M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 13
Alexa Ioana spune:
aissa, felicitari !!! ma bucur mult pentru voi !!!
oana, fetita mea este din alt judet. in judetul de unde e ea a avut loc procesul de deschidere a procedurii de adoptie pentru ea, precum si procesul de incredintare in vederea adoptiei. dupa aceea, domiciliul ei a fost schimbat la noi, iar restul formalitatilor au avut loc aici.
deci stai linistita, nu este nici o problema ! mult succes !!!
va pup pe toate si va urez din nou sarbatori frumoase !
alexa si mami
aissa spune:
Multumesc fetelor! Trebuie sa recunosc ca nu simt ceva fff special ca as fi terminat, am avut marele noroc sa am parte de o super doamna ca asistent si nu ne-a stresat deloc in acesti doi ani. A fost Tony ieri cu Ale acolo, la DPC, era si psiholoaga pe acolo, au intrebat-o una-alta, le-a cantat Ale "Aaaaaaa muuuu-tzani" (cantecul ei favorit), le-a facut demonstratii de lucru la calculator si a dat proba de rasfat bineinteles. Nu am primit nici un raport, nu am nici un fel de hartie primita dupa hotararea judecatoreasca. A intrebat sotul meu si a zis ca nu ne da nimic, ca nu e cazul, ca se termina totul la timp, nu se prelungeste adica, ca e totul ok sa stam linistiti si asta a fost. Ne vom mai vedea doar asa, de drag, daca vom vrea.
daphnyie spune:
Va pup pe toate si va urez Sarbatori fericite si linistite, sa aveti lumina si pace in suflet !
Aissa, felicitari si numai bine va doresc !
andrada77 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!!!
Sper ca ati petrecut bine Pastele,asteptam poze cu oua rosii si copilasi...
gulser_30 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copilasi vostri,sotii si toti cei dragi voua!
daphnyie spune:
ADEVARAT A-NVIAT !
Ce faceti, cum ati petrecut Pastele ?
Noi am stat acasa, am mancat, ne-am jucat si ne-am plimbat.
Pitica a fost rasfatata lu' tata zilele astea de dimineata pana seara. Pentru ca in cursul saptamanii nu prea au timp sa se joace, acum au profitat din plin. Dar tot la mine intinde mainile sa o iau in brate ... E o dulce si o scumpa si parca nu-mi vine sa cred ca avem asa un copil minunat... stiu ca nu sunt deloc modesta, dar nu ma pot abtine cand e vorba de ea.
Ma uit cateodata la uscatorul de rufe si nu-mi vine sa cred ca e plin cu hainute de bb . Ce ziceti, am luat-o razna ?
gulser_30 spune:
Ei daaaaa !!! nu ai luat-o deloc razna ! e normal sa ai acest sentiment si sa nu iti vina sa crezi pt ca si eu as fii la fel ,eu nu mai am rabdare si cred ca va fii o minune atunci cind voi avea si eu o bebica acasa dar pina atunci ....stau si incerc sa nu imi pierd speranta...asa ca sa va traiasca bebicii tuturor sa va bucurati de ei din plin si sa dea D-zeu sa am si eu cit mai repede o bebica sa ma mindresc si eu cu ea
aissa spune:
Noi ne-am plimbarit, duminica in Carol si ieri la Zoo cu verisorul ei (baiatul sora-mii), s-au plimbat si au alergat si cam asta ne-a fost programul.
O sa pun niste poze in album diseara sa ne mai vedeti si pe noi ce mumoase suntem. Noroc ca nu se vede si rasfatul in poze.
Nu stiu daca se poate accesa linkul pe care il pun, e un minifilmulet in care d-ra indeamna de zor leul sa se duca sa bea apa ca ii e sete.
http://s18.photobucket.com/albums/b150/aissa1973/filmulete/?action=view¤t=MVI_1218.flv
daphnyie spune:
Am vazut filmuletul, e super tare Ale. Am inteles "du-te, leule" dar ce inseamna "a te-te" ? La noi te-te inseamna deocamdata tata .
Edit: Gata, m-am prins, a te-te = ti-e sete !
aissa spune:
Da, ca ii e sete ii zice. Nici eu nu m-am prins din prima, abia cand m-am uitat iar am realizat ce ii spune. Oricum vorbise mai mult dar tarziu mi-a venit ideea sa o filmez.
Edit: Poze - albumul 2 ani si 6 luni.