FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Dariaioanaxx o sa fie bine o sa vezi. Nu stiu sa-ti rapund la intrebarea cu hatching-ul. Sigur fetele stiu. Ungaria este cu o ora in urma Romaniei, ora 12 la ei este ora 13 la noi.
Te pup si succes la analize.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

antosit sa fii iubita..
crinuta
legaturoo w/e placut..
dariaioanaxx asa e mareste sansele doar ca nu il faci ca vrei tu..doctorul decide daca e cazul..cel putin asami'a spus mie.,.daca trebuie il facem daca nu.nu..si da sunt cu o ora in urma.,,
Mrelush cu parul roz sper ca dunteti mai bine ..
iazminn tu ce mai faci?
irlandezooo io zic ca aia sunt prosti..mariii..Doamne ajuta sa fie bine..
cenuserasa ce faci?cum esti?
Mika pusai ceva la semnatura iti place?
andicu ce mai face fotbalistul?
Tia ai vb cu adela?ce zice?eram curioasa
Auburn tu nu mai zici nika?Leliuta nici tu?
cred ca mai sunteti..da nu mai pot sa scriu..
va pupacesc pe toatee..

aaaaaaaaaaaa daaa e Pisssss si ileanaaaaaia uitati ce am io aci

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Antosit La Multi Ani! si tie si tuturor fetelor. Sa fiti iubite si fericite. Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Liano, fata draga, imi place, dar mai trebuie sa adaugi si cate saptamani ai, sa stie tot poporul

irlandeza

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

O viata frumoasa si plina de iubire ! La multi ani de Dragobete! si din partea mea.

Dariaioana, eu am facut hatching la al 2lea FIV. Normal se face in fc de varsta si rezultatele anterioare. La prima incercare nu prea fac ei din prima, eu pot zice ca am avut noroc ca a hotarat asa, ca a fost cu folos, dar sa zicem ca erau motive: aveam 31 ani si 1 nereusita la activ (desi prima data rezultatele au fost f bune si se astepta sa reusesc). Multa bafta si sa vii cu vesti bune!

Liana, fotbalistul "fotbaleste" ! mai ales cand stau la orizontala, trage suturi la greu! cum mai stai cu greturile? le rezolvi cumva sau suferi eroic?

tuturor si we placut!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mika las asa deocamdata,,poporu mai asteapta
gabitu
andicu doar sunt o eroina nu?le'as potoli io da nu merge nimik,,inca mai caut remedii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Lianamersi de intrebare,eu fac bine,vad ca si tu esti vesela!inseamna ca te descurci cu greturile
M-am intalnit doar cu Madalina M i-am predat pachetelul,mai am s-o sun pe Sheri daca am inteles bine.
Am sunat si la tanti unguroaica,dar din pacate acum are in gazda niste fete pe termen mai lung...ce m-a mirat e ca din conversatia in ungureste cu pretena noastra reiesea ca ea nu are apartamentul in oras...sau s-or fi inteles mai mult de-o gramada??

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao gagici ! E mare agitatie pe-aici !
Irlandeza se pare ca ai nimerit la niste dr incompetenti ! Eu zic sa nu dai crezare la ceea ce spun ei, ai sa ai incredere in ceea ce simti tu ! e la tine in burtica sanatos !Incearca sa te linistesti si sa te gandesti ca totul e ok
Pussi ce repede a trecut timpul ! Doamne ajuta sa fie bine ! Anul asta de Craciun sigur iti vei legana bb ! Iti tin pumnii !
Crinuta tu cand mai mergi la Szeged ? Esti bine ?
Gabitu, Daria, Cenusareasa, Cornelia daca am retinut bine voi va pregatiti pt fiv luna asta ! Sunt alaturi de voi cu pumnii stransi !
Magda tu ce faci ? inca nu te-ai hatarat la ce dr sa mergi pt fiv ?
Pt gravidutele noastre ( cu Irlandeza cu tot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuTM spune:

Saluti! ma bag si eu in discutie caci ma dispera framintarile... am un ICSI nereusit la faimosul munteanu din TM (nu mergeti!!!! pot da detalii) si acu' ma ajuta toata lumea cu sfaturi: du-te la szeged, nu te du la szeged, du-te la clinica bega, nu te du la bega, du-te in austria, du-te in germania ... Am citit discutiile despre szeged - hmm, suna bine - dar n-am auzit nimic despre clinica Bega din TM..Care sint motivele pentru care nu mergeti la TM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dariaioanax daca te intereseaza unde am stat eu la pensiune in TM, sa-mi spui, iti trimit detalii pe PM sau e-mail. Mie mi-a facut hatching la FIV-ul de la Szeged. Eu mai aveam un FIV nereusit (nu la Szeged, ci la Cluj). Asa cum spune si Liana , dr. decide daca se face sau nu hatching. Si depinde si de calitatea embrionilor, de cum se dezvolta.
Ioana78 eu sunt bine, nu prea am noutati. De mult nu te-am mai vazut pe aici. Tu cum mai esti? In curand trebuie sa incepi si tu FIV-ul, nu?

pentru toate

Mergi la inceput