Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

ce liniste pe aici...ce faceti fetelor?
Trezireaaaaaaaa

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Eu m-am trezit de ceva timp. E asa urat afara... Si eu trebuie sa ma duc sa platesc niste facturi (daca tot am intrat in concediu).

Fetelor chiar nu va mai suparati. Analizati bine ce se intampla. probabil unele lucruri chiar nu merita sa va suparati asa tare.
Cum m-am suparat eu aseara pe musafiri ca n-au venit si ca i-am asteptat degeaba. Pana la urma m-a scos sotul intr-o plimbare ca sa-mi mai treaca supararea.

Azi noapte am dprmit ceva mai bine ca m-am culcat f tarziu. In schimb ma omoara pruritul asta de sarcina. Pe burta reusesc sa nu ma scarpin pe picioare insa e alta poveste....Imi mai cumpar alcool mentolat ca am terminat o sticluta. Si ma gandeam sa-mi cumpar si xilina pentru spital ca am auzit atatea povesti....

Asa ca va urez tuturor o saptamana cat mai buna. Si nasteri usoare fetelor care urmeaza. Sa fiti curajoase si voi si bebelocii si sa se termine totul cu bine.

37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna burticutze,
Ne-am trezit Raisa, stai linistita!!!Adevarul e ca in perioada asta, cred ca putine mai sunt cele care dorm mai mult!!!!

RAISA lasa superstitiile, initial, si eu gandeam asa, dar incetul cu incetul am mai luat cate ceva pt bebe.
De fapt hainutele ei, cercelusii, paturi, etc le-a luat mama.Eu am luat (deocamdata)cadita si cosuletul pt scos bb din spital sau/si carat in primele luni, ceva cosmeticale, etc.La inceputul lui martie o sa definitivez bagajul si o sa luam si patutul.Asta este, ce sa facem?Sotul meu vrea un pic sa definitiveze si camera lui bb, in sensul de aranjat(c-am facut-o pe graba si au ramas ceva denivelari), s-o zugravim din nou.Oricum printesica va sta cu noi in camera la inceput, asa ca nu ne grabim prea tare.

Intrebare.Analiza pt streptococ de tip B trebuie facuta si dc se naste prin cezariana?

V_am pupat!!!O zi buna!!!

adina 34ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Adina nu eu sunt superstitioasa ci sotul, soacra, mama..........
Eu daca era dupa mine luam totul pana acum....dar nu mai conteaza

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loradin imi pare rau ca treci prin asta... si mai rezista putin.
Despre ce va fi dupa ce nasti... si pe mine ma speriau toti ca vedem noi cum e cu bb, ca n-o sa dormiti etc. Eu n-am avut probleme cu somnu la mandra... se trezea sa pape si adormea imediat. Iar la 3 luni dormea 6-8 ore fara trezire. Asa ca poate o sa fie mai bine dupa ce nasti.

kmi78 eu sper sa nasc natural... asa cum sunt acum, daca nu apar probleme, nasc natural.

paula75 tot timpul ma gandeam ca e tare aiurea sa stii ca nasti pe data de... Si eu as avea niste emotii Si nu fii suparata ca nu e sotul in tara cand nasti... Important este sa fie acasa prezent. Ca in spital mare lucru n-are ce face...

gabi78 eu zic sa mai astepti cu sterilizatorul pana e nevoie sa-i dai cu biberonul... daca ai lapte, n-o sa ai nevoie sa sterilizezi biberoane.
Pompa mie mi-a trebuit din spital, ca in primele zile apare furia laptelui si dor rau sanii daca nu scoti laptele... Erau mamici care se mulgeau cu mana... dar eu n-am reusit.

Eu nu stiu ce sa va zic... la fel, cuminte, in pat... Dorm cum dorm... 5-6 ore... si alea destul de nasol.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna fetele!

Incep cu galeria pentru fetele care vor naste saptamana aceasta! Sa mearga totul bine si sa va refaceti rapid!
Noi suntem in saptamana 36, deci teoretic mai avem inca 2 saptamani (minim) pana la marea intalnire. Si frica creeesssttteee!!! Mai ales ca acuma in weekend a nascut o prietena si am realizat ca momentul se apropie tot mai repede!

Karra, cum te simti? A mai trecut durerea de gat?
In legatura cu sterilizatoarele - nici eu nu am cumparat inca, desi ma gandesc serios sa iau unul. Am inteles ca si cele la microunde sunt bune (si mai rezonabile ca pret), doar ca sotul spune ca nu prea vrea, ca cica nu are incredere in ele. Initial ma gandeam sa sterilizez sticlutele etc prin fierbere, dar daca acuma sunt astea performante si rapide, de ce sa nu profitam de ele? Ca iti economisesc destul timp.
Oricum, ma gandesc sa astept totusi sa vad daca e totul ok cu alaptatul, pentru ca atunci nu va trebui sa ii dai prea mult de la biberon si nici nu vei folosi sterilizatorul. Cred ca e mai mare nevoie de el cand nu poti alapta exclusiv de la san.

tuturor!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza si de la mine!

Loradin, hai curaj, ca mai ai putin. Cand o sa fii cu bebe in bratze nu o sa iti mai aduci aminte toate durerile astea de acum. Iti tin pumnii sa se termine cu bine totul si sa scapi dedurerile de spate.

Madmat este bine, nu are net de ceva vreme, dar va saluta si va pupa pe toate.

Azi nu naste nimeni? dam liber la majorete ca zilele urmatoare vor avea treaba non stop.

la toate

roxana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna dimineatza, fetelor

Mama, da' ce viteza ati luat.Se vede ca se apropie termenul, care mai de care mai stresata, mai obosita, avem nevoie sa ne povestim necazurile si durerile tot mai mult
Io dorm ca busteanu' si as dormi toata ziua.Azi dimineatza a inceput un vecin sa bata si de atunci in continuu....in creierii mei.Si nici nu stiu de unde vine, ar trebui sa-i iau pe toti la rand.Ce ma dispera....vreau la casaSi saptama trecuta am patit la fel, ma puneam sa dorm la pranz si incepea... nenorocitul.
Pup si eu fetele si bebeii care au scos deja nasul in lume. Sa fiti sanatosi toti, si voi si mamele.
Apropos de alaptat, imi zicea sora mea sa-mi iau si lapte praf ca cica ea in prima saptamana i-a dat lapte praf la fata si numa' dupa aia a avut ea lapte.ea a nascut cu cezariana. Eu, am inteles de la moase ca aici ti-l pune la san imediat.Si in primele zile mananca foarte putin ca cica colostrul ala e foarte hranitor si nu are nevoie sa manince mult.Acum sa vedem, am zis ca nu iau, nici n-as stii de care, ca sunt o mie de feluri.
Am inceput si eu cu dureri la intoarcerea de pe o parte pe alta, la ridicare.Da' presupun ca si de la greutate.
Elyanne, tu cite kile ai luat? Cum reusesti sa te mentii slaba ca esti ca la inceput, numa' burta de tine.Si...si fara miscare.Ce maninci,mai maninci ceva?

Am avut si eu contractii saptamana trecuta, vreo trei si intr-adevar tot de la o suparare. Cred ca erau contractii ca ma durea burta ca la ciclu doar ca tot mai tare...de vreo trei ori, de m-am speriat.Da' m-am pus in pat si m-am linistit.Alea au fost?

Contractii din astea nedureroase am zilnic, doua-trei chiar mai multe cind fac efort.Da' nu mai mult de 10, cit zic doctorii ca e normal.
Arsuri...sunt, da' cu migdale trec.
Apropos de zodiac, imi spunea si mama ca cei nascuti anul asta vor fi norocosi, cuminti, usor de crescut, inteligenti.Cica Urania spunea asta.Sa vedem...
Stiti cumva daca avem voie sa mancam branza cu mucegai in timpul sarcinii? Io imi aduc aminte ca mi-a zis dr doar de branza facuta cu lapte crud, da' n-am mancat nici din asta cu mucegai.Da' ma pofta grave de tot pe tema asta.Am cautat pe net , da' n-am gasit ca ar fi interzisa.Voi ce stiti?
Ma duc la dus ca tre sa ies un pic, desi e urat si aici, e ceatza si intunecat.
Pupe, fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Rebiana, fetita, fruntea sus ca problemele vin si pleaca si, in general, nimic nu este de nerezolvat. Cauta sa-ti gasesti preocupari care-ti fac placere.

paula75, curaj, totul o sa fie bine, ai sa vezi. Nu uita sa iti notezi un nr de telefon si sa trimiti un sms la una din fete, sa stim si noi detalii.

loradin, mult a fost putin mai e pana o sa-ti tii minunea in brate.

Nu am dormit bine dar nu mai conteaza prea mult. Au revenit mancarimile, de data asta pe burtica si nu prea pot sa ma abtin de la scarpinat. Pe la noi aici e un soareee...sa te faca sa uiti de toate. Insa cred ca cu dinti.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna ziua burticute revin si eu dupa o pauza de cateva zile(dar vad ca nu m-a dat nimeni disparuta)am fost cam ocupata cu pregatiri pentru ziua de nastere a piticutei mele care o sa implineasca saptamana viitoare 3 anisori si nu am mai putut intra pe DC.
Ne prezentam la raport acum,azi de dimineata am fost la doctor sa-l mai vad pe bb ce face,mi-a zis ca e bine creste i-am vazut si inimioara cum batea dar cica e cu 2 saptamani mai mare oare e ceva rau in asta?
Are deja 2kg si 400g si o mare umflatura intre picioare care mie sincer mi se par a fi coitele si doctora zice la fel cica e baiat dar nu ma poate asigura suta la suta,voi ce credeti fetelor sar putea sa fie pasarica asa mare si rotunda si umflata,eu cred ca nu dar da-ti si voi o perere ca m-a pus pe ganduri dr.si sotul a cumparat numai haainute albastre.O sa incerc sa pun niste poze de la ecografii poate voi intelegeti ceva ca eu nu prea inteleg.
Fac si eu galerie fetelor care isi vor tine minunile in brate saptamana asta,sa aveti parte numai de bine voi si bb mici si pitici
Fug sa-i fac baie la pitica acum ca a luat-o somnul pe caanapea saracuta e obosita ca s-a trezit devreme a fost cu mamai la dr.Va pup pe toate
32+

wolf elena

Mergi la inceput