Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Anasebe ii da cadoul .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
alin@ spune:
Fetele, dormiti?
Ayan se da pe balansoar pe ritmuri de Pussycat Dolls, preferatele lui. Pe aceeasi linie cu Christina Aguilera.
loren@ spune:
Daniela party frumos maine
...nici eu inca nu i-am rupt turta Biei...poate o facem de ziua lui Dan in aprilie, dar inca nu stim sigur...si eu sunt curioasa ce o sa aleaga!
Bia nazdravana
acina spune:
Neata fetele,
Eu am fost la politie sa vizionez bijuterii la prima ora.Din pacate am vizionat degeaba ca ale mele nu erau pe acolo.
Bun poate am mai mult noroc data viitoare.Oricum eu din start m-am gandit ca nu le vor gasi asa ca nu -mi facusem vreo speranta.
Mirela dragut "ma iubeste femeile"
Na ca acum s-a lamurit totul in legatura ca asa zisele conferinte.Mie sincer nu-mi vine nici acum sa cred .Stateam ca prostu' si nu stiam ce sa mai zic .Intrebarea care imi venea in cap era de ce?
In fine bine ca s-a terminat.
Doamna dragut montajul cu Ayan.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Buna la toata lumea !
LA MULTI ANI MARIUCA,IARINA si ANDREEA!
Intradevar,nimeni nu pricepe nimic.
Nici eu nu pricep de ce nu explicati ce si cum.
Pentru ca - Alina si Cata - nu doar convorbirea ce v-am dat-o v-a convins.Dupa cum ati scris asa reiese.Si ati fi putut preciza si de ce v-am trimis-o.Si tot restul.Dupa cum ati scris,cine nu stie despre ce e vorba - ce poate crede? Ca eu am trimis-o si poate chiar am inventat-o,nu?
Si INGRID - te asigur ca ASTERY avea motiv sa scrie ce si cum a scris.La fel LILI.ANASEBE nu a scris mai nimic,desi a fost cea mai lovita in chestia asta.
Pentru ca m-am implicat,asteptati tot de la mine explicatii.
Nu mai pot si nu mai vreau sa le dau eu,pentru ca m-am saturat.
Si cum zicea Ingrid,mie nu mi-a facut cine stie ce rau.Doar m-a mintit pe mess.Care e un nimic,fata de ce a facut celorlalte.
Asa ca fetelor,eu am de lucru.
Poate ne mai auzim candva.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Mai Toanca ce nu ai inteles....
S-au pus cap la cap povestile si a reiesit ca Nico a mintit pe toata lumea, ca povestea cu conferintza era in capul ei , ca nu a existat nici un furt de Ip, de Id, nu a existat nici o neo_pupacioasa, care apoi s-a transformat in neo_pupacios din "mici" erori de scriere,nu a vazut nimeni conferinta aia..etc Nu a fost in nici un spital si asta se vedea cu ochiul liber ca era exact acelasi scris la mesaj adica cu litere mari si cu litere mici plus boldat...(sa nu imi zice barbatus-o s-a apucat sa caute boldu
)
Si concluzia e ....ca OUT NICOLETA. Sper sa nu mai ai tupeul sa te intorci peste o luna ca si cand nimic nu s-a intamplat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
toanca spune:
Bianca
Fetele pe http://www.dropshots.com/toanca am pus poze noi....
Sa-l vedeti pe al mau flacau ce maoca are in halat de baie....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
acina spune:
Toanca dragut Matei in halat de baie , imi place si in poza cu broasca uriasa ( e broasca nu?)
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Giova spune:
Maria
Andreea
Iarina
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra