***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - bine ai revenit! Trage calculatorul langa pat si hai sa umplem capitole. Ca poate ne premiaza cineva

Andrada - pe prospect asa scrie, ca se ia numai in primul trimestrui. Dar mai sunt medici care il prescriu si mai departe (cum a facut si ex-dr mea) si Liviana parca ne-a zis ceva de efectele secundare ale unui tratament prelungit cu Utrogestan (oral) - ceva ori cu pietra la rinichi ori la bila...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, ai mare dreptate... dar ce sa fac, asa e mincarea japoneza...Au ei ceva sos "light", dar in mincare nu poti sa comanzi din ala, nu prin locuri "foarte japoneze". La Tokyo mai sint localuri fitzoase, dar costa de te indoaie. Cind mergi insa in excursii, apai numai "pe japoneza" gasesti... Plus ca mi se pare prea sarat...

Si asa toti amicii ma critica...Ca noi mai sintem 7 luni in Japonia, si eu tot mincare de la noi vinez...Azi am mers 3 kilometri sa cumpar telemea (pe care o desarez complet, sigur! - data trecuta am uitat-o in apa vreo 2 zile, de nu mai avea nici un gust). Daca as minca ce au ei, seturi de prinz si seara cum am descris (orez, legume prajite, carne in sos, supa), m-ar costa de 3 ori mai ieftin decit daca-mi cumpar legume, fructe si iaurt...

Mama, si au niste pesti si fructe de mare ...pling linga ele...Dar fiidca mi-a dat doctorita mea "voie", de maine gatesc numai creveti si calmari si...Si sarmale N-am facut in viata mea, dar mi-e o pofta...

Tensiunea mare de la ce creste, Andrada? Ca azi numai aia mare era mare (132). Dar e drept ca n-am dormit mai deloc, la 5 dimineata eram cu voi pe forum, la prinz eram la tensiometru...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cristalina, mersi de raspuns!!! Desi nu e chiar asa incurajator.. .mai ales faza cu dormitul in fund!!!

ELTEKA, foarte frumos BODY-ul, dar nu omite ce am scris cu SOSUL ALA DE SOIA!!!

Alyna24, uite o sa caut un prospect de UTROGESTAN... sa vedem... Eu stiu ca dupa sapt a -12-a e cam frectie sa dai UTROGESTAN.. .adik e mai mult EFECT PLACEBO... dar nu ma contrazic pana nu gasesc ceva sigur Poate cautati si voi... Eu ma duc sa caut in agenda

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ciqui, bine ai revenit!

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Alyna bebe e bine, dar e inca jos, trebuie sa stau cu perna sub fund. Doar ce terminasem cu retroversia, sangerarile etc si acu' asta! am facut perfuzii cu gynipral si acum iau in continuare utrogestan (sunt in saptaman 23) si no-spa.
eimotto incerc!

22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianalaura
Fetelor...sunt suparata...astia de la webshots mi-au sters pozele de graviduta..ca cica sterg orice poza care contine nuditate...dar era doar burtica mea....si aveam si sutien si chilotei...oare daca eram in costum de baie pe plaja nu tot atata piele se vedea? Sunt rai...

Si eu unde imi pun pozele? Ca m-am pozat burta aseara si am si cablu ssi voiam sa le descarc

Mergi la inceput

Ca sa va amuzati... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94401

Chiqui- nu te uzni tu cu calculatoru! Ai grija sa nu faci alte alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello gravidutze!
Vreau si eu sa vad nasterea lui Bogdan, fiul Sandei Ladosi. E pe web cumva?
Ralucami, serul fiziologic se gasea in 2005 la punga de 0,5 l asemanatoare cu cele pt perfuzii. Recent n-am mai cautat, dar nu cred sa fi disparut... Apa de mare eu stiu ca se gaseste sub forma de spray si e buna pt nasul infundat. Nu cred insa ca sa recomanda la nou-nascuti... mai degraba ii desfunzi nasul cu serul fiziologic+pipeta (aia de la Chicco e fff buna!) si ceva mai tarziu cu Batisa bebelusului.
DianaLaura, sigur e vb de pampers nr 2? Eu il recomand pe cel nr 1 in locul celui NewBorn (care e nr 0). Matei a avut 4kg la nastere si am folosit Pampers nr 1 cel putin o luna.
Eimotto, intr-adevar eu ziceam ca am facut calculi biliari de la prea mult utrogestan si pe fondul unei bile lenese.
Fetele, dar de ce va faceti poze numai la burta? Aratati-ne si fatza de gravida please!
Azi am aflat o noutate de la un coleg a carei sotie a nascut la Giulesti cu cezariana. Atentie: in sala de reanimare, nu sta nici un dr/asistent peste noapte si deci nu are cine sa ajute fetele operate pt un pipi sau mai stiu ce nevoi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

alyna24, cristalina, numai_eu, noi am trimis pe mailul comun numele noastre reale si numarul de telefon, iar andrada a fost atat de buna incat a intocmit o lista cu aceste numere. O sa ne fie folositoare in momentul in care vom fi la spital, sa putem tine legatura cu celelalte fete de pe forum si sa dam detalii despre nastere si despre bebe. Sunteti de acord sa va dati si voi numerele de telefon?
Am consultat acum listuta si am vazut ca voi nu erati, dar sunt binevenite toate fetele care nu si-au trimis pana acum datele.

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada eram sigura!! Esti o figura... las ca ne punem noi pe galerie si e mussi sa te duci!!
Cristalina cum ar fi sa nastem impreuna... Si eu iau suturi cand in ficat .. cred.. cand in vezica
Elteka eu fac clexane de 6 luni... adica aprox 180 de injectii pana acum
Numai_eu ce-i cu tine?? Incearca sa te linistesti ca cine stie ca mai faci...
Chiqui bine ai revenit ! Esti mai bine?

cristina 29+

Mergi la inceput