Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da, e broasca....si o cheama Oache

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Aoleu sunt cu capul in nori.

Maria
Iarina
Andreea

Sa cresteti mari si viata sa va dea tot ce e mai bun.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI Maria!
LA MULTI ANI Andreea!
LA MULTI ANI Iarina!
Sa cresteti mari, cu mult noroc!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau ca nu am fost aseara disponibila, italianul a plecat la 12.30, muream de somn, nici nu am mancat, marco mi-a adormit la 9.45, iar la 11 era sus . Ne-am trezit cu el in living.

Moni sunt de acord cu tine, tie nu- ti-a facut nimic, dar cele care au patit-o dati fetelor lamuriri aici, ca ne uitam ca la spectacol.
Si eu am vb. deseori cu ea pe mess., dar nu mi-a barfit sau vb. pe niciuna, doar continua cu faza ca stie ca eu am suspectat-o ca fiind INTRUSA. de unde pana unde a ajuns la cocluzia asta nu stiu.
Alina, Cata, Anasebe, Astery si Lili spuneti mama pe fata ce s-a intamplat sa stie si restul.

Eu v-as da explicatii, dar nu stiu tot, ce am prins din zbor, si vb. lui Moni...nu sunt implicata direct, asa ca tac...

La noi e o zi superba, asa ca-mi imbrac piciul si mergem sa luam analizele si galetusa cu lopatele si roaba pt. nisip. Am aflat unde sunt.

pe mai tarziu.
Sau daca nu...sa nu ne mai facem de rasul rasului, pe mess, psau PM.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ingrid , cu tot respectul, abtine-te te rog, de la comentarii.
habar nu ai de ce a fost in stare secatura aia sa faca. Nu stiu daca ti-ai dat seama de amploarea faptelor ei: a reusit sa dezbine o comunitate intreaga de mamici.
Ne-a manjit in cel mai crunt mod posibil.
Stiu ca (inca) ii esti prietena. Sa-ti mai spun sa fii foarte prudenta?
Prostia si nebunia - daca ar durea...

NICOLETA RADUCU - sper sa primesti pe masura faptelor si sufletului tau cel negru si urat.
Sa stii ca nu s-a terminat aici...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

So:
Dupa ce eu i-am trimis un PM Monicai in care o faceam iar rea ca se tot ia de Nico, care a ajuns la spital din cauza lor, am determinat-o sa imi dea si mie si Catalinei o conversatie intre ea si Nico in care se vedea clar cum este Nico de fapt. Iese din discutie faza cu inventarea conversatiei de catre Monica pentru ca este clar felul de exprimare al lui Nico, chiar o expresie pe care a folosit-o cu Cata: " Bia este prima prietena a Dariei". Plus ca Nico dadea in acea discutie copy paste dintr-o conversatie cu Cata de care Monica nu ar fi avut cum sa stie.
A fost asa: eu am cunoscut-o la ziua Biei, unde a stat 2 minute, a zis ca Daria e racita. Acolo o vedeam pentru prima data. Ne-a invitat si pe mine si pe Cata la ziua Dariei si mi-a spus: "Nu ratam pentru nimic in lume ziua lui Ayan!". Am ramas socata. Gabi nu m-a lasat s-o invit, mi-a zis ca nici nu o cunosc si o chem la noi acasa. A venit si ziua Dariei, adica se apropia. Cata m-a intrebat daca vin, nu stiam ce sa fac, as fi mers pentru copii, sa se distreze. Catalina i-a zis: " Uite, vine si Alina, s-a hotarat" sau ceva de genul asta. Ea ma ia pe mess imediat. Ca "chiar ma gandeam ce parere ti-aifacut de mine ca nu m-ai invitat la Ayan", " am fi foarte onorati sa veniti", " multumim mult ca ati acceptat invitatia". Zic ok, hai sa merg. Ii zis ca o sun in juma de ora sa vb si cu Gabi. O sun, iar incepe cu " am fi foarte onorati". Ca sa vad ca Monicai ii spunea ca m-am autoinvitat, ca ea este "desperada", ca nu e genul care sa ma refuze, ca sunt "proasta si rea" ( proasta da, ca am crezut-o, rea...tot eu!). Am mai vb cu ea pe mess zilele urmatoare, se tot scuza ca vine Ana Sebe, dar nu are ce face, ca si ea a fost la Tibi. Am mers, ne-am simtit foarte bine la ziua Dariei, mie mi-a placut cum a iesit.
Sunt profund dezamaita ca m-am inselat in privinta ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monica si toate fetele eu am avut o discutie cu Nico, din care nu mai vreau decit sa spun ca imi pare rau ca m-am inselat si ca am crezut ca imi e prietena...probabil ca eu si Ana am fost cele mai afectate de adevarata Nico...nu am crezut ca ma pot insela asa rau cu privire la caracterul unei persoane, dar asa cu ati zis toate se pare ca fiecare am fost mintite in parte de ea...eu, chiar rau...ca ce a zis de familia mea m-a lasat timpita...nu m-am asteptat...stiu ca ce am primit nu este inventia Monicai pentru ca recunosc stilul lui Nico, din pacate al altei fete a lui Nico....nici nu am crezut ca e in stare sa spuna asa ceva....continui sa ii doresc binele sa treaca peste negura asta din viata ei....asta e..mergem mai departe!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Si eu ii doresc sa isi revina, nu cred ca a fost mereu asa. Poate este doar o etapa in viata ei, determinata de anumiti factori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Toanca Oache deci e haios numele.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

A..inca ceva...eu nu pot sa reproduc ce a zis de Dan...de mine pot, ca "ii e mila de mine ca sunt nefericita de mor...si aici urma continuarea cu Dan...la care am ramas timpita...nu pot sa reproduc ca mi-e jena si rusine si..in fine..de toate...dar probabil ca cine a mai primit mesajul stie cam ce a zis..daca ar fi fost ceva adevarat nu m-ar fi deranjat...dar asa...sunt suparata si dezamagita...

Bia nazdravana

Mergi la inceput