M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 14
daphnyie spune:
O adevarata domnisoara Ale si iar zic ca seamana cu voi de nu se poate.
Daca pozele alea cu flori sunt in Carol inseamna ca e frumos parcul asta, mai sa zic ca sunt facute pe-afara pozele.
aissa spune:
In Carol sunt, erau super florile intr-adevar. Numai ca parcul nu e asa minune, au pus florile astea acum probabil si era intr-adevar o minune sa stai langa ele dar in rest e destul de modest.
Poze
daphnyie spune:
Chiar ma gandeam ca nu prea avem unde sa iesim mai ales iarna cu copiii mici, care inca nu merg singurei si nu se pot juca in locurile special amenajate (care pe la noi sunt vreo doua si astea f. aglomerate, ca de multe ori trebuie sa-ti faci programare).
Iarna asta mai ieseam afara cate 1/2 de ora cand era soare, dar simteam nevoia sa mai iesim si noi undeva cu bb dupa noi, bineinteles, si in afara de mall nu prea aveam unde. Iar in mall era un fum de tigara de-l taiai cu cutitul, asa ca nu se putea sta cu copilul acolo. Am mai luat-o cu noi la cumparaturi dar e obositor si plictisitor pt. ea.
Vara nu se pune problema, ca iesim la plimbare in parc sau chiar pe strada, langa noi e o strada linistita si nu f. circulata de masini, insa in iarna chiar ca am fost in pana de idei.
gulser_30 spune:
Aissa pitica ta e suuuuuper!!!o dulceata de fata!sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!doamne ce frumoasa e si ce frumos poceste ea cuvintele...eu am inteles din prima ca ,,te-te,,de fapt inseamna ,,sete,,deci ma pricep bine la limbajul copiilor(mi-au murit laudatorii).Ma rog la Doamne-Doamne sa am si eu parte de o asemenea minune de fata...
aissa spune:
Sarumana Carmen, din suflet va doresc tuturor sa va intre in viata cate o minune (sau mai multe).
Poze
simona dragusin spune:
O frumoasa ALE! Seamana cu voi si chiar si cu verisorul ei !Filmuletul nu-l vad ...
Patricia mea a devenit o mica dictatoare Doamne fereste sa nu-i faci pe plac! Ca ne stiu toti vecinii!Ii merge mai ales cu tati..
Mai am putin si o chem pe super nanny ...nu m-am hotarit inca daca pt ea sau pt tati!
Dar ne umple viata de bucurie !E f activa,face "treaba" cu mami,cinta pu pu pu (pupaza din tei),danseaza si a invatat prima poezie !
Aia cu "tica tica tica..."
Dar in varianta personala,bineinteles!
Adica,atunci cind ii o rog sa spuna poezia repeta dupa mine ceva de genul:"tita ,tita,na na mami,papa pisi ".Mai lucram la "toata fripturica"!
Mai trec,va pup!
ps. ALEXA cind ziceai ca vi in Bucuresti?Ca uite ce parcuri fumusele avem
aissa spune:
Bey vezi ca noi avem deja rezervare la super-nanny. Si Ale e plina de personalitate, nu ne asculta absolut deloc indiferent de ce metoda adoptam (ignorare, cearta..) asa ca nu putem decat sa respiram adanc si sa speram ca pe masura ce va mai creste se va mai domoli. Deja mi-e jena (si imposibil chiar) sa intru cu ea intr-un magazin ca tot rastoarna si daca o tii de mana se tavaleste pe jos ca toate alea. Dar las-o asa, activa si sanatoasa ca o sa aiba timp sa respecte reguli toata viata, macar in primii ani sa fie libera.
Poze
andrada77 spune:
Aissa,foarte frumoas ingerasul tau..Ce as vrea si eu un ingeras...oare cand o sa-l am????
Sa va bucurati de ea,ca nu e fericire mai mare pe pamant decat zambetul copilului tau.
Briantis spune:
Boo_boo , sa-ti traiasca Alexandru ! La multi ani !
Sanatate si mult noroc !
Mama lui Andreiutzu