FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 22
sunshine4ever spune:
Pussi : sa iei in continuare dar sa si ramii, sa ai mult amulta bafta iti tin pumnii pe 27 martie si am rog sa fie totul ok de data asta
pupici la toate fetele
DM
Delfinutza spune:
Liana30 eu sunt cea care face galerie la fetele care vor sa devina mamici...lasand gluma la o parte va urmaresc de cativa ani si nu de mult am devenit membra a acestui forum...nu scriu eu prea multe...dar sper ca peste nu mult timp sa am vestile cele bune.Merci Liana de urare...si cand io fii gravida...o sa tip in gura mare ca sunt gravida....asta le doresc la toate fetele,nu numai de la aceasta sectiune.Ptr toate fetele...iar ptr tine Liana30 dublu
Delfinutza
lucialu spune:
Irlandeza O sa fie bine!N-are cum sa nu fie daca daca bhcg-ul ala tot creste si tu te simti asa, cum este normal sa se simta o gravida.
Sa de-a Dumnezeu sa poti sa vezi BB-le acolo!sanatos si in crestere!Pana atunci, nu mai este mult, incearca sa te linistesti!
Pup fata si tin pumnii!
pussi spune:
irlandezasunt langa tine!! SA dea DD sa fie bine!!! Te astept cu vesti bune azi!!!
Legaturoooooooode broscuta ai scapat dar de sticla nu!! si sa papi ca sa nu slabeasca gemenii!!
Teaiti trimit!! si multumesc pentru gandurile bune! Am nevoie de ele
Andicupromit ca pe 03.11 iti voi aminti! Si eu sper ca broscutele sa aiba acelasi efect ca la Lachi..le-am studiat bine aseara si copilul seamana bine cu mamica..si ca forma si mai ales ...codita si ce e sub ea poate te alegi cu o nora Va pup
Tiama bucur ca ai timp si de noi!! Daria ce face??
magdamultumesc pentru pumnii stransi si pentru . Imi face bine
Gabituleunde esti???
fetelor va multumesc inca odata ca sunteti langa mine!! Cu DD alaturi si voi langa mine sigur voi reusi!!!
PUSSI
gabitu spune:
'Neata .
Sunt super happy . Am fost cu sotul sa-si faca spermograma la d-na Matei si ne-a spus ca este bineeeeeee . Mi-a mai lamurit si din problemele mele asa ca abia astept sa ajung la Szeged. Oricum mai mergem o data la Sabyc pentru o spermograma de aia adevarata dar, bine ca este bine macar acolo.
Pupici.
Gabita
Mi-Ka spune:
irlandezasi sa vii cu vesti bune de la eco !!!!
gabitu, super ca este buna spermograma , inseamna ca ati inceput cu dreptul
andicu, ce face baietul? Boxeaza sau joaca fotbal?
pussilino, ce fac broscutele? Trebuie sa ai grija de ele, sa le povestesti, sa le canti ....
crinuta71, ce mai faci? Vad ca nu prea mai vrei sa scrii... Cand te duci la Szeged?
Tia, te-as ajuta cu pozele, dar nu stiu, fiindca mie altcineva mi-a facut albumul, iar eu stiu numai sa mai adaug poze si sa creez albume noi ...Poate te ajuta vreo fata mai experimentata...
Ce mai face minunata Daria, cu ochii ca si cerul?
Pupