***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
Liviana filmultetul este pe site-ul acasatv.ro
Referitor la utrogestan mie dr mi-a zis sa il iau pana la 16 saptamani sau daca sunt probleme pana la sfarsitul sarcinii.
Chiqui bine ai revenit.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
pauly spune:
chiqui
wellcome back.stai cumintica in patut , desi cred ca te-ai saturat sa auzi asata , dar trebuie sa faci cei mai bine ptr bebe.sieu iau utrogestan doua seara.
elteka ma bucur ca totul o ieit bine la eco si la control.apropo de kg si eu am luat tot cinci pana acuma.![]()
23+
Riana Alessya
mihamora spune:
Chiqui - bine ai revenit
Andrada - eu iau utrogestan din luna a2-a, a3-a si cred ca iau pana in ultima luna, noroc ca mi-a micsorat doza ca ajunsesem sa iau 6 pe zi si eram cam panicata de efectele negative. Mai fac si gravibinon pana la 28 de sapt. dupa care il inlocuiesc cu gynipral ca e mai puternic, la nevoie.
M-am cam saturat de stat in pat, pana acum am deja 4 luni de cand stau in pat si speram sa ma pot plimba si eu de acum, dar am intrebat-o pe doctorita daca pot sa mai ies si mi-a zis, da, cu jumate de gura, asa ca prefer sa stau tot asa daca e mai sigur
De ieri parca nu prea mai rezist, ma plictisesc ingrozitor
E o sa treaca si perioada asta![]()
25+ 
andradap spune:
eimotto... acum am vazut ca ai scris si TU ca pe prospect NU scrie ca e indicat mai mult de sapt. 12 de sarcina... De altfel si eu am gasit la fel in agenda: "Pana in sapt. 12 de sarcina"... Nu vreau sa descurajez pe nimeni... dar daca vrem sa SUSTINEM o sarcina mai degraba sunt de-acord cu GYNIPRALUL decat cu UTROGESTAN... In curand si eu va trebui sa iau ceva asa ca ma documentez in continuare... Uite, o sa intreb chiar luni doctorita ce ecu aceasta anomalie ... cu UTROGESTAN-ul... ASTA CA SA NU FAC eu AFIRMATII GRESITE ![]()
ELTEKA, cand ti se ia tensiunea... sa zicem ca iti zice ca ai 12 cu 7 (sau 120 cu 70 mm col Hg ...depinde nu stiu cum se exprima japonezii
).
12 = TENSIUNEA ARTERIALA SISTOLICA = presiunea inimii rezultata in urma pomparii sangelui de la ea (inima,adik) catre celelalte organe
7 = TENSIUNEA ARTERIALA DIASTOLICA = presiunea vaselor in momentul cand inima se umple cu sangele venit din restul corpului
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Mai, referitor la mailul comun, sa fiu sincera nu stiu exact cum intru pe el si de aceea n-am dat nr de tel!Poate imi spune careva mai multe, parola am inteles ca exista....?????[bang]
Fetelor, ma doare gatul de 2 zile, abia pot inghiti si cu ceai, lamaie si miere nu-mi trece!Ce ma fac?S-o sun pe dr de familie s-o intreb?Ca dr mea e plecata din tara!Cred ca abia peste vreo 2 zile se intoarce!![]()
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
chiquiwellcome back.stai cumintica in patut , desi cred ca te-ai saturat sa auzi asata , dar trebuie sa faci cei mai bine ptr bebe.sieu iau utrogestan doua seara.
elteka ma bucur ca totul o ieit bine la eco si la control.apropo de kg si eu am luat tot cinci pana acuma.23+
Riana Alessya
Deci, se poate lua si dupa sapt 12 utrogestan!Asa reiese din ce spun fetele!Probabil stiu dr -ii ce stiu!27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
eimotto..eu iti recomand sa pui pozele pe www.myphotoalbum.com...parca asa era...
Eu aici le-am pus:
http://andradap.myphotoalbum.com/
Si pana acum nu mi-au scos pozele ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
eimotto spune:
Andrada - dr. asta nou mi-a spus referitor la Gynipral, ca s-a dovedit ca un tratament mai mare de 14 zile nu mai aduce nici un beneficiu. (cica e de scurta durata si numai in prelungirea tratamentului perfuzabil). Acu eu am cautat pe net si INCA nu am gasit nimic de genul asta
.
Iar referitor la Utrogestan, daca doza este mai mica de 6 pastile pe zi, este oricum apa de ploaie. Eu aici cred ca sunt de acord cu el![]()
Alina - trebuie sa trimiti mail la adresa de mail comuna (pe care bineinteles ca am uitat-o
, dar parola o stiu
]
Apoi ca sa accesezi, intri pe mailul de la Yahoo, pe adresa respectiva si cu parola pe care o stim
. Andrada- help. Ca am zapacit fata![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
andradap spune:
Alyna24... pai pt. a trimite telefonul nu trebuie decat sa intri normal pe mailul TAU si sa dai un mail cu datele tale (nick, nume real si numar telefon) la urmatoarea adresa de mail:
mai_iunie2007@yahoo.com
PS: Dup-aia daca vrei sa verifici lista sau ce s-a mai scris...poti sa intri pe acea adresa de mail introducand o parola... ti-o dau prin PM ![]()
Acum ai inteles?
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Alyna24, ti-am dat un mail... ca nu ai PM-ul activat. Ti-am explicat cum sa-ti activezi si PM-ul si ti=am trimis si parola la mailul comun...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio