredana felicitari pentru bb sa dea Dzeu sa ai o sarcina usoara la termen!!!
biby spor la treaba oricare ar fi ocupatia ta (eu sper ca te ocupi de toate aspectele)
INGRID
teomaria spune:
Nushulica, dr. la care am mers de cand am pierdut sarcina(ea m-a chiuretat)e Ciupilan si s-a uitat pe poza de la HSG si n-a zis nimic de polip, desi se vede clar aceeasi "formatiune"lacunara pe care a vazut-o ieri la eco vaginal dr.Socolov Demetra de la Avicena..si nici dr.radiolog Boian(parca o chema, care a facut HSG)de la maternitatea Cuza Voda n-a zis ceva de vreun polip
PS Am citit acuma ca dl.dr.Arian i-a zis unei fete ca nu se poate vedea la eco un polip endometrial mai mic de 1,5-2cm("al meu" are 21mm)
http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
katja spune:
LOREDANA felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe super!!!! Sunt happy pentru tine! Sa ai mare grija de tine si de bebe!!! Yupyyyyyyy!
winter spune:
RALUK inca nu am facut testul.Sa vezi, mi-am mai cumparat un test(Dr. sigur) si cu siguranta am sa stric unul maine dimineata!!!Imi dau de gandit sanii care s-au marit si ma dor cand strang un pic sfarcul. Sper sa va dau vesti bune maine dimineata!!! Voi veti fi primele care veti afla (dupa sot) rezultatul! Multumesc la toate fetele pt incurajari si sustinere! Va pe toate !!!
TEOMARIA Doamne ajuta sa fie bine si sa vina mai repede! KATJA
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
Laura Ioana spune:
Teo de cum am citit mesajul tau, m-am gandit exact ca Bubu: ca e sarcina...Bafta multa!
Nushulici multa, multa sanatate!
Azi mi-a iesit foarte pozitiv testul de ovulatie, deci am treaba, nu gluma Asta inseamna ca ovulez...cand? Azi sau maine?
Poze Laura
teomaria spune:
Merci, Laura...ti-as raspunde eu da' nu cred ca-s cea mai in masura- tare draga-mi esti, inca de cand ti-am citit povestea nefericita si-am plans ca nu credeam ca se poate asa ceva; mai tarziu am aflat si despre alte fete (va urmaresc la "Durerea...")si-am inteles ,chiar daca si eu am suferit, ca Dumnezeu a fost tare bland cu mine.Eu tot am citit si m-am informat si ... mai c-am inceput si eu sa cred ce ziceti voi , da' nu vreau sa ma-nbat cu apa rece, ca ...totusi ...ceva nu se potriveste in toata povestea astaTe pup dulcesi sa dea DD sa se prinda samburelu',,spor la prestat
http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...