***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor! si din partea lui Stefanel, care iar s-a trezit la 6.25, cu taticul lui...dar apoi a fost cuminte si m-a lasat sa dorm!
Bafta fetele la ecografie!
Distractie placuta celor ce merg la munte in weekend!
Mi-am amintit ceva legat de bagajul de spital, referitor la pampers. Fiind pe marimi, pe numere, am inteles ca pt nou nascuti sunt marimea 1. Dar prietena mea zicea ca baietelului ei, care avea 4.200 kg la nastere, nu i-a fost bun pampersul nr 1, si a trebuit sa isi sune sotul sa ii cumpere si sa ii aduca la spital pampers nr. 2. Asa ca ea m-a sfatuit sa nu imi duc un bax intreg de pampers nr 1 la spital, ci mai putin, si apoi dupa ce se naste copilul sa vedem ce marime trebuie sa imi aduca sotul...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetele, am venit de la doctor!Multumesc ca mi-ati tinut pumnii!

Tot bine = ca de obicei nu mi-au zis de IR-uri si nici nu mi-au bagat pe git mii de analize. Am incercat eu s-o conving, si am inceput cu listeria si toxoplasmoza, zic:
-Voi aici in Japonia nu prea prajiti carnea si ouale si...mi-e frica de lapte si de iaurt si de brinza si de pesti si...de tot. Eu vreau analize.

Doctorita se uita la mine cu ochii aia lungi, care se facusera rotunzi, se ridica (am crezut ca s-a suparat pe mine si pleaca) - dar a mers sa-mi ia fisa si zice:
- Hmm...tu esti frantuzoaica???
- Nu, eu sint din Romania.
- Din Romania? Hmmmm...Pai in ultimii 5 ani noi nu am avut decit un caz de toxoplasmoza, dar era o femeie care lucra la macelarie. Nu am avut nici un caz de listeria. Eu zic sa prajesti bine carnea, dar in nici un caz sa nu renunti sa maninci peste, cum fac europencele si americancele. Aici in Japonia avem standarde foarte inalte la controlul calitatii.

Si asta e adevarul. Asa ca inca o data am decis sa ma las pe mina lor si am plecat fericita!

Bebel era bine, are 660 gr la 23w5d - dar aici nu-ti schimba data si daca o data ies masuratori mai mari sau mai mici, cel putin nu in primele 2 trimestre.

Am facut si testul de glucoza (un suc yummmmmmmmi-yummmmmmmmmi, as fi baut vreo 3 sticle ), dar nu primesc rezultatul decit la controlul viitor, peste o luna.

Eimotto, si eu aveam tensiune 132/78 si puls 101 cind am ajuns la spital. I-am zis ca mereu trag cite o tahicardie, dar a zis ca e normal in sarcina si ca in general se datoreaza ocilarii de tensiune (). Asa ca sa nu ma ridic brusc si etc.

M-am bucurat ca nu mi-a iesit zahar la proba de urina, si a zis ca edemele la maini (care sincer, trec in citeva ore) se datoreaza cresterii in greutate. Asa ca mi-a scos preeclampsia din cap, macar pentru urmatoarele zile, pina imi gasesc alte surse de stres.

Madi, fibromul nu mi l-a putut masura, si am intrebat daca nu-mi da ceva progesteron. Iar a cascat ochii saraca doctorita si zice "nu!". De pe fata ei am inteles ca nu mai trebuie sa cer explicatii. Si nici nu vrea sa se pronunte de pe acum daca e grav si afcem cezariana sau nu. Pe bune, cultura medicala e asa diferita...Acum am citit niste chestii pe internet si am vazut ca nu e prea ok efectul progesteronului asupra rinichilor. Ma mai documentez.

Tot mi-a zis: "stai sa le luam incet-incet, vedem cum evolueaza si apoi dam cu injectii, pastile, operatii - dar numai daca e cazul. Acum nu e! Si nu te mai stresa!" Si arata asa...profesionista...ca mi-a venit sa s-o pup! De asta am plecat linistita de la spital. Nu stiu cum sa fac sa ma tina...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Raluca, si cu toate ca azi ai implinit 24w (eu stiam ca maine, ca esti cu o zi inaintea mea) - astia tot iti mentin 18 iunie data nasterii??? Eu jur c-o sa nastem deodata

Voiam sa-ti zic: am intrebat de inot. Si a zis: bravo, du-te! Zic, dar clorul din apa, daca patesc ceva? Asta era dupa intrebarile anterioare...Zice (cu Romania in gind probabil...): la noi in Japonia bazinele sint foarte curate, n-am auzit niciodata de vreo problema. Du-te!

Asa ca o sa ma duc! De 3 ori pe saptamina vreau!

Si Andrada - raportez cu mindrie ca am pierdut 1,5 kg luate la Sapporo! Asta fiindca in deplasare, maninc numai pe japoneza: orez si garnitura de carne cu sos de soia, plus supa miso...Ori sandvisuri...Iar acasa: iaurt, cartofi copti, multe fructe, salata. Ei n-au in restaurante tipice asa ceva. Asa ca nu m-a mustruluit doctorita de data asta, ca n-am luat decit 5kg, sau 5,5. Singura problema e ca eu am plecat cu extra din start (68...). Las' ca le dam noi jos, cum zice Pauly!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor!
Eimotto, multumesc ca mi-ai postat mesajul si aici.
Am zis ca nu mai intru pana spre seara, dar iar am facut o boacana...se pare ca sunt campioana boacanelor saptamana asta. Am mers la socrii sa iau ceva ce imi era necesar pentru serviciu si am reusit sa blochez yala de la intrare , asa ca acum stau stau cuminte pe net si astept sa vina cineva acasa sa imi deschida usa din exterior. Si am o multime de lucruri de facut astazi, si mi-am lasat si telefonul in masina cand am urcat, gandindu-ma ca nu dureaza decat max 5 minute sa iau pachetul. Daca ma suna sefii sunt disparuta fara urma...Sunt un pachet de nervi, dar am intrat la voi sa ma calmez.
Legat de bagajul de spital de care vorbiti voi, nu stiu daca mai este nevoie de ceva, oricum mie mi-a zis doctorita mea ca o sa-mi dea o lista in ultima luna cu ce e nevoie sa aduc la spital si o sa va spun si voua atunci ce contine.
Cu manacatul am si eu acceasi problema, de cateva zile as manca in continuu. Doar ce ma ridic de la masa si am senzatia ca am stomacul gol si as mai ciuguli ceva, prajituri, alune...prostii din astea. Plus ca de vreo doua zile am o fixatie pe tot ce contine cacao, numai asa ceva as manca.
Distractie placuta celor care pleaca in weekend la munte.
Aaa, si cu cazutul, eu sunt campioana ca capitolul asta, ma si mir ca am scapat 5 luni fara nici o cazatura. Dar bine ca nu am cazut pe burta, ca piciorul se repara el pana la urma.
Si ca tot ziceam de boacane, in ziua cu contractiile, am intrat si cu masina intr-un sant, vorbeam la tel si nu am vazut bine capatul podului, asa ca am ramas suspendata pe el. Si am tot dat jos la cutii din portbagaj ca sa scot cricul, cred ca si de asta mi-a fost asa rau dupa.
Vai, cat am putut sa scriu...de nervi cred.
Va pup si mai vorbim azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Parca Liviana ne spusese ceva legat de suplimentarea cu utrogestan a progesteronului si efectele pe care le poate avea. Dar eu nu mai tin minte exact ce...

Andrada - data viitoare te sun ca sa te duci la analize.

Raluca - eu de la inceputul sarcinii am inceput sa sangerez si am vb cu dentistul. El mi-a recomandat sa folosesc pasta de dinti medicinala Lacalut (care nici nu e prea scumpa) si care pana acum a fost ff buna deoarece nu am mai sangerat. Dar de cand fac injectiile alea am inceput din nou. Ma gandesc ca se "fluidizeaza" sangele de la ele...

Mie mi-a placut muuult cum a nascut Sanda Ladosi, asa cu zambetul pe buze...parca ne da curaj (chit ca eu nasc prin cezariana)

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA!!!

TU te vaitzi de tensiune si mananci SOS de SOIA??? Din cate stiam eu este un sos foarte foarte sarat (cel putin cel de la mancarea chinezeasca asa este... nu e la fel??? )

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

eimotto...ce linistita stateam eu cand ai zis ca ma suni.... si apoi.... MI-AM adus aminte ca chiar aveti NUMARUL meu!! Dar... acum gata promit solemn sa ma trezesc pt analize... saptamana viitoare

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Dianalaura, ca tot vorbeam de cine iubeste ala micu' mai mult. Ia uite pe linkul asta mesaj subliminal cu care o sa-l bombardez pe ciresel al meu inca din fasa, l-am cumparat intentionat :

O IUBESC PE MAMA!

desi, sincer, cind ii vorbeste taica-su, la burtica, trage niste suturi...La mine nu face asa...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare fetele, am venit!
Trebuie sa stau numai in pat, inca nu a urcat de tot sarcina, am cam patimit prin spital, va pup!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Raluca, si cu toate ca azi ai implinit 24w (eu stiam ca maine, ca esti cu o zi inaintea mea) - astia tot iti mentin 18 iunie data nasterii??? Eu jur c-o sa nastem deodata

Voiam sa-ti zic: am intrebat de inot. Si a zis: bravo, du-te! Zic, dar clorul din apa, daca patesc ceva? Asta era dupa intrebarile anterioare...Zice (cu Romania in gind probabil...): la noi in Japonia bazinele sint foarte curate, n-am auzit niciodata de vreo problema. Du-te!

Asa ca o sa ma duc! De 3 ori pe saptamina vreau!

Si Andrada - raportez cu mindrie ca am pierdut 1,5 kg luate la Sapporo! Asta fiindca in deplasare, maninc numai pe japoneza: orez si garnitura de carne cu sos de soia, plus supa miso...Ori sandvisuri...Iar acasa: iaurt, cartofi copti, multe fructe, salata. Ei n-au in restaurante tipice asa ceva. Asa ca nu m-a mustruluit doctorita de data asta, ca n-am luat decit 5kg, sau 5,5. Singura problema e ca eu am plecat cu extra din start (68...). Las' ca le dam noi jos, cum zice Pauly!

Asa creste bebe

Ola, burticute!
Harnicute iar!

Elteka, daca tu ai luat 5.5kg eu ce sa mai zic cu 10 pana in sapt 27+?Mie mi se pare ca am luat super mult si totusi in ultimele 2 sapt pot spune ca am slabit 1 kg!
O fi bine?Ca am avut si o sapt in care am luat 2 kg!E ciudat!Sper sa fie bebe ok!

Fetele uitati-va la tv pe B1 e o emisiune despre celulele stem!Poate va intereseaza!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput