***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
Liviana filmultetul este pe site-ul acasatv.ro
Referitor la utrogestan mie dr mi-a zis sa il iau pana la 16 saptamani sau daca sunt probleme pana la sfarsitul sarcinii.
Chiqui bine ai revenit.
Mica 27+ Maya Alexandra
Poze
pauly spune:
chiqui wellcome back.stai cumintica in patut , desi cred ca te-ai saturat sa auzi asata , dar trebuie sa faci cei mai bine ptr bebe.sieu iau utrogestan doua seara.
elteka ma bucur ca totul o ieit bine la eco si la control.apropo de kg si eu am luat tot cinci pana acuma.
23+Riana Alessya
mihamora spune:
Chiqui - bine ai revenit
Andrada - eu iau utrogestan din luna a2-a, a3-a si cred ca iau pana in ultima luna, noroc ca mi-a micsorat doza ca ajunsesem sa iau 6 pe zi si eram cam panicata de efectele negative. Mai fac si gravibinon pana la 28 de sapt. dupa care il inlocuiesc cu gynipral ca e mai puternic, la nevoie.
M-am cam saturat de stat in pat, pana acum am deja 4 luni de cand stau in pat si speram sa ma pot plimba si eu de acum, dar am intrebat-o pe doctorita daca pot sa mai ies si mi-a zis, da, cu jumate de gura, asa ca prefer sa stau tot asa daca e mai sigur
De ieri parca nu prea mai rezist, ma plictisesc ingrozitor
E o sa treaca si perioada asta
25+
andradap spune:
eimotto... acum am vazut ca ai scris si TU ca pe prospect NU scrie ca e indicat mai mult de sapt. 12 de sarcina... De altfel si eu am gasit la fel in agenda: "Pana in sapt. 12 de sarcina"... Nu vreau sa descurajez pe nimeni... dar daca vrem sa SUSTINEM o sarcina mai degraba sunt de-acord cu GYNIPRALUL decat cu UTROGESTAN... In curand si eu va trebui sa iau ceva asa ca ma documentez in continuare... Uite, o sa intreb chiar luni doctorita ce ecu aceasta anomalie ... cu UTROGESTAN-ul... ASTA CA SA NU FAC eu AFIRMATII GRESITE
ELTEKA, cand ti se ia tensiunea... sa zicem ca iti zice ca ai 12 cu 7 (sau 120 cu 70 mm col Hg ...depinde nu stiu cum se exprima japonezii ).
12 = TENSIUNEA ARTERIALA SISTOLICA = presiunea inimii rezultata in urma pomparii sangelui de la ea (inima,adik) catre celelalte organe
7 = TENSIUNEA ARTERIALA DIASTOLICA = presiunea vaselor in momentul cand inima se umple cu sangele venit din restul corpului
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
Alyna24 spune:
Mai, referitor la mailul comun, sa fiu sincera nu stiu exact cum intru pe el si de aceea n-am dat nr de tel!Poate imi spune careva mai multe, parola am inteles ca exista....?????[bang]
Fetelor, ma doare gatul de 2 zile, abia pot inghiti si cu ceai, lamaie si miere nu-mi trece!Ce ma fac?S-o sun pe dr de familie s-o intreb?Ca dr mea e plecata din tara!Cred ca abia peste vreo 2 zile se intoarce!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
chiqui wellcome back.stai cumintica in patut , desi cred ca te-ai saturat sa auzi asata , dar trebuie sa faci cei mai bine ptr bebe.sieu iau utrogestan doua seara.
elteka ma bucur ca totul o ieit bine la eco si la control.apropo de kg si eu am luat tot cinci pana acuma.
23+Riana Alessya
Deci, se poate lua si dupa sapt 12 utrogestan!Asa reiese din ce spun fetele!Probabil stiu dr -ii ce stiu!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
eimotto..eu iti recomand sa pui pozele pe www.myphotoalbum.com...parca asa era...
Eu aici le-am pus:
http://andradap.myphotoalbum.com/
Si pana acum nu mi-au scos pozele
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
eimotto spune:
Andrada - dr. asta nou mi-a spus referitor la Gynipral, ca s-a dovedit ca un tratament mai mare de 14 zile nu mai aduce nici un beneficiu. (cica e de scurta durata si numai in prelungirea tratamentului perfuzabil). Acu eu am cautat pe net si INCA nu am gasit nimic de genul asta.
Iar referitor la Utrogestan, daca doza este mai mica de 6 pastile pe zi, este oricum apa de ploaie. Eu aici cred ca sunt de acord cu el
Alina - trebuie sa trimiti mail la adresa de mail comuna (pe care bineinteles ca am uitat-o, dar parola o stiu]
Apoi ca sa accesezi, intri pe mailul de la Yahoo, pe adresa respectiva si cu parola pe care o stim . Andrada- help. Ca am zapacit fata
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
andradap spune:
Alyna24... pai pt. a trimite telefonul nu trebuie decat sa intri normal pe mailul TAU si sa dai un mail cu datele tale (nick, nume real si numar telefon) la urmatoarea adresa de mail:
mai_iunie2007@yahoo.com
PS: Dup-aia daca vrei sa verifici lista sau ce s-a mai scris...poti sa intri pe acea adresa de mail introducand o parola... ti-o dau prin PM
Acum ai inteles?
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Alyna24, ti-am dat un mail... ca nu ai PM-ul activat. Ti-am explicat cum sa-ti activezi si PM-ul si ti=am trimis si parola la mailul comun...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio