buchet la cununia civila?

buchet la cununia civila? | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Daca facem doar logodna si cununia civila este nevoie de buchet pt mine la primarie? Am vazut poze in care viitoarele sotii aveau buchet si nu vreau sa fiu "pe langa"!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am avut (trandafiri galbeni), exact ca un buchet de mireasa...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nu stiu daca e musai sa ai buchet la civila....si eu am vazut fete care nu aveau...dar...nah...e mai frumos sa ai un buchetel acolo in manussa cand zici DA, nu-i asa?
Plus ca dupa, il poti "conserva" si pastra acasik, intr-o vazuca mumoasa...daca nu te deranjeaza "uscaciunile" ...eu le am pe amandoua si ma uit de fiecare data cu drag la ele

quote:
Initial creeata de brazuca25

Daca facem doar logodna si cununia civila este nevoie de buchet pt mine la primarie? Am vazut poze in care viitoarele sotii aveau buchet si nu vreau sa fiu "pe langa"!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

E bine ca ramane la alegerea mea. Sincer eu as vrea buchet, dar ma gandeam ca e doar pt fetele care fac cununia religioasa in aceeasi zi. Ar arata mai bine un buchet colorat in mana.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu am avut cununia civila si nunta in aceeasi zi.
La cununia civila am avut un buchet din trei trandafiri albi, nelegati in mod special, pe care ii tineam cu florile in sus. Oricum acolo am primit foarte multe flori (eu sunt lesinata dupa flori si toti cei dragi au stiut asta), asa ca la final am avut un buchet urias.
La biserica am avut buchet din gerbera... facut special la florarie.

Mergi la inceput

atunci, bifeaza pe listutza si buchetul de al civila si te poti ghida, in alegerea culorilor, dupa costuamtia de la cununie..sau..invers
eu am avut la cununie buchetel din tantefiri crem mici si portocalii mari, plus niste bumbi d-aia verzi care, cand cresc, se fac crizanteme...mereu uit cum le zice...dar imi amintesc io ...(cacia ma vut compleu verzuiliu cu crem si palariu idem), iar la biserica ...numai tantefiri roz....si ambele buchete au fost compacte.

quote:
Originally posted by brazuca25

E bine ca ramane la alegerea mea. Sincer eu as vrea buchet, dar ma gandeam ca e doar pt fetele care fac cununia religioasa in aceeasi zi. Ar arata mai bine un buchet colorat in mana.

16+

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Eu am avut doar cununie civila si am avut un buchet foarte frumos, facut chiar de mine cu o seara inainte. Am mers in piata si am cumparat 11 trandafiri portocalii sa se asorteze la costum, iar seara i-am desfrunzit, le-am scos tzepii, le-am taiat coditele scurt si i-am prins strans intr-un buchet pe care l-am infasurat in panglica portocalie de organza, cu margine aurie. A iesit foarte frumos si de efect si toata lumea ma intreba la ce florarie l-am comandat. M-au costat 11 lei florile si 5 lei panglica de organza, mult mai ieftin decat daca l-as fi comandat la florarie si am avut si mandria ca l-am facut eu. Mai poti decora codita buchetului cu perlute sau cu o brosa frumoasa, daca vrei iti pot arata niste poze frumoase sa te inspiri.
Poti sa faci combinatii din florile tale preferate, cu iarba decorativa, sau crengute inflorite legate cu o panglica, spice de grau cu maci si margarete, chiar si o creanga cu cirese poate fi un "buchet" interesant si deosebit, totul depinde de anotimpul in care faci cununia si de preferintele tale.

Leah

Mergi la inceput

off topic....

ce-mi place cum ne laudam&mandrim, toate "babele" cu buchetelele noastre!
e asa frumos cand citesc.....
gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Eu am avut buchet la cununi ca asa am vrut eu.....nu stiu daca este musai. Am vazut miresici(la cununie) si fara buchet.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Chiar daca eu nu sunt "baba", asa cum zice DUAMNA GURU, anul trecut cand am avut cununia civila am avut un buchet "dezordonat" din frezii albe, florile mele preferate.
Alegerea este a ta!!!

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Leah de unde iei mama tradafiri asa ieftini? 1 leu un trandafir??? as cumpara flori in fiecare zi in cazul asta.
Acum legat de buchetel, sigur imi aduc aminte buchetul de mireasa, desi nu ala mi-a ramas in suflet, ci cel de nasha. Acum mi-as face un buchet rotund din orhidee sau din tradafiri rosii ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput