meniu de gradinita!
Buna,
Ma puteti ajuta si pe mine mamici cu experienta: ce mananca copii la gradinita?
Daca ati putea un meniu pe o zi ar fi super!
Multumesc anticipat,
mary si gogoasa mica
Raspunsuri
Anuska spune:
La gradi la fiica-mea:
dimi:lapte cu cereale
pranz:ciorbita de vacuta, piept pui cu orez, jeleu
gustare: portocala
sau:
dimi: tartina cu cascaval si unt, ceai de fructe
pranz: supa cu galusti, fasole verde cu pulpa pui, mar
gustare: corn cu rahat
si multe variante asemanatoare. In general am observat ca meniul unei zile cuprinde si lactate si carne si vegetale (fructe, legume) si ceva dulce.....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Gabi_K spune:
Dimineata:gris cu lapte/sandvis/crenvursti/omleta/orez cu lapte/cereale cu lapte
Pranz: supa sau ciorbita de legume, carne (in general piept de pui) cu cartofi, orez, sau mancare de zarzavat sau alta varianta: supa de carne/gulas/perisoare/fasole si taitei, felul 3: fructe, nectar de fructe sau prajiturica
Gustare: sandvis, produse de patiserie sau ceva ambalat (pufulet, biscuiti, etc)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
gabiarama spune:
Dimineata : ceai sau lapte (simplu , cu cacao, cu orez , cu fidea sau cu cereale) + piine cu unt , pateu , parizer , brinza topita sau un ou fiert
Prinz: -ciorba sau supa de pui , cu perisoare , cu galusti
-piure cu snitel de pui ,orez cu carne de pui , tocanita de vitel cu mamaliguta , pirjolute cu sos si mamaliguta , musaca , macaroane cu brinza , pizza , varza cu carne tocata, brinza cu mamaliguta si smintina,carofi gratinati cu ou si brinza etc.
- mar, napolitane , biscuiti ,etc
Gustare :- chec , gogosi , napolitane , brinzoaice , lapte cu gris strudel cu mere etc.
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
mina spune:
La vizigotu meu e cam asa:
Dimi cand ne sculam papa ceva rapid, o cana cu lapte si biscuiti, jumate de sandvis...de cele mai multe ori insa sare peste micul dejun de acasa.
La gradi:
Gustarea de la ora 10 (pe asta i-o dau eu la pachetel de acasa): sandvis cu branza si pui, cu almette si pui, cu unt si dulceata, cu friptura rece si rosii, cu friptura rece si castraveti...etc la care se adauga un desert: un fruct (mar, banana, strugure, portocale) sau iaurt, ocazional cate o ciocolatica pentru copii.
Pranz: ciorba sau supa (in fiecare zi alte, din ce imi aduc aminte enumeram ciorba suceveana de legume, supa de galuste, ciorba de perisoare, ciorba radauteana, supa de pui, ciorba de pui, ciorba de cartofi, bors de cocos, ciorba de vita cu legume...o multime, in fiecare zi alta).
Felul doi: carne (de regula pui fript-prajit-snitel sau chiftelute de pui) cu garnitura de legume (piure de cartofi, orez in diverse combinatii, mai rar cartofi prajiti) sau paste. La pranz au si desert dar de regula nu il papa (educatoarele spun ca portiile de mancare sunt destul de mari si nu mai au pofta de desert).
Dupa somnic papa gustarea (adica desertul ramas de la praz) care de regula e format din prajituri de casa si un fruct sau un iaurt.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mary_ary spune:
Mersi mult,
Poate mai sunt mamici cu copilasi la gradi sa-mi mai dea meniuri!
mary si gogoasa mica