Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Ghibuadina....se numeste GALACTOGIL si se ia din farmacie. Este o pulbere cum este ceaiul defructe la cutii de plastic. Este numai si numai pentru lactatie.

Ana-Maria,Radu-Cristian 27.10.2005 si Alexandru Eduard 10.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ancris felicitari din toate inima pentru baietel. Sa fiti sanatosi si norocosi

Ce anestezie ai facut?
Spene-mi despre cezariana ta cam tot ce poti....am nevoie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Salutare la burtici!

Lipseste omu` un pic si gata...se mai intimpla ceva....

Mirandolina - multi pupici si de la mine, cu multa sanatate si bucurii

Ancris - felicitari pentrfu bbcutremuratoare povestea ta, ce n-am inteles io e care a fost cauza, banuiesc ca ti-au dat dr. niste explicatii...poate ne lamuresti si pe noi, ca sa putem preveni daca se poate

Elyanne -convinge bb -ii sa mai stea un pic... ca nu mai trebe decit un strop de rabdare...

Acu` sa va spun ce-am mai facut; ieri am umblat cu socrii pe la Selgros si Cora...la Selgros m-am suparat tare..am gasit scaun/scoica la un pret mai bun decit in alte locuri, dupa ce convingem si sotu` prin tel sa lase superstitiile, si sa-l luam...aflam ca nu-l mai au decit pe cel expus, fara vreun amabalj, etichete, etc, macar sa vedem ca e intreg, nemaivorbind ca era si plin de praf....da` asta e...iar la Cora a fost o aglomeratie de nedescris...

Azi am fost tot singurica ca sotu` atrebuit sa mearga la serviciu....asa ca am facut salata de beuf si snitele de vita...ca o adevarat gospodina, iar apoi am plecat cu o prietena la Carrefour in baneasa, unde am haladuit prin magazine, in supermarket n-am intrat, in schimb am fost la Miniblu si Zet..lucrusoare superbe da` si preturi pe masura.. ce am vazut interesnt a fost un carucior + scoica pe care scria Miniblu si era doar 6 milioane...

In general ma simt bine...am cam obosit dupa plimbarici, am in continuare arsuri...da trecem noi si peste astea....

pupici
roxygeo 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata fetelor,
Ancris bine ai venit acasa, iti doresc ca perioada asta sa fie foarte linistita si bb foarte cuminte.

Eram curioasa, voi aveti contractii cand va enervati sau cand aveti emotii? Ca mie asa mi s-a parut ca mi s-a intamplat ieri si cred ca e cazul sa evit astfel de situatii. Ar fi pacat ca dintr-o chestie de-asta sa nasc prematur.
Am facut un capucino, sa vedem cine se inscrie prima.
Aveti grija de voi si stati linistite pana vine clipa cea mare.
Saptamana asta vrem sa mai mergem la un ecograf, asa de control, sunt curioasa ce mai face bb, cat am mai crescut.

Diana 29+, mami de Julie 14.11.2003

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna dimineata fetelor,
Acum m-am trezit si eu, am avut o noapte ... agitata, nu am putut sa dorm , nici macar sa stau intinsa in pat. Pe la 3.30 m-au lasat si nervii si m-a apucat plansul. Sotul meu saracu a stat cu mine toata noaptea. Pe la 5.00 - 6.00 am reusit totusi sa adorm.
Ma simt uriasa, chiar sunt (mami mic si bebe mare). Sunt destul de scunda iar copilul e mai mare, asta e , nu ma deranjeaza sa ma chinui doar sa il stiu bine pe bb.
Aveti si voi probleme la gasit pozitia in pat? Si daca ati gasit-o puteti sa stati in acea pozitie mai mult de 10 min? Ca eu ma descurc tare greu.

Doina si BB Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Trec si eu sa va salut! Nu am o perioada prea buna dar sper sa-mi revin, mai ales ca sfatul lui Ancris a fost sa nu lasam nimic sa ne supere. Ancris iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatoasa, sa te refaci repede, bebelushul sa fie, deasemenea, sanatos si mancacios. Experienta celei de-a doua nasteri a fost, intradevar, cumplita, avand in vedere ca se putea intampla ceea ce era mai rau. Ma bucur ca acum sunteti bine amandoi!
Felicitari pentru bebel si Mirandolinei! Sa ai parte de o refacere rapida si sa te bucuri de un copilash sanatos!
Nastere usoara si fetelor care vor trai aceasta experienta saptamana aceasta!
Va pup!

Rebiana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ce-ai patit, Rebiana?

