Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele apropo de Nico eu zic sa nici nu mai pomenim de ea .Sa-si rezolve problemele acolo la ea si sa ne lase pe noi in pace ca ne-a dezbinat destul.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sa fiu iertata, dar eu nu-i mai pot dori bine acestei creaturi. Ii doresc NIMIC.
Mi-e mila de bietul ei copil, atat...
Mamici, am o propunere: sa scriem la moderatori si al admin sa-i restrictioneze accesul pe forum. Eu personal NU MAI VREAU s-o mai vad printre noi pe aceasta... CAZATURA ORIBILA.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Anca, corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am sunat dr. de familie.
Facem luna viitoare Trimovax-ul, e gratuit, acum s-a epuizat stocul. Cum nu gasim Priorixul nu avem alta alternativa.

Alina, Cata am ramas traznita de ce am citit. si cred ca voi ati fost simtite si ati zis doar ceva la suprafata, din toata barfa asta.
Eu nu inteleg ce castiga un om din asa ceva? sau asa ii place sa bage zazabnie si ura intre alte persoane.
Doamne fereste!!!

Gata acum chiar ca am plecat, ca marco vrea afara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Toanca, mumos baiatul in halat de baie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova noi am facut INFANRIX la 1 an si 2 sapt
si cam in jur de 8 martie facem PRIORIXUL...L-a luat mama deja..

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetili

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai Gio, ce nu pricepi?
FEMEIA E BOLNAVA PSIHIC! Dar chiar si asa, tot nu-i acord circumstante atenuante. Cel putin, nu acum. Nu pot, sunt prea suparata.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Astery, sorry,dar exprimarea este libera pe DC, deci nu ma pot abtine! Eu te-am rugat (nu ordonat) sa fii mai moale in expresii, oricum, faci cum doresti. Iar proasta nu-s, stiu sa vad ce-i in fatza mea, m-am lamurit si cu ce mi-a trimis Monica si cu explicatiile date de Cata si Alina. E urat, intr-adevar, vreau sa spun ca nu ma asteptam, pt ca ea nu mi-a barfit niciodata pe nimeni pe mess si am vb cu ea aproape zilnic. De asta sunt uluita de ce aflu. Si tocmai pt ca am vb de atatea ori, ma asteptam de la ea la o explicatie cat de mica, vad ca nu vrea sa mi-o dea, asta e viata!
Poate voi afla, poate nu. Pt mine adevarul a iesit prea usor la iveala, nu stiu daca se impart toate in alb si negru, dar imi pastrez aceste rezerve doar pt mine.
Era singura persoana la care nu ma asteptam si cu asta am spus cred totul. Nu ma veti mai auzi pomenind de ea si nici nu vreau sa ma situez pe post de ultim aparator. Dar nici n-o sa ma apuc acum sa-mi cer scuze daca am facut-o, era optiunea mea.

LA MULTI ANI FRUMOASELOR FETITZE CE IMPLINESC AZI UN ANISOR: MARIA, ANDREEA SI IARINA-ANDREEA!! SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!

Stiti cumva daca pot sa-mi scot la plimbare fetitza? Sau sa o fac dupa ce se incheie tratamentul? Ca afara e un soare superb. Si sta saraca de cateva zile bune in casa...i-asi pune o caciulitza groasa..
Ma duc ca acusi se trezeste.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca am uitata ceva:
Alina il inteleg pe gabi. se pare ca barbatii au un alt simt in astfel de situatii.
Si Clau mi-a atras atenita asupa unei pers. din Tm., si soti altor fete la fel.
La subiectul Tm. exista o astfel de pers., care minte, fabuleaza, barfeste. si cand ma gandesc ca am bagat-o in casa, dar noroc ca m-i s-a atras atentia la timp si nu a apucat sa ma barfeasca si sa afle foarte multe. caci ce a zis de mine, era copil mic pe langa cum le-a facut pe altele.
Pacat insa ca multe o mai cred...si doamne ce buna e madam... si cate face, chiar daca au ramas fara milioane bune si nu cred ca-i vor mai vedea vreodata.

Plec, plec, plec.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput