FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 5
IULIABRAILA spune:
mai, io tremur toata pina miine !
nu....este bine o sa vezi Liano, numai bine iti doresc.
si nu fi pesimista, te rog.
irlandeza, se iau numai 2 pastile /zi, nu ai prospectul ?
intra pe farmaline si vezi ce scrie. mai mult este recomandat pt alte probleme.
va pup,tin pumnii la toate,
IULIA
23+ cu bebe FLORIN MARIO
irlandeza spune:
Iulia , asa mi-a zis si dr., 2/zi, dar ma gandeam ca poate face mai bine daca iau 3/zi. Cred ca totusi o sa raman la 2/zi pana mai reusesc sa vorbesc cu dr.
Noi 2 singurei
nmirela71 spune:
Irlandeza,vreau sa sti ca de med niciodata nu vorbesc pana nu antreb un DR.An cazul tau ginecologul meu recomanda,dar si eu zic ca DR.tau te cunoaste, el stie ce e mai bine pt tine.
Liana:Fax0662423623
Daria,trimitemi tu un PM,si eu ati raspund.....PT ca eu nu stiu sa trimitdoar sa raspund.
Mirelus
irlandeza spune:
NMirela, dr. mi-a recomandat tot prin telefon, nu ma cunoaste, i-am cerut parerea pt. ca aici nu mi se da nimic.
Noi 2 singurei
teacdrn spune:
cornelianeli-imi pare rau,intrebam pentru ca nici noi nu stam bine.
pussi-de data asta o sa fie cu noroc!!!
salut toate fetele si sper sa apara numai vesti bune!!!
tea
gabitu spune:
Pussi si cenusareasa asa sunt cu ochii pe voi in speranta ca voi veti ajunge si ne veti lua si pe noi cu voi.
Se ingroasa randurile aspirantelor si sper sa nu ramanem numai la stadiul asta, sper sa trecem toate la Odisee.
Liana si sa dea DD sa fie totul bine. Mai spune-ne si noua ce se intampla cu tine. Tin pumnii sa stea puiutul/tii la tine in burtic 9 luni.
Irlandeza ma sa fie bine si pentru tine si pentru samburel.
Pupam toate aspirantele, si mamicile.
Gabita
sunshine4ever spune:
alinaalex :iti multumesc pentru incurajari, si sper din toata inima sa fie bine
Andicu : sa te auda DD si sa fie bine pt ca in ultimele doi ani numa esecuri am avut in ceea ce priveste vestiel de a avea bb.Acu urmeaza sa fiu bolnava si sa imi recoltezi analizele hormonale si sa ii scriu lui Dr Zadori pt programare m agindesc pt a vb fata in fata, ca in rest mai avem de adunat bani ca sa si trcem la treaba. Iti doresc numai bine si pe burtica.
fetelor : un week end placut cu distractie
DM
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
Liana iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la echo!
Mirela multumesc pentru informatie! daca nu sunt curse catre Timisoara, spune-mi te rog, catre ce alte orase din Romania sunt, ca schimbam ruta, daca e nevoie!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Ioana
Vreau si eu un