Si eu m-am cam foit azi-noapte, nu am dormit decat vreo 3-4 ore kegat apoi m-am chinuit sa-mi gasesc pozitia, dar parca m-am obisnuit cu lucrurile astea. Acum ma streseaza tensiometrul asta, ca din 5 incercari mi-a aratat 5 valori diferite, de la 12 pana la 15. Nu stiu ce sa mai cred. Maine trebuie sa fug pna la cabinet sa vad ce-mi zice si acolo.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Pt cezariana eu m-am internat chiar in dimineata respectiva (asa va fi si acum).
Anacris - refacere grabnica, pupici bebelului si odihneste-te cat mai mult (atat cat se poate)
Mirandolina - refacere grabnica si te asteptam cu vesti

Eu sunt bine(in limite). Alerg dupa Catalin si ne jucam ca de obicei. Singurul lucru pe care nu il mai fac este ca nu il mai iau in brate (el e copil bun si parca intelege).

Abia astept sa nasc!!!!! O sa trec si eu pe la Piciul sa cumpar un costumas si ceva nou pt. bb Alex.

Pupici si mai vb

Aurasa Alexandru 35 si Catalin (3.06.2005)

Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

'Neata la burtici.....

Fetelor am si eu o intrebare.....am reusit sa ma lipesc de un rosu in gat mare cat casa si ma deranjeaza de mor la inghitit....oare ce pot lua in afara de lapte cu ou, sau ceai fierbinte....pe care deja le-am incercat....oare sare incalzita si pusa intr-o batista si apoi pusa pe gat...are reun efect???Ca m-a plimbat naiba prin magazine si ieri si alaltaieri si inauntru era cald si transpiram si cand ieseam afara batea vantul si era rece si uite ce am patzit....acuma pe ultima 100m.

Vreau sa felicit si eu mamicutzele ANCRIS bine ca ai venit acsa acuma o sa ne pov si noua cum e cu bebe acasa sa vedem ce treb sa facem cand va veni si la noi mom.....

Karra 36+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata...
Azi ma simt prea bine cred... m-am apucat de dimineata sa fac cremsnit... Acum astept sa se raceasca, sa se inmoaie si foile... Cred ca abia diseara pot sa mananc... Mi-era o pofta... si nu se facea singur si nici al meu sot nu mi-a cumparat... asa ca azi, cand am vazut iar foile, m-am pus pe treaba

N-am dormit cine stie ce... deja m-am obinuit cu 6 ore de somn... cu totu... adica ma bag in pat la 2 noaptea si la 8 imi da mandra trezirea... Iar in intervalu asta ma trezesc si ma foiesc, pana imi gasesc alta pozitie.

In noaptea asta am dormit ceva mai bine... am dormit singura. Al meu sot a ramas pe canapea... cred ca-l mut in sufragerie pana nasc

lauramar, roxygeo si multumesc pt. incurajari...

Toate m-ati ajutat mult in astea 4-5 luni mai grele... m-ati incurajat si, oricat de optimista sunt eu, a-ti reusit sa ma convingeti sa rezist pe baricade cat mai mult

gabdyd si eu am observat ca uneori am contractii cand ma enervez... dar cu mandra terorista pe cap... nu reusesc sa ma abtin de fiecare data.

doina.todor si nu mai plange ca superi bb-le. Nici eu nu mai imi gasesc locul... Si mai trebuie sa stau si toata ziua in pat... greu... Ma dor toate oasele... in special coastele. Trebuie sa ma intorc mereu dupa o parte pe alta. Pe spate nu pot sa stau deloc... parca n-am aer. Dar cand nu mai pot sa stau nici pe stanga, nici pe dreapta... stau si pe spate.

Rebiana cine/ ce te-a suparat?

Lucrusoare de bb-ei bune si mai ieftine sunt si la Miniprix (cel mia bine la cel din Otopeni). Acum, nu stiu exact ce si cum... ca eu n-am ajuns... Dar si cand scap ... acolo ma opresc sa iau si pt. bb-ei si pentru mandra. Ultima data am fost in romana cand aveam cateva luni... Si erau multe hainute frumoase si ieftine.

Si la Z au body-uri bune si destul de ieftine. Au o gramada de haine frumoase... dar cam scumpe. Cand sunt reduceri eu am gasit destule haine ieftine. Problema cu reducerile e ca de multe ori trebuie sa iau acum pt. iarna urmatoare... si trebuie sa le innimeresc, sa nu-i fie mici sau mari. Pana acum am reusit.

La Miniblue mi se par scumpe la ce calitate sunt, chiar si la reduceri... Mai bine dau un pic mai mult si iau altele de la Z.

Gata... iar m-am intins...

AMR 9 zile (pana la 36 de sapt. )

Edit: karra80 imi pare rau. sa treaca repede. Eu m-am dres cu ceai cu miere. Dar cald, nu fierbinte. Daca e fierbinte mai rau irita gatul.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput