***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 2
Motannel spune:
Buna noapte! Caci deja e noapte! Fetele sunteti grozave ... curand ajungem sa umplem 2 capitole pe zi!
Am o ora si jumatate de cand citesc paginile vechiului capitol, dar asa sunt eu ... nu trec mai departe pana nu inchei capitolul vechi. Culmea e ca azi am ajuns obosita acasa si am adormit . Am dormit si in timpul primei reprize de fotbal, apoi m-am trezit, iar sotul meu drag era langa mine si mirosea frumos dupa dus si ... ... nici lui nu-i venea sa creada ... caci la trezire sunt uneori matzaita. Asa ca nici a doua repriza de fotbal nu mi-a fost prea clara! Si asa am ajuns sa deschid tot tarziu in noapte calculatorul!
Am sa raspund pe scurt:
Andrada, multumim de capitol nou, dar parca vad ca si asta e vechi maine cand ajung sa-l citesc si eu!
Am vazut si eu nasterea lui Bogdan, fiul Sandei Ladosi! Am plans si eu mai ales cand l-am auzit pe el plangand. Imi curgeau lacrimile fara sa vreau! Si mai am 13 saptamani pana vine si Teodora ... si apropos de cercelusi ... abia astept sa-i pun! Atata doar ca ma tem ca cea care ii va face gaurelele sa nu i le nimereasca stramb! Parca as astepta sa i le fac in oras cu pistolul! Voi ce ziceti?
Oricum eu caut cercelusi de ceva vreme, desi tot nasele s-au laudat ca-i aduc! Stiu sigur ca vreau din cei rotunzi care se inchid in cerc perfect si nu o zgarie dupa ureche! Si sa fie batuti cu pietricele albastre sau rosii cu albe, una alba - una colorata ...
Ma duc in pat! Azi m-a durut spatele si pe mine si pentru prima data mai sever (ma doare de fiecare data cand ma invart in pat dar nu asa tare) cred ca am simtit intepaturi in ovarul drept parca! Am fost sa-mi iau niste fructe ... si poate era greutatea prea mare? Nu aveam prea multe ... 1kg nectarine, 1 l suc de rosii si 5 Activia - in total vreo 3 kg, plus poseta ... abia asteptam sa ajung la casa sa le pun pe banda si apoi sa ajung la masina ... credeam ca nu mai ajung ...
Apoi am chemat-o pe mama sa ma ajute la carat in casa ... cred ca de aia am si dormit ( va ziceam ca uneori ma apuca o lene si de felul meu nu sunt asa ... sunt destul de activa , iar cu dormitul la pranz nu prea ma pot lauda - numai acum de cand sunt insarcinata mi s-a intamplat destul de des). Culmea e ca m-am trezit destul de fresh ... si ce a urmat ... deja am spus.
Acum merg la nani! Nici nu mai recitesc ce am scris! Imi dau seama ca am scris destul de mult si e posibil sa nu fie coerent chiar peste tot! Scuze, dar mooor de somn! Pupici! Noapte buna!
Fetelor noi - un calduros bine ati venit printre noi!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 26+, Teodora
Sobi spune:
buna dimineata
eu la 8 ma duc la echo de 22 saptamani la iosup, si am ceva emotii. sper sa fie totul ok; dupa echo plecam la munte, asa ca o sa va citesc de-abia duminica seara, cand probabil veti fi pe la capitolul 30 cu siguranta!
ca o mica paranteza si apoi va las, aseara mi-am probat niste costume de baie ca avem piscina la hotel: arat ridicol in toate ; fara alte comentarii.
pup fetele si va doresc un weekend minunat!
Andreea 21+
POZE
ralucami spune:
Neata burticute!
Am ramas uimita cand am vazut ca avem capitol nou! Aveti un spor la scrisss!
Am vazut si eu filmuletul cu Sanda Ladosi si chiar am ramas impresionata: nu prea imi placea inainte de ea, dar acum mi s-a parut tare pusa la punct si informata in legatura cu bebe. Plus ca mi-a placut si faptul ca a fost coerenta , nu se impiedica intr-o mie de cacofonii si "aaaahhh,iiiii"- uri. Si nu in ultimul rand o bila alba pt atitudine: super optimista, zambareata, luminoasa. Ce mai: de la mine are si ea o nota de 10, nu numai bebelinul!
Mi-a placut si carutul (daca nu ma insel asa ceva era si pe unul din saiturile date de mine, deci nu am gusturi proaste).
Sobi si Elteka bafta azi la doctor! si sa veniti cu vesti super bune!
Elteka eu pana acum arsuri nu am avut (bat in lemn si sa nu vb intr-un ceas rau!) . Ma gandesc ca e si din cauza faptului ca eu beau ff mult lapte/iaurt. Iaurt cam 2 cutii de 4-500g si lapte cam 1 kg. Si s-ar putea intr-adevar sa fie din cauza compotului (ia trimite tot ce ai la mine).
Liviana cum e serul fiziologic la punga? (cam ce gramaj are , se sparg usor pungile alea?) Te intreb chestiile astea pt ca vreau sa-l pun pe frate-meu sa-mi trimita pachetul cu fel si fel de "minuni" si printre altele, pe lista am trecut si serul asta. Si inca o intrebare: apa de mare ce e? O gasesc in farmacii?
Bun venit fetelor noi si sa aveti o sarcina usoara alaturi de noi!
O zi faina tuturor!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Ne-am trezit si noi da mai lenevim un pic prin pat.
Sobi bafta azi la eco si distractie placuta la munte.
Elteka bafta la dr.
Mica 27+ Maya Alexandra
Poze
ralucami spune:
Si inca ceva: eu chit ca stau pe scaun, chit ca sunt in varful patului respir ffff greu. Parca sunt un catel care a alergat prin parc. Patiti si voi asa ceva?
Mica si eu am constatat ca mi se intinde pielea din jurul buricului si m-am gandit ca imi creste burtica, se mareste bebelina. Singura mea "solutie" a fost sa ma dau cu crema pt gravidute , din belsug.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
numai_eu spune:
Buna dimineata gravidute!
Am reusit si eu in sfarsit sa ajung la zi cu cititul. Dar parca vad ca pana ma intorc de la serviciu sa va citesc in seara asta mai terminati inca un capitol. Aseara m-am hotarat sa va mai scriu si eu cateva cuvinte despre noi si cand am terminat de citit tot am constatat ca scrisesem la sfarsitul capitolului care deja se terminase. Si acum nu stiu cum sa mut mesajul aici. Dar nu-i nimic, sper ca de acum inainte sa fiu mai atenta si mai ales sa particip si eu in timp real la discutii.
Va pup, aveti grija de voi si de bebicii din burtici.
Acum plec sa ma pregatesc de serviciu.
cristinamaria spune:
Sobi si Elteka bafta la eco!! Sa veniti cu vesti bune!!!
Si eu am dormit tare prost azi noapte ... Andrada pot sa pun pariu ca inca dormi..
Sa aveti o zi frumoasa!
A... am schimbat saptamana ... intru in linie dreapta nu???
cristina 29+
cristinamaria spune:
Sobi si Elteka bafta la eco!! Sa veniti cu vesti bune!!!
Si eu am dormit tare prost azi noapte ... Andrada pot sa pun pariu ca inca dormi..
Sa aveti o zi frumoasa!
A... am schimbat saptamana ...am intrat in 30!!! Sunt pe linie dreapta nu???
cristina 29+
eimotto spune:
Buna diminetata burtici
Iaca un nou capitol pe care trebuie sa il dovedim astazi.
Raluca - eu respir de paca alerg dupa tren. Si de cateva zile am un puls, sa imi traiasca. Rar scade sub 100. Cu tensiunea stau bine, sau aproape bine (12/13 cu 8/9). O exista "tahicardie indusa de sarcina"?
Cristina - am bazut ca ai scris si la subiectul cu clexane. Pana la urma te injectezi si tu sau nu?
Eu de cand am inceput injectiile astea donez sange in chiuveta din gingii (dupa cum spunea cineva).
Sobi si Etelka - sa veniti cu vesti bune de la doctor.
O sa pun mai jos mesajul de la numai_eu postat in capitolul precedent
Trimise - 15/02/2007 : 22:57:34
--------------------------------------------------------------------------------
Buna seara burtici!
Dar vad ca scrieti, nu gluma. Ma tot chinui sa ajung la zi cu cititul, dar nu am nici o sansa in ritmul in care schimbati voi capitolele.
Am vazut ca pe la sfarsitul capitolului trecut vorbeati de contractii. Am avut si eu acum doua zile un episod destul de serios de acest gen, cum ma ridicam din pat ma apucau durerile de burta si se intarea ca piatra, plus ca aveam clar senzatia de contractie si in interior. Am luat intr-un final un No-spa, dar nu a avut nici un efect pana am adormit. Din fericire, de atunci nu s-au mai repetat nici macar razlet. E adevarat ca in ziua aia am si facut o multime de eforturi si m-am incapatanat sa nu iau in seama semnalele de alarma ale burticii decat foarte tarziu.
Sa va mai povestesc despre bebitul meu. Vineri am fost la control la doctorita mea si mi-a facut si ecografie. Bebelul este un grasan (ca si mama lui de altfel), la 22 de sapt si 1 zi avea 585 de grame si masuratorile corespunzatoare unei sarcini de 23 sapt si 4 zile. Deci iar a avansat DPN-ul la 4 iunie. Si cum eu vreau sa muncesc pana la sfarsitul lui mai, parca vad ca ma duc de la serviciu direct la maternitate (daca mai ajung la cea din orasul meu, ca serviciul meu presupune si multe deplasari). Ziceam ca si eu sunt o grasana, am luat pana acum 10 kg (cred ca bat recordul pentru fetele la prima sarcina, mai ales ca sunt si destul de scunda 1,6 m) si toata lumea care ma vede zice ca am burta de 7 luni.
Azi am luat rezultatele la ultimul set de analize si pe langa hipocalcemia si anemia deja clasice, am observat si o usoara leucocitoza cu monocitoza. Andrada, tu iti mai amintesti in ce afectiun cresc monocitele, (ca eu nu mai stiu si nu am avut timp sa caut)?
Aaa, si azi am mai avut niste peripetii...am alunecat si am cazut pe niste scari, ma doare si acum spatele si constat ca a inceput sa ma doara si piciorul, cred ca mi-am luxat un deget.
Pup burticile si ma intorc la citit, poate reusesc sa termin capitolul inainte sa incepeti altul.
Va pupesc si mai vb astazi
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
eimotto spune:
Vroiam sa ma iau de Andrada dar mi-am amintit... se duce si ea sa doneze sange pentru analize. Te asteptam repede innapoi
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+