FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 23
andicu spune:
Irlandeza, iti tin pumnii! sa dea Domnul sa vii cu vesti bune!
Pussi, sa-ti traiasca broscutele!
Fetelor, ati vazut ca Lachi are 2 fetite la purtator?
Mi-Ka,bebele meu nu stiu ce joaca, da joaca bine! a inceput sa fie activ si dimineata, iar azi de pe la 8, il simt mereu , cam din ora in ora...
Va
Andicu 20+
Poze cu burtica
gabitu spune:
Andicu tocmai am sa o felicit pe fericita mamica. Andicu si tie iti doresc sa te bucuri de "puricelul" tau (v-ati gandit la un nume?).
Pupici
Gabita
andicu spune:
Da, Gabita , ne-am hotarat pt Filip Cristian . Dar asteptam si eco din 06 martie ca sa ne confirme inca o data ca e baietel si apoi ii afisez si numele!
Andicu 20+
Poze cu burtica
dariaioanaxx spune:
ce este cu mirela de nu mi raspunde si nu mai e nici pe forum?!
fetelor daca-mi vine menstruatia chiar cand am programarea ce fac?
va pup, succes!
Mi-Ka spune:
Fetelor, o prietena de a mea a facut si ea FIV la Szeged si azi a aflat rezultatul: este gravida!!! Reusita din prima, cu un embrion de 9 celule si tratament fara anticonceptionale!!!
Pupici multi si apasati la gravidute si la viitoarele gravidute!!!
_
Printesa noastra,Alexia
Mi-Ka spune:
andicule, frumos nume, imi place la nebunie
dariaioanaxx, chiar daca iti vine menstruatia cand ai programare nu-i bai, te duci!!!
_
Printesa noastra,Alexia
gabitu spune:
Cornelianeli cum a iesit analiza?
Dariaioanaxx fetele spuneau ca nu este nici o problema. Iti face consultatie la fel.
Mi-ka ce veste buna .
Va .
Gabita
cornelianeli spune:
buna fetelor
mi-ka ce veste buna sarcina usoara prietenei tale si un bebe mancacios
gabita cum sa iasa altfel decat pozitiva
sambata dimineata merg sa-mi dea un nou tratament....dar ma gandesc ca nu voi scapa niciodata de afurisita ...si a inceput sa-mi fie frica ca ratez FIV-ul din cauza ei....
irlandeza mult succes azi la eco sa vii cu vesti bune
andicu parca nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 20 saptamani.... multi la fotbalist
daria si eu o astept nerabdatoare pe mirelush
pe toate
o zi buna
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
pussi spune:
mikace veste buna!! Imi mai creste moralul
Dariaioanamergi si pe Cm, si eu am fost, asta este..nu se supara nimeni..si nici nu te face nimeni sa te simti stanjenita..o sa vezi
cornelianeliai timp!! barbatelul si-a facut clamydia?? sa nu fie el purtatorul?? dar asculta-ma..ai tot timpul..o sa fie bine
andiculeti-am mai zis, mie imi place numele
PUSSI