buchet la cununia civila?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Noi am avut cununia civila cu o sapt inainte de cea religioasa. La civila am avut buchet de trandafiri, pe care i-am "jumulit" , am uscat petalele si le-am luat la biserica. Asa ca dragii mei invitati au aruncat cu petale de trandafiri..din cei de la civila.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu inclin pe un buchet mai simplu, poate facut de mine, dar ma mai gandesc. Depinde si de rochita pt cununie, si de culoarea ei. O sa fie tare greu sa gasesc ceva sa acopere burtik de 6 luni :D.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Trandafirii i-am luat din piata de la taranci, dar era iunie, deci erau ieftini...
Si apropo de petale de aruncat, tot din piata le-am luat, 2 kile de petale pt facut dulceata de trandafiri, numai ca n-au ajuns in dulceata evident.... Toti invitatii au fost incantati sa aiba pumni intregi de petale de aruncat, iar ploaia frumos mirositoare a iesit super in poze...Si m-a costat doar 6 lei, era 3 lei kilogramul de petale, o punga imensa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Ma alatur si eu mireseselor care si l-au facut singure...am legat 5 trandafiri mari crem asortati la culoarea costumului...lumii cica i-a placut; acu` nu stiu daca asta conteaza, ci sa te simti tu bine...Eu mi l-am facut singura pentru ca nu aveam atatia bani cati imi cereau la florarie (1.500.000 rol)iar la tiganci 800.000 (tot Rol)...Aaa, si am uitat sa-ti spun ca de fapt mi-am adus aminte ca-mi trebuie buchet inainte cu juma` de zi inainte de cununie...

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mie mi-i l-a cumparat sotul. Cel de la civila a fost de trandafiri galbeni, cel de la nunta de trandafiri rosii. Si am ramasa fara amindoua, ca de fiecare data a trebuit sa il arunc la viitoare mirese ...
Asa ca eu am ramas doar cu pozele .

----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am avut buchetul de la cununie din trandafiri albi si mama l-a uscat si il tine si acum amintire.
Poze la mine la semnatura cine vrea sa il vada.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

EU vroiam musai un buchet mare si rotund cu muuuuulti trandafiri mari rosii - dar toata lumea imi spunea ca nu merge ca mireasa - si-asa si l-a facut nasa iar eu am avut unul la fel dear mai mare - alb-crem - asta ca mireasa. Dar ca nu cumva sa raman cu gandul la buchetul rosu - mi-am facut unul la fel mare rotund si rosu - a iesit f. frumos si toata lumea l-a admirat - si da si tare bine in poze. Era insa cam atipic pt. cununie - cand toata lumea are buchetele micutze. - al meu era ditamai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si eu am avut buchetel de tranfadiri albi la cununia civila. Nu am facut nunta in aceeasi zi, nunta urmeaza anul acesta.
Dar am tinut la buchetelul si de la Primarie, mi se pare un simbol frumos...A fost facut la o florarie de cartier din 7 trandafiri albi si cateva frunze lunguiete verzi, habar nu am cum se numeste planta asta, dar e de efect. Mi le-a taiat scurt si a iesit un buchetel compact prins cu o funda alba gen plasa rara...A fost f frumos si de efect, f simplu si il am si acum pus peste niste frunze uscate, intr-un bol de sticla. S-a uscat dar tot e frumos si e amintirea mea.
Probabil ca voi arunca buchetul de mireasa la cununia religioasa, la fetele necasatorite, asa cum e datina, asa ca macar unul sa imi ramana.
Daca as fi avut cununia religioasa in aceeasi zi mi-am fi facut doua buchete diferite

Mergi la inceput