FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 24
gabitu spune:
Cornelianeli nu-i nimik. Capul sus o sa fie bine. Si eu am streptococ B de vre-o 2 ani si nu scap de el . Asta este. Ma duc la Zadori si o sa-mi spuna el ce sa fac. Tocmi m-am intalnit azi cu o doamna care ne-a spus, mie si sotului, sa nu negrabim. Atunci cand o sa fie OK pentru noi atunci sa mergem la FIV. Hai o sa vezi ca o sa fie bine.
Pussi .
Pupici
Gabita
Mi-Ka spune:
cornelianeli, Zadori nu cred ca o sa inceapa tratamentul pana nu tratezi clamydia...
Imi pare rau de analiza asta
_
Printesa noastra,Alexia
dana p. spune:
Cornelianeli, ti-ai facut analiza tot la dr. Lutescu cu rezultatul pe loc? Parerea mea este sa-ti faci analiza in alta parte pentru ca asta nu se face nici pe loc si mie greu sa cred ca dupa atata tratament cat ai facut tu sa mai ai inca chlamydia.
pupici la "unguroaice"
cornelianeli spune:
mi-ka stiu si de aceea mi-e frica...
sotul meu inca nu a venit in tara...si pe noi timpul ne preseaza,pentru ca nu sta decat 4 luni maxim,si daca ne amana o luna am ratat fiv-ul
dana tot la lutescu am facut-o si cica se poate face pe loc,e ca un test de sarcina,daca ai boala se coloreaza 2 liniute sau ceva de genul...chiar nu mai stiu,am inceput si eu sa ma indoiesc...mai ales dupa ultimul tratament care a fost foarte puternic
da-mi o idee unde sa merg in alta parte?
va multumesc pentru incurajari,mi-au prins tare bine
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
nusy spune:
Cornelianeli: imi pare tare rau, si eu fac tratament acum pentru chlamidia,descoperita tot la Lutescu(de fapt,sotului la Biotest iar mie,la Lutescu,cu rezultatul pe loc).Eu iti dau o varianta: incearca sa o repeti la Dantes,ca si la el se face si e foarte serios.Gabiu a facut-o de curand la el(i-a iesit negativa,dupa ce in prealabil o avusese pozitiva).Mie,daca dupa tratament tot nu-mi trece,cred ca merg la Dantes.
Sper sa reusesti sa ai testul negativ pana ajungi la Szeged.Multa bafta!
Nusy
dana p. spune:
Cornelianeli, eu pana acum n-am auzit de un astfel de test. Repet-o ori la Dantes cum spune Nusy, ori varianta pe care as alege-o eu cu toate ca este mai scumpa este sa faci o programare la o clinica in Bucuresti si le repeti acolo pe toate. Eu am pierdut si timp si bani cu analizele in Constanta.
Daca vrei sa vorbim mai multe hai la subiectul nostru de Constanta, ca sa nu monopolizam discutia aici.
gabitu spune:
Cornelianeli eu nu am auzit pana acum de metoda asta. Mie de fiecare data mi-a recoltat si analiza a durat ceva...zile.
Eu zic sa o repeti si sfatul lui Pussi este foarte bun, ar fi bine sa isi faca si sotul analiza. Daca tu o ai s-ar putea sa o aiba si el.
Pupici
Gabita
andicu spune:
Dariaioana , si eu am fost in ziua 2 de CM la Zadori si a fost ok. Pt el nu conteaza f mult, mai ales la prima intalnire. Vrea mai mult sa vada ca esti ok pe-acolo, cum e uterul, etc.
Cornelia, imi pare rau pt rezultat! nu stiu ce sa-ti mai spun! si eu am facut de 2 ori testul la ei, prima data au iesit si din sange si din secretie pozitive,am facut tratament(dar mi l-a dat dr care ma operase de SEU), le-am repetat la Bucuresti-la fel, am facut tratament, iar pozitiv;al2lea tratament e cel pe care ti l-am zis, si mi-l daduse dr Protopopescu de la Medsana-Bucuresti.Am repetat a2a oara la Lutesti, cel din secretie a iesit negativ, cel din sange l-am repetat si la Synevo si la Biotest si au iesit tot negative, deci la mine a coincis.
Si eu zic sa le repeti la alt laborator si daca iese tot pozitiv inseamna ca nu e suficient tratamentul. Valabil si pt sotul tau, pt ca in asemenea cazuri e obligatoriu sa-l faca si el, altfel o plimbati de la unul la altul.
Cat despre Szeged, eu i-as scrie lui Zadori povestea si l-as ruga sa prescrie el un tratament.
Mi-ka, felicitari pt prietena ta! sarcina usoara si bebe sanatos!
tuturor.
Andicu 20+
Poze cu burtica
Liana30 spune:
va pup pe toate..
andicu frumos nume imi place..
Mika ma bucur mult pt prietena ta..e cea despre care am vorbit noi?
legaturooo sper sa trimit sticla cat mai repede
Tia iertare abia acum cateva zile am vazut mesajul de pe robot..iertare si multumesc de telefon..
intreba cineva de Mirelush cu parul roz? ..e in spital cu baietelul ca e bolnavior..sa o scuzati ca nu apare..
va puppp din nou pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
dariaioanaxx spune:
mersi fetelor, va iubesc! mi-a raspuns Mirelus pe e-mail.
Cornelianeli- iti recomand spalaturi cu ceai de pelin concomitent cu trat. alopat, nici o ciuperca nu-i rezista, stiu de la bunica mea, dar fi atenta ca sotul sa fie purtator, ciao fetelor, trebuie sa ma apuc de scris cu d-l Rafatila, care are 8 ani si nici ghiozdanul nu si-l face singur!