***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka iti spun eu ce sa faci ca sa te tina. Sa nu te mai gandesti la toate prostiile .

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

eimotto, sper sa nu fac vreo afirmatie gogonata... dar eu stiam ca utrogestanul se da doar pana in sapt. 12 de sarcina

PS: nu e pentru suplimentarea fazei luteale in cadrul FIV?

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Fetelor - naste cineva(sau a nascut) la Caritas? Am nevoie si eu de niste detalii.... Am gasit foarte putine...
Radea sotul meu, pt ca el a fost nasut la Caritas acu 32 de ani
Ca, cica, daca e baiat in familie, se stie, tre nascut la Caritas

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Salutare fetele, am venit!
Trebuie sa stau numai in pat, inca nu a urcat de tot sarcina, am cam patimit prin spital, va pup!

22+

Bine ai revenit!
Esti bine?Ai grija de tine!
Si eu m-am saturat de stat in pat!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Chiqui bine-ai revenit!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrada, pai de suturi n-ai cum sa scapi. Cele mai nasolae sunt...la ficat, in vezica, daca trage una pe strada incremenesti pe trecerea de pietoni ca ai impresia ca te-ai scapat pe tine......si cand incearca sa se intinda si ai senzatia ca-i simti fundul in gat! (pe asta ultima nu am experimentat-o, Maria a fost in prezentatie transversala si samburica se pare ca tot asa e)
Eu cel mai bine dorm in fund...pe o gramada de perne...:))

Ralucami, cele mai importante din chestiile mici mie mi s-au parut serul fiziologic (cu pipetele aferente ca sa-i pun si in nas), compresele sterile, crema de galbenele si spirtul...:)
Apa de mare e buna, o gasesti la orice farmacie in Japonia, sunt convinsa, dar e sub forma de spray si ei sunt prea mici ca sa le dai cu fasul ala in nas. Mariei de la 1 an numai cu apa de mare ii dau in nas. Prestam scoaterea mucilor in fiecare seara cu pompita...

Elteka, ma dusei si io sa-mi fac testul de diabet de sarcina la doctorul de familie...Zice (asta ca sa scape de mine) "dar de ce sa-l facem?! numai daca iese glicemia prost il facem!" dupa care incepe sa faca frumos ca numai testele din spital din juma in juma de ora sunt sigure, celelalte nu...blah blah...Asta e diferenta dintre romania si japonia...
Si apropo de toxo, eu am avut, am facut tare urat la ea, si ma intrebau doctorii din ce tara am venit ca de obicei numai strainii reactioneaza asa urat la bolile "normale" de la noi...:))))

Dianalaura, nu lua numarul 1, treci direct la 2.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ELTEKA

Dianalaura, ca tot vorbeam de cine iubeste ala micu' mai mult. Ia uite pe linkul asta mesaj subliminal cu care o sa-l bombardez pe ciresel al meu inca din fasa, l-am cumparat intentionat :

O IUBESC PE MAMA!

desi, sincer, cind ii vorbeste taica-su, la burtica, trage niste suturi...La mine nu face asa...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Super body-ul!
Eu am pt Davidutu un body cu "Tati o iubeste pe mami!"

27+

Alyna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

eimotto, sper sa nu fac vreo afirmatie gogonata... dar eu stiam ca utrogestanul se da doar pana in sapt. 12 de sarcina

PS: nu e pentru suplimentarea fazei luteale in cadrul FIV?

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Andrada, eu stiu pe cineva care a luat utrogestan pana in ultima sapt de sarcina!Si chiar si inainte!Nu mai stiu exact ce probleme a avut!

27+

Alyna

Mergi la inceput

eimotto, cu cat ar fi conditiile mai jalnice in spital (ca si la GIULESTI e nebunie mare ) cu atat mai bine pt. noi. De ce? Asta ne va da un IMBOLD sa ne refacem cat mai repede si sa ne punem sotii pe alergat dupa certif. de nastere ca sa iesim cat mai repede!!! Deci hai sa privim si partea buna a lucrurilor!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce frumos e body-ul.....pacat ca bebe-ul nu stie sa citeasca
Fetelor...sunt suparata...astia de la webshots mi-au sters pozele de graviduta..ca cica sterg orice poza care contine nuditate...dar era doar burtica mea....si aveam si sutien si chilotei...oare daca eram in costum de baie pe plaja nu tot atata piele se vedea? Sunt rai...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput