M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 3
aissa spune:
Cum am promis: http://new.photos.yahoo.com/temiscris/album/576460762388119876/photo/294928804243079675/47
aissa spune:
Eh, uite asta nu pricep eu, care e faza. Incep sa cred ca astia la Yahoo au pus o restrictie si daca nu esti logat nu le poti vedea. De aia eu am ales sa nu mai pun la semnatura album ca nu reusesc decat daca pun link catre toate albumele.
Nu le vezi nici pe ale lui Rozi? Ca eu le vad, si o vad si pe a mea.
Incearca la mine albumul 2 ani si 4 luni, poza pusa de mine mai sus e una cu amandoi in brate la Tony, spre finalul albumului. Uite incearca aici
Briantis spune:
Nu va dpoza aia nici logata ,nici nelogata .Albumul il vad ,dar fara poza de care spui .
Mama lui Andreiutzu
andrada77 spune:
Ati vazut ieri seara la stiri copilasi buni de adoptat in Bucuresti,sectorul 2 cred,2 fetite si un baiat,marisori(3-4-5-ani),frumosi,si au spus ca nimeni nu vrea sa-i adopte ca sant marisori.
Cum nimeni????Adica sant atatea cupluri si mame singure din tara care asteapta un copilas mai mare,si ei ...
liliana csaki spune:
Pai tocmai asta e problema, ca in general potentialii parinti vor copii mici, iar copiii astia mai marisori nu prea au mari sanse.
Andreea_k spune:
Andrada , sa intelegem ca mergi la DPC-ul tau sa te intesezi despre una dintre fetitze ?( parca fetitza vrei din cate am citit eu , sau ma insel ?)
Mmmaria spune:
Am eu niste prieteni care vor un copilash mai maricel, aveti amanunte? Sigur e sectorul 2?
Andreea_k spune:
Pai copii mari / maricei sunt la toate sectoarele , probabil ca prietenii tai au spus la DPC la vremea respectiva ca vor bebelusi si de aceea nu i-a informat nimeni.Eu de ex am spus ca mi-as fi dorit gemeni si imediat ce au "aparut" m-au informat .
andrada77 spune:
Vreau o fetita mai marisoara-3-5anisori.Dar mi-au spus ca ei (la C-TA)deocamdata nu au...Dar eu am vazut la tv ca in Bucuresti(sect 2 )erau 2 fetite si un baietel mai marisori,si au spus ca sant adoptabili.Erau tare draguti ca i-au aratat!!!
Eu am inteles de la DPC de la noi ca dosarul nostru merge la centru,si intram in baza de date in toata tara.
Acum eu sper sa fie bine,nu stiu ce sa zic.
Primesc atestatul in 5 zile,si ma tot gandesc cat o sa astept pt copilul meu...
Toata lumea ma intreba"de ce vrei asa mare?nu ti-e frica???"
Oare de ce este mentalitatea asta la noi?
In strainatate nu intanlesti astfel de gandire.
Ei nu sant copilasi,nu au un suflet?
Eu sant sigura ca pot fi crescuti foarte bine,si nu raman cu sechele...mai ales ca ei dejea sant in asistenta maternala,unde e mai altfel decat intr-un orfelinat.nu?