Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
gio spune:
quote:
Originally posted by alinukquote:
Originally posted by gio
Castor Equi
Pinten de cal
Ragade mamelonare în perioada de Escare alaptare.
uite inca o chestie pt ragade.
n-am ce face....
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze
gio
daca ai vrut sa ne spui ceva imp... io n-am pricipit..
Fii pls mai explicita, sau macar atat cat iti permite bble
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
mai devreme am scris un mesaj cu un remediu homeopat si acum mai gasisem unul pe acelasi site. numele scris cu bold e al remediului, urmeaza traducerea in romana si apoi pt ce se foloseste.
sper ca ati inteles acum. iar semnele acelea sunt in loc de "a".
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze
alinuk spune:
mda..intelesesem eu, mai ales ca am intrat pe siteul cu remedii
Eram nedumerita in ce priveste "n-am ce face..."ul de la finalul mesajului ....
credeam ca ne anunti despre ceva gen "creasta simiana" 
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
loremunteanu spune:
Monikk, eu retinusem ceva de-o pauza dupa alea trei zile de spital.... probabil ca am retinut prost... Acum am sa-i dau luna viitoare...
Fetelor, care ati avut rani la sani, cum ati rezolvat problema? Eu ii dau sa suga doar cu sfarcurile alea de silicon... Nu stiu cum sa fac sa treaca... Mi-am tot pus glicerina ca asta pare sa-mi faca mai bine, fata de garmastan si alte alea... faza e ca daca se usuca sfarcul parca doare mai tare cand suge...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
iepumic spune:
Fetelor, MIRANDOLINA a nascut la ora 15.15 prin cezariana de urgenta o fetita (nu stiu greutate, lungime etc.) cu scor Apgar 9.

pentru bebelina si Mirandolina...sa iti revii repede, puisor!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca mai am detalii, revin.
Numai bine.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
Messa spune:
Mitzulina mamii e un mic geniuletz... adineauri si-a tinut singura biberonul (cu supraveghere, logic, la mine in bratze) si l-a "ghidat" spre botic pana s-a saturat si l-a scos. Sa se fi prins ca poate face diverse chestii cu manutzele? Ca se apara cu ele cand ii aspir mucii, se prinde de hainele mele cand stie ca o bag in cadita si n-are chef... isi tine singura suzeta apasata in gurita... de cateva zile tot face din astea.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
megbeng spune:
am eu detalii despre mirandolina..zice asa SMS-ul: "Iulia Maia, 2800g, 48cm, nascuta la ora 15.15, apgar 9, cezariana de urgenta. nu era cu capul in jos. iar dr nu a venit :(( "
bun venit, iulia maia!!!! 

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ralu74 spune:
Marinar- eu am mai postat o data aici despre cum ar trebui sa incercati sa faceti cand bebe plange si nu mai ramane nimic de facut. Chiar una dintre fete a incercat si a mers, imi pare rau ca nu imi aduc aminte cine. DECI, infasa-l pe bebe dar mai strans in partea de sus si leagana-l pe brate ca si cand l-ai tine pe picioare si ssssssss-este la urechea ei pe un ton mai inalt sau cat mai aproape de ureche. INCEARCA
Va imbratisez pe toate
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
iepumic spune:
megbeng,multumesc. eu nu aveam informatia completa.

IULIA MAIA, sa traiesti, sa fii sanatoasa, iubita si sa o bucuri pe mami.
mirandolina, sa te refaci repede. Te pup.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
marinar spune:
ralu merci, o sa incerc si asta ca nu am nimic de perdut.
Mirandolina sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si papacioasa iar tu sa te refaci repede!!!
fetelor am fost si noi la control. pot sa spun ca am un bb sanatos, e o grasunica, are 4600 g (de la 3400) si 56 de cm (de la 52). totul e super ok.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
felicitari mirandolina sa ai un bebe cuminte fara colici si mancacioasa
mie nu-mi iese faza cu infasatul strans cum i-am srans manutele urla asa de tare ca ma sperie
marinar felicitari ptr bebe emma grasunica
loremunteanu pune cateva picaturi din laptele tau pe rana ( de fapt pe tot sfarcul ) si lasa sanii afara la aer , trece garantat
criss , ylilimic sper ca totul e bine la voi 
ma duc sa ma odihnesc si sa ma pregatesc ptr cele 2 ore de povesti cu fica-mia
va pupaceste adela
de alexia maria