***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 11
andradap spune:
eimotto, ce stupizenie... dar eu cum m-oi fi inregistrat???
Oare oi fi uitat sa schimb TARA??? Asta ar fi chiar culmea!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
cristalina spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Uite Andrada ce eroare imi afiseaza:
"ALERT
We do not accept signups from your location. "
Frumos!...:)))..Nu prea ai ce sa-i faci...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
eimotto...ciudat rau...am incercat si eu.. .si intr-adevar, NU MERGE!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
chiquitita spune:
eimotto se vede burtica super!
andrada, referitor la utilitatea utrogestanului dupa un anume nr de saptamani s-ar putea sa ai dreptate...
mica distractie placuta!
cristinamaria
Auzisem si eu de anul porcului! Ce bine!
A, fetele, am uitat sa va spun vestea cea mare: s-ar parea ca baietelul e fetita dar nu stim sigur pt ca sta numai cu picioarele stranse si cordonul intre picioare!
22+
pauly spune:
andradap numai 5 kg la 27+!!!!!!!!!!chiar ca te mentii bine, ...si te mai miri ca nu ai burtica de gravida?!!am glumit...te tachinam...chiar ca ii un record printre noi.aaa si mai vroiam sa te intreb..la un bebe de 1kg doar 250gr ii lichidul?
eimotto foarte dragut burtelul tau .is curioasa cat o sa fie si a mea la 28+.
23+Riana Alessya
pauly spune:
chiqui si daca ai fetita nu scapi de mine!ar putea fi prietene...daca incuscreala nu se mai potriveste.daca tin bine minte tu parca chiar ai vrut fetita nu?
23+Riana Alessya
andradap spune:
Mica, sa dea D-zeu sa fie sanatos PUIUTUL vostru... si apoi daca e sa fie si fetita cu atat mai bine, NU?
Pauly.. tu chiar pui sare pe rana...
DA...asa stiu din teorie, carti,etc... LICHIDUL AMNIOTIC trebuie sa reprezinte cam 1/5 din greutatea copilului (ooops deci am gresit... trebuia sa zic 200 ml... in fine... NEURONUL LIPSA ) Dar aceste masuratori sunt facute la femeile care NASC, deci la termen... Nu stiu SIGUR daca proportia asta se pastreaza si in timpul sarcinii...
PS: IAr daca o sa continui sa mananc in stilul asta... cred ca pot zice ca intru la cura de slabire... desi recunosc ca de cand am inceput vitaminele mi-a mai crescut si mie pofta de mancare... dar si GRETURILE!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Ideea este urmatoarea: cand ti se pune un diagnostic si medicul iti da concediu pentru prima data se bifeaza CM initial. Din zilele respective de CM, 5 zile (parca, nu sunt 100% sigura) le plateste firma si restul le platesc asigurarile de sanatate. Daca pentru acelasi caz (diagnostic) ti se mai dau zile de concediu, se va bifa "in continuare" si atunci platesc tot asigurarile medicale.
Din cate stiu eu, Alina a avut 2 internari si atunci i-au dat de fiecare data CM initial. Normal ca firma vrea cu orice chip sa nu dea un ban din buzunar dar nu mi se corect (deci firma la fiecare CM trebuie sa suporte cate 5 zile, in total 10; daca ar fi fost al doilea CM trecut cu "continuare" nu ar fi platit din buzunarul ei decat 5 zile)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Hai ca pana la urma nu am avut dreptate!
Dupa vreo 10 telefoane date pe la CAs, casa de pensii, CASMB.....am aflat ca acel CM trebuia trecut in continuare!
Si m-am mai si certat cu astia de la servici si cu sefa.....Sper ca nu mi i-am pus in cap insa mi-au spus mai multi ca am dreptate inclusiv asitenta de la medicul de familie, aia de la spital care mi-a dat Cm-ul.....offfffffffffffff
Acum sa vad cum fac cu CM-ul sa-l iau de la firma sa mi-l modifice aia de la spital!
Ce ti-e si cu legile astea!
27+
[/quote]
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
chiquitita spune:
Bineinteles, Pauly, mai incape vorba! Si da, chiar am vrut fetita. E mai nasol ca nu e nimic sigur. Deci la eco am vazut o poza, un stop cadru, cand dr a zis uite labiile, e fetita! Erau doua semicercuri care formau un cerc. Insa mi-a zis cineva ca pana cand nu coboara testicolele in scrot te poti insela. voi ce credeti?
23+
pauly spune:
andradap multumesc de raspuns....si chiar ai o burtica frumoasa...sa te mandresti cu ea.
23+Riana Alessya