FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bijuTM bun venit am sa incerc eu sa iti raspund pana apar timisorencelede ce nu merg si la Bega?pt ca tot el e sefusi marea majoritate a doctorilor de acolo nu misca in front fara acordul lui..eu am fost si stiu..sa nu indrazneasca cineva sa ma contrazicaio zic daca poti mergi la szeged..pt ca acolo gasesti doctori pe lanf
ga faptul ca sunt buni sunt f,,f,,f,,foarte corecti ceea ce conteaza eborm in ceea ce vrem noi sa facem,,te pup si multa bafta!!
cenusereasooo io stiu ce vorbesc si stiu si unde am stat la 10 minute de clinika mers lejer pe jos,,dar poate doamna nu a inteles sau poate unguroaica nu o mai fi vrut sa inchirieze pe termen scurt,,
crinutaabia astept sa'ti tin pumnii..
legaturoo te distrezi ha?grasu e pi la Timisoara dar daca fusesi ocupata ca cica iti aducea sticla
ioanaaaoauu lume noua..te gandisi sa mai apari?tu ce mai faci?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana78 asa este. In martie am prima consultatie la Szeged, da DD sa fie bine. Adunam analizele acum si apoi cum o vrea DD. Multumesc frumos pentru urari.
Liana trec si greturile astea, o sa uiti de ele, o se vazi.
Pupici la toate, nu va enumar ca sa nu sar pe cineva .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Liana, Crinuta e drept ca am cam tras chiulu in ultima vreme, dar numai la scris pt. ca de citit am citit tot !
Noi am luat o pauza... Stiti treaba cu biopsia ! Pana in 3 apr cand ne intalnim iar cu dr Zadori, barbatelul ia vitamine ( printre altele seleniu si zinc- ma mir de ce nu ne-a dat dr de la inceput pe astea doua pt ca ele au rol in formarea ). Nu stiu daca ne inchipuim, dar noua ni se pare ca e altfel, mai colorata... stiti voi ce ( si nu ma gandesc la aia tare si mare ) ! Cu alte cuvinte suntem optimisti si abia asteptam sa mergem la Szeged !
Pupici pt toate szegedistele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mersi fetelor!
Crinuta - mersi daca ne hotaram sa ramanem in Timisoara, o sa iau leg. cu tine pt. adresa. mersi!
Andicu- vreau sa stiu ce ti -a facut pt. hatching, in mare stiu in ce consta, dar vreau amanunte!
eu am 33 de ani si chiar o sa-l rog pe dr. sa-mi faca hatching pt. ca este hotarat lucru ca acesta mareste f. mult sansele de reusita si daca gandim logic asa este! sper sa -l pot convinge daca nu vrea !
ciao! va pup!
"Daruiti celorlalti ca sa aveti ce primi!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabitu io stiu mama ca vor trece..am mai avut o sarcina cu greturi groaznice din pacate nu am dus'o decat pana la 5 luni juma ,,stiu cum e..dar incerc sa trec ca doar sunt o eroina nu?
ioana78io ma gandisem repede la aia mare si tarecum naiba sa'si schimbe culoarea???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Pentru fetele interesate de hatching asistat. AH

"E un procedeu de erodare a membranei externe a embrionului , pe asa numita zona pelucida.Se face o deschidere prin micromanipulare(mecanic, enzimatic, cu solutie acida de Tyrode sau cu laser).In timpul culturii in vitro se poate intampla ca zona pelucida sa devina rigida in solutia de cultura.Prin procedeul de hatching asistat se poate inlatura aceasta problema pe de o parte, iar pe de alta parte intre embrion si mediul lui se va crea un contact mai direct , facilitand grefarea embrionului.In cursul procedurii, embrionii nu sufera leziuni fizice.
Indicatiile hatching-ului asistat sunt:
- varsta peste 35 ami
- valoare FSH mare in ser
- zona pelucida cu grosime peste 15 micrometrii
- plasarea embrionilor congelati
- tratamente anterioare nereusite"
Sursa: materialul de informare primit de la Szeged.

Multa sanatate si noroc, tuturor fetelor interesate !!!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutare unguroaicelor
Legaturoooooo imi pare rau ca nu am profitata de venirea lui grasu, dar eram plecata din oras, oricum fara sticla nu ma las. Gemenii ce fac? au pofte sau tot greturi duble?? Ce a zis Zadori cand a aflat de gemeni??
Ioana78sa fie cum zici tu!! Mersi frumos!! vad ca stai bine cu moralul si te grabesti spre Szeged...asa ca in 2008 pe vremea asta iti dau sfaturi la schimbat scutece
Crinuta mare pentru tine!!!
gabitu am cam calculat... si daca incep duminica stimularea, cam pe 20 am ET...asa ca o sa stiai la clinica dupa noi, sa ma vezi pentru prima data, ca sa ne cunoastem, graviduta!!
darioanabafta iubito!! Cum ti-a zis si Crinuta si dupa explicatiile date de mirabela doctorul va decide daca face sau nu AH. Si va decide in ziua ET in functie de embrioni. Andicutie ti-a facut pe toti trei embrionii AH?? Eu nu m-am gandit deloc la AH sau ICSI pana acum cand vorbiti voi, Zori se intreba acum cati embrioni imi pune?? nici aici nu mi-a stat capul. Sa faca ce vrea ca stie ce face!!
BijuTMdin cate stiu eu la Bega nu se face ICSI! Eu am facut o IA acolo si am ramas total dezamagita. Daca vrei poti sa ma intrebi ce vrei ca-ti zic. Pe langa ce ti-a zis Liana ..din cate am inteles la Bega acum pe reproducere asistata sunt dr. mai noi, Dr. Vladescu a plecat!! Eu iti recomanad Szeged fara nicio retinere!!Si daca e necesar sa fac 5 FIV(am mai spus-o..si ser sa nu fiecazul) tot cu Zadori le fac
O seara de duminica placuta !!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

salutari tuturor!
pussi-imi trimiti si mie materialul ala interesant?multumesc.poate l-ai trimis deja da' la mine nu a ajuns.acum am vazut ca mai nou te mai numesti si "curioasa mica"
cunoasteti vreuna reusite prin IA la Szeged,la Dr.Zadori sau ati incercat IA acolo? astept raspunsurile voastre,multumesc.
bineinteles ca de reusita lianei stiu.mai sunt si alte reusite?
tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Pussi, evident ca doctorul hotaraste daca si cand va face AH.Eu am postat materialul pentru a descrie procedura, am vazut ca unele fete nu stiau ce inseamna.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi ar fi super sa te cunosc . Nu-i bai daca stam dupa voi, macar sa fie cu ochisori . Oricum noi avem programarea la 14,00 asa ca aveti timp din plin....
Pupici la toate fetele si o saptamana minunata.

Gabita

Mergi la inceput