Gradinita pe timpul verii

Gradinita pe timpul verii | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Exista gradinite care au program si in timpul verii? Cat este vacanta de vara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna!
Vacanta de vara la gradi de stat tine de la 15 iunie pana la 15 septembrie, deci 3 luni. Exista gradinite, in general cele care in timpul anului au program prelungit, care au program in timpul verii, dar numai daca exista un anumit nr de cereri in acest sens din partea parintilor, cred ca trebuie sa se stranga cam o grupa de copii(in jur de 20 de copii), depinde de gradinita.

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Da, gradinita unde merge fetita mea, are program pe timpul verii. Nu fac "scoala", dar au diferite activitati si multa joaca in aer liber (curtea proprie).

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si la gradinita unde e baiatul meu e program si in vacanta. Nu fac scoala ci doar supraveghere+ joaca. Se cumuleaza grupele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Ma intereseaza gradinitele de stat cu program vara...imi puteti recomanda o astfel de gradinita in sector 6 Militari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu cred ca o gradinita de stat va inscri copilul doar pt o luna-2 vara. Poate sa-l incrii pt la toamna si anul viitor in vara sa ramana la gradi in vacanta... Dar sa stii ca puiului meu nu prea-i place in "extra sezon". Nu mai sunt copiii cu care s-au obisnuit, nu mai sunt educatoarele lor, posibil sa nu mai stea in aceeasi clasa/ patut... Dar daca n-ai alta varianta..asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Eu vreau sa imi inscriu fetita de la toamna, dar problema noastra este ca nu avem ce face vara cu ea, in timpul vacantei....de aceea am intrebat daca sunt gradinite unde exista program si vara...

Mergi la inceput