M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI MARIA!
Ilinca sa-ti traiasca domnisoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

LA MULTI ANI!! pt Maria de Ilinca!! Sa fiti sanatoase si fericite! Sper sa mai intri pe-aici si sa ne mai dai vesti despre frumoasa ta.

Aissa, am incercat sa intru pe link pe de 2 calculatoare diferite, din doua retele diferite. Culmea e ca de pe unul a mers, de pe celalalt nu!! Din pacate, nu ma pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danatim spune:

Multumesc simona.
Da, e vorba de finalizare deci vad ca mai pot avea sperante pentru concediu.
Pentru certificat merg cu actele de care mi-ai spus si imi emite pe loc noul cetificat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

LA MULTI ANI MARIA!!!!

Danatim mare atentie cand primesti hotararea sa nu aiba nici o greseala in ea ca pierzi timp pretios daca nu observi la timp si cand te duci sa o legalizezi te resping si trebuie alt termen. Deci citesti cu atentie tot si daca sesizezi o greseala mergi cu ea la reparat imediat. Eu sper sa fie ok dar te atentionez pt ca au fost cazuri.
Rozi eu din cauza ca nu m-am priceput sa fac trimitere direct am pus link cu album si daca vreau sa arat o anumita poza zic eu poza cutare din albumul... Asa ca da-ne tot albumul la vizionat

Poze

Mergi la inceput

Bine-ai venit, n_ela! si sedere placuta cu cat mai lunga cu noi! Sa ne povestesti cat mai curand despre bb al tau!

Danatim, si eu cred ca ai sanse sa ai certificatul gata in septembrie. Te rog insa sa fii atenta, foarte atenta, la fiecare litera si cifra din hotararea judecatoareasca! Nu exagerez deloc cand spun asta. Eu am stat la coada, la primarie, cu Victor in brate (nu mergea pe vremea aia), pe caldura si, cand am intrat, m-a trimis la plimbare. Era gresita o cifra, sectorul in care m-am nascut. Desi toate celelalte elemente erau corecte (CNP, data nasterii, parintii etc), nu a vrut sa-mi faca certificatul. A trebuit sa mai merg la Judecatorie pt "indreptare erori materiale".

A, si inca ceva! Dupa ce primesti hotararea acasa, mai trebuie sa astepti 15 zile (nu mai stiu) pana cand devine definitiva. Dar si pt asta trebuie sa mergi la Judecatorie. Acolo va verifica daca sentinta a fost comunicata tuturor partilor implicate. In cazul in care lipseste o confirmare de primire din dosar, trebuie sa mai astepti pana se retrimite si se intoarce confirmarea de primire. La noi a fost dragut, ca lipsea confirmarea pt Mihai. Desi locuim in aceeasi casa, desi la dosar exista confirmare ca eu am primit hot (desi n-am semnat niciodata asa ceva), desi am dus ambele hartii (una pt mine si una pt Mihai) pe care le-am gasit in cutie, ca sa arat ca uite, dom'le, el a primit hotararea, trebuiau indeplinite formalitatile. Adica sa mai asteptam, sa re reia procedura de comunicare. Atunci, dupa ore de asteptare si de nervi, mi-au dat lacrimile spunand: "dar oare credeti ca sotul meu, care isi doreste copilul, care a trecut prin toate furcile sistemului ca sa reuseasca sa-l aiba acasa, care i-a spus clar si explicit judecatoarei "DA! IL VREM!", cum ar putea EL sa faca recurs, sa nu fie de acord cu hotarerea de a ne fi incredintat!!
Au gasit solutia de a se prezenta Mihai in fata judecatorului de serviciu, si sa declare ca renunta la orice cale de atac a hotararii.
Abia dupa asta am primit stampila "definitiv si irevocabil", cea pe care ne-o doream atata

Deci, atentie mare la litere si bafta sa fie toate confirmarile la dosar cand mergeti pt definitivare!

edit: pe vremea cand am inceput eu sa scriu raspunsul, aissa inca nu postase nimic; dar cum mie treaba asta mi-a luat vreo ora, cred...

Mergi la inceput

Bine, albumul este aici: http://new.photos.yahoo.com/rozibb/album/576460762347323404
Poza pe care vreau sa v-o arat este ultima din album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

poate ati fost careva in situatia asta si ma puteti ajuta cu o informatie, va rog.

din 16.04 a.c. a incetat C.M. ; care ar fi conditiile ca daca adoptia are loc, sa zicem, in urmatoarele luni sa pot beneficia de vreun ajutor de la stat pentru cresterea copilului.
iar daca numai in calitate de angajat se poate face asta - se mai pot incheia C.M. sa zicem cu incepere din 17.04 retroactiv...nu stiu,zic ...?!

mersi.
Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Asi, felicitari pentru hotararea asta. Si daca tot ai pomenit despre "al doilea", vreau sa va spun si eu ceva: am fost foarte hotarata sa avem si noi al doilea copil, pana intr-o zi cand bona Alexandrei, auzindu-ma, mi-a spus: si daca Alexandra ar suferi?

N-as vrea sa fiu inteleasa gresit, Alexandra nu este un copil egoist, daca are o bucatica de ciocolata minuscula o scoate din gurita si ti-o da, daca i-o ceri. Este mult prea buna si sensibila si ma gandesc ca poate ar suferi...daca ar vedea ca imi impart atentzia (nu dragostea!). Am o colega de serviciu care a nascut al doilea copil (diferenta de 2 ani si trei luni intre copii) si a avut probleme cu cea mare (gelozie, frustrare...)timp de cateva luni.
Stiu ca intelegeti ce am vrut sa spun (nu excelez la descrieri si explicatii coerente) asa ca va intreb: voi v-ati gandit la asta? Cele care aveti doi, cum a fost? Cum ati gestionat situatia? Care ar fi diferenta de varsta optima ca cel mai mare sa priceapa ca nu a trecut in planul doi?

Cat despre tine Rozi, sau mai exact despre sotul tau...spune-i ca-l invit pe la noi, ca sa vada exact ce inseamna "batran"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Eu mi-am pus problema asta...dar la alt mod.
Daca as ramine insarcinata (prin absurd!).
Si categoric ca nu mi-as mai dori!
Dar daca sunt ambii adoptati nu vad nici o pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danatim spune:

Aissa si Rozi multumesc foarte mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput