M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iuca noi cand am adoptat stateam in chirie si nu a fost nici o problema.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Alexa-Ioana, Asi va multumesc mult

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Simo, Aissa, va pup si va multumesc pt. felicitari, imi cer scuze ca n-am facut-o pana acum dar am avut ceva pb. cu asta mica si n-am mai intrat pe forum.. De la dintisori sau de la caldura (sau de la amandoua) are diaree si suntem la regim. Acum e mai bine dar e greu cu caldurile astea, stam mai mult in casa si ne cam plictisim.
Am o intrebare : voi ati pus piticii in premergator ? Ca nu prea stiu ce sa fac, sa-i iau sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am folosit premergatorul, din comoditate si am regretat dupa aceea putin pentru ca eu cred ca ala a fost unul din motivele pentru care Ale a mers mai tarziu. Ea s-a lenevit, s-a invatat sa o tina ala si sa se deplaseze prin alunecare asa ca s-a apucat tarziu sa si "munceasca" sa se ridice singura si sa mearga fara sprijin. E adevarat insa ca in perioada asta pana invata sa mearga e destul de comod sa ii pui acolo, mai poti face si tu ceva prin casa, ei se distreaza si sunt uimiti de noile descoperiri. Cred ca daca nu abuzezi de el e ok.
Iuca dupa cum ti-au zis si fetele e ok si daca stai cu chirie. Din cate imi amintesc daca esti cu chirie proprietarul trebuie sa isi dea un fel de acord ca nu va "da afara" nu stiu ce perioada, dar asta te lamuresc cei de la DPC.

Poze

Mergi la inceput

Aissa avem contract de inchiriere pe 5 ani. Apoi am inteles ca se pot cumpara.

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai am vrut sa zic ca mai mult ca sigur fiind contract de inchiriere cu ANL (deci nu cu un particular oarecare) mai mult ca sigur e super ok. Stai linisitita, din punctul asta de vedere nu vei intampina nici o problema.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

IUCA bine ai venit si felicitari pentru hotarire
E valabil contractul ANL ,asa cum ti-au spus si fetele.Succes !

Despre premergator...Patricia punea pasul f hotarit de pe la vreo 5 luni.Cind am primit cadou premergatorul avea vro 7 luni.
Dupa vreo luna calca cu piciorusele strimb,in exterior(exact cum se "proptea" in ele pt a impinge premergatorul) asa ca l-am ascuns in pod Si nu o lasam mai mult de 10 minute de vreo 2 ori pe zi...ca nu-i placea.

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari.Pentru mine nu a fost greu sa ma hotarasc pentru ca doar prin adoptie am intrevazut luminita de la capatul tunelului. M-am saturat sa plang dupa un copilas pe care noi doi nu-l putem avea, poate ca asa a vrut Dumnezeu.

vrem si noi un - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odita spune:

M-am saturat sa plang dupa un copilas pe care noi doi nu-l putem avea,

Iuca,

Dar al cui crezi ca o sa fie copilasul pe care vreti sa-l adoptati?
Nu te supara te rog ca-ti pun o asemenea intrebare.
O sa te irite teribil cand dupa ce vei avea copilul, altii vor pune problema asa.

Mergi la inceput

Odita, ai dreptate, eu ma referisem doar la faptul ca nu reusim sa-l concepem.

vrem si noi un - august 2005
vio

Mergi la inceput