***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

Si eu ca si cristinamaria, am intrat in linie dreapta, respectiv in saptamana 30.
Cum suntem la acelasi doctor, Anca, si avem cam acelasi DPN eu banuiesc ca daca si tu faci cezariana o sa cam nastem in aceeasi zi...hehehe
(sper eu sa ajung la termen, sa vedem cum o sa fie de acum incolo)

Mie imi face tare bine sa citesc aici chiar daca nu scriu eu prea mult...Am clare in minte senzatiile de la Maria, dar e bine cand mi se pun carcei, sau ma doare ceva, sa vad ca nu sunt singura...:)))
Eu experimentez durerile alea cumplite (de parca imi rupe cineva uterul in doua) din ce in ce mai des, astept cu interes sa ajung la doctor pe 8 martie.
Pana atunci am program incarcat, analize de sange, cultura de secretie vaginala, ecografie...sa ma duc cu lectia scrisa...:)
Eu trebuie sa o pregatesc serios pe Maria de venirea surioarei si sa ma apuc de facut bagajul de spital...Si trebuie sa ii fac sotului o lista cu ce trebuie sa cumpere si ce trebuie sa faca prin casa cat sunt eu la spital....:)

Sanatate multa si o zi frumoas ala toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor,

Cristinamaria, ai avut dreptate... acum m-am trezit!!! S-au dus analizele mele... dar asta este, se poate si saptamana viitoare .

Sobi, bafta multa la eco, ELTEKA bafta si tie la dr. si sa veniti amnadoua cu vesti bune!!!! Sobi, distractie la munte si de ce nu... balaceala placuta!

Ralucami, apropos de serul fiziologic... Nu stiu daca tie acolo in Japonia (ma gandesc ca fiind super evoluati si dotati fata de noi... NU o sa ai nevoie de mai nimik, mai bine te interesezi la dr. sau asistente cu ce sa vii, nu?) iti vor trebui atatea chestii ca noua aici . Asa... ma rog... hai sa-mi continui ideea: cred ca "punga de ser fiziologic" este aceea de perfuzie.
In legatura cu respiratul, am mai zis-o si in capitolul trecut si in celelalte, eu nu respir bine nici cand stau pe spate si nici cand stau pe stanga (CULMEA!!! ). Mi-e totusi mai bine cand stau pe dreapta, dar aseara am constatat ca simt niste impunsaturi in ficat (sper sa fie Antonio... si nu probleme cu ficatul ). Pana acum am mai stat pe partea dreapta, dar nu am simtit niciodata aceste impunsaturi... si mai ales ca si Antonio se misca, de-aia ma gandeam ca o fi de la el... (Dar pe de alta parte, fetele care au mai fost insarcinate zic ca de-abia din luna a 8-a incep astfel de dureri )

Numai_eu , imi pare rau ca ai cazut... Sper ca acum esti bine!!!

Hai ca m-am lungit si cu mesajul asta!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

eimotto, dupa cum vezi nu am mai ajuns la analize...

Cristalina, poate ne mai spui tu de loviturile/sututrile pe care le poate da copilul... ce zici apropos de ce am scris in mesajul anterior???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
Mama ce harnice suntem!

Nici eu n-am prea dormit bine azi noapte, iar acum parca sunt beata, cu toata cafeaua mea...

Ralucami, si eu respir greu, e din cauza ca bb creste si impinge toate cele in plamani. Ma gandesc cum o sa spunem toate ca dormim in fund...

Mica, si eu am buric extraterestru...Si cand tusesc sau stranut, parca iese si mai mult.

Am vazut si eu filmul cu Sanda Ladosi, mi-a placut cum arata clinica...
Uau, Cristinamaria, saptamana 3o! Si eu care ma bucuram ca am intrat in spt 27...am intrat in luna a 7-a?

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Cristinamaria... felicitari pentru NOUA SAPTAMANA!!!! Maaaamaaaa de-abia astept si eu!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Andrada NU, nu pt momentul cand ma internez intrebasem de ser fiziologic. Eu am citit la mamicile de ian-feb si nu numai, ca folosesc serul la stersul ochisorilor, la pus in nasuc cand e bebe racit etc. Aici la spital au ei absolut tot, nici nu iti dau voie sa vii tu cu medicamente sau pansamente/tampoane din afara. La bagajul de spital nu vin cu nici o completare pt ca aici , de la inceput mi s-a dat lista cu ce trebuie sa vin (canuta si periuta de dinti, servetele, tampoane pt sani - chestii marunte. La "sugestii" erau trecute: dvd portabil, laptop, camera foto. )

Eimotto si mie imi sangereaza gingiile cand ma spal. Oricum, pe parcursul sarcinii, spalatul pe dinti a fost o aventura: la inceput cand simteam pasta de dinti imi venea sa vomit (am schimbat-o cu un praf special), de la apa de gura m-am innecat si mi se facea rau numai cand vedeam sticla, mi-am schimbat periuta cu una mai moale.

Si nu mai stiu cine intreba, dar si mie imi curge sange din nas. Am citit ca e ceva normal in sarcina si se datoreaza schimbarilor hormonale, parca.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Fetelor, as "ciuguli" tot timpul cate ceva, chiar imediat dupa ce mananc, desi nu mai am unde sa bag...Si nu mancare... Ceva gen alune, cipsuri, bombonele... Ieri mi s-a pus pata pe seminte de floarea soarelui, cu care inainte nu ma omoram...Nu mi-au facut rau, dar o fi bine sa manac asa multe?

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Aa, ca uitasem:

Numai_eu cum ai reusit sa cazi pe scari?!? Cred ca te-ai speriat intr-un hal!! Sper sa fie doar o durere, sa nu ai nimic luxat.

Si noroc cu voi fetelor, ca m-am uitat si eu pe calendar si am vazut ca am facut azi 24 de saptamani fix!

P.S.

Asa cum unele femei au un prag psihologic a varstei, asa si eu am pragul asta cu saptamana 30! Nu va spun ce frica mi-e ca se apropie saptamana asta. Stiu ca de atunci in maxim 2 luni se intampla "inevitabilul"!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ne-am trezit si noi...spun noi ptr ca micuta ma inghiontea de zor sa ma trezesc probabil ii era foame.ieri dimineata m-am trezit numai eu pe la 10, ca ea o mai dormit pana pe la 11...azi o fost mai matinala.
paflo multumim ptr info intotdeauna ne sunt de folos.
cristinamaria, cristalina felicitari ptr noua saptamana!!!!

numai eu m-am speriat cand am citit ca ai cazut...dar bine ca nu te-ai lovit la burtica...piciorul se repara desi nu ii placut sa te doara.

sobi, elteka bafta ;a eco.va asteptam cu vesti bune.

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Florentina mie mi s-a facut pofta acum cateva zile de seminte de dovleac .

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput