Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
aelita spune:
Alinatxa,scumpa,BINE AI VENIT ,DRAGA MEA!!!! bine ati venit sanatoase acasa,si tu si Roberta !!ma bucur tare tare ca ai nascut usor!! ti-am zis eu ??
ma bucur tare tare ca esti fericita !!!!!!

S.
Catalina spune:
Alina,jos palaria pt atitudine! Sa te tina Dumnezeu numai asa optimista si sanatoase pe amandoua. Bravo tie!
Dim ti-l recomand si eu de la Municipal cu mare caldura pe Dr. Cristian Radoi, cu care am nascut eu. Eu zic sa mergi sa faci o programare la Centrul Medical Unirea unde consulta si sa vb cu el. E un super doctor.
Fetele, am intrat si io fugitiv asa de dimineata. Parca au trecut nu stiu cate zeci de ore de aseara, nu mai am rabdare sa ajung la biserica. Aseara am cedat si am pasat fripturile asa ca mamaie face pe aia de porc si soacra-mea pe aia de pui. Lasha de mine ... !
Sa va ganditi la noi sa fie bebe bine, ca e un friiiiig afara de iti ingheata sangele ... . Noroc ca vom fi cu masina la scara.
Hai va pup si sa auzim numa de bine.
marinar spune:
Alina bine ai venit acasa!!!
Cata tin pumnii sa fie bine in primul rand pt bebe Matei. te rog sa nu te stresezi prea tare chai daca vor mai fi si persoane nemultumite. nu ai cum sa multumesti pe toata lumea. muuulti pupici.
Aelita offf. eu am noroc cu mama ca nu se baga, imi da sfaturi pe un ton calm iar daca vreau sa tin cont de ele bine daca nu...nu. soacra era aia care mai venea cu tot felul de idei si incerca sa se impuna dar i-am transmis mesaje ff clare ca bb e a mea, orocedez cum cred de cuviinta. si s-a potolit ![]()
Anis a ta papa numai 90? pai daca ar papa si a mea asa ar trebui sa ia numai san, ca eu cu pompa scot 100-130 de la ambii sani. dar...nu se saturaaaaa
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
belle_vue spune:
Scriu pe fuga, inainte de a pleca la spital.
N-am facut cezariana vineri, dupa cum era programat fiindca ne-am imbolnavit toti trei: Theodor a adus un virus de la gradi care i-am dat lui scaune moi, lui tati si mai moi (a stat pe WC toata noaptea intre joi si vineri), asa ca vineri dimineata cand am ajuns la spital ne-au zis ca nu poate sa stea cu mine la operatie. Mi-au facut o monitorizare luuunga, aveam contractii la 8 minute, dar apoi am inceput sa ma simt si eu rau si contractiile au incetat. Ne-am plimbat mai toata ziua in jurul orasului Salisbury sa incercam sa declansam contractii fara succes. Dar orasul e foarte frumos!...
Aseara am intrat in travaliu, peste noapte mi s-a rupt apa. Plecam sa "depunem" piticul la bona (al carei baietel de 3 ani isi serbeaza ziua de nastere, deci merge Theodor la petrecere!!) si ne indreptam spre spital.
Ii mai scriu IVONEI pe mobil, daca am semnal in spital.
Pe curand!
IVONA, te rog, intre si la "Romanii din Marea Britanie" si da vesti, daca ai vreme. Motanik mi-a tot scris. Multumesc!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
ylilimic spune:
helenutza si belle_vue - curaj mamici ca momentul X e aproape! Suntem alaturi de voi! 

Help!
- sab simplex - pt colici
- debridat - regleaza tranzitul intestinal + colici
- bonisan - colici + strange la burtica (constipa)
- espumisan - colici
Adam plange tare cand are scaune, de altfel normale, moi, 2-3 /zi dar as vrea sa ii inlesnesc activitatea asta. Care dintre ele e mai indicat? Sau altceva? La supozitorul cu glicerina nu reactioneaza bine, urla de sare camasa de pe el!
astept sugestii! Cine poate raspunde sa imi spuna si cum se administreaza, ca sa nu iau din urma la citit. Multumesc!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Azi puiutul meu si al Liudei implinesc 1 luna,deci La multi ani,sa ne fie sanatosi!
Am programat o iesire la restaurant cu el...sa vedem ce-o iesi.![]()
Helenutza,punem galeria la treaba sa ai o nastere usoara!

Alinatxa,bine ai venit acasa,mami...sa fiti sanatosi si sa curga lapticul cit mai repede!
Marina,a dormit puitul meu azi-noapte...dar in pat la mami...parca nici mancare nu-i mai trebuie,daca e linga mine.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
kateryna spune:
Am vb cu Helenutza. A nascut la 10.47 un ingeras de baiat! Bine ai venit pe lume Horia Constantin!! Am uitat sa spun ca a nascut normal fara anestezie.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ylilimic spune:
Bravo Helenutza ! Bine ai venit Horia Constantin! Sa cresti mare si voinic, mancacios si fara colici!
aelita - care bine fata mea? Mai am 8 kg din cele 12 luate!
Daca scazi copilul de 3,400, inseamna ca eu nu am dat jos nici placenta, nici lichidul...
Singura oftica e ca nu ma incap decat 2 perechi de pantaloni de trening, de care mi s-a acrit
Ma intreaba lumea: Ai inceput sa tii regim, sa mananci mai ponderat?
Parca-s nebuni! Eu mananc mancare gatita la h 22-23-24 si dimineata nu vad pe unde merg de foame... cum sa le explic ca nu vreau sa slabesc ca sa arat bine, ci doar sa intru in blugii mei!
Stii cum ma simt cand citesc pe forum de Liuda - baracuda (ca se plangea de kg si acu e slaba tzar), de Dana, de Katy (am vazut pozele - super), etc ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ALINATXA spune:
Am sa completez eu informatiile de la kate.Am vb acum cu helenutza si ar mai fii ca detalii:Greutate 3,700 51 cm nota nu o stie.
Bine ai venit pe lume HORIA!!!!!!!
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
shine, cumpara pompa aia romaneasca (nu mai stiu cat e, sub 100 de mii de lei vechi) se cheama "Pompa Trage-Lapte" - e muuult mai buna decat toate dracoveniile de pompe scumpe. Eu cu aia am reusit sa mulg ce nu sugea gārgārele meu mic.
Heeeei, a venit acasica Alinutza noastra!!!! Te-am sunat aseara, dar nu am insistat, stiu cum e cu somnicul in primele zile!
Catalina, o sa fie bine, ai sa vezi!
ylilimic, si a mea caraie de zici ca i se rupe fundul cand face kk, indiferent ca e tare sau moale. Cred ca pur si simplu nu le place senzatia...
Bravo, Helenutzaaaa!!!
Eu sunt foarte happy (expresia "utza-utza" va zice ceva?) - aseara am depus gārgārele la cumnata mea, a stat si mama lui tati noaptea acolo si am fost acasa numai noi doi singurei... asa ca am zis ca daca tot au trecut 3 saptamani si 4 zile de la ceza, niscaiva utza-utza ar face bine, ca rau n-ar avea ce sa faca! Si tare bine a facut!!!
Concluzia este una singura - e bine cu copil, dar e tare bine si fara!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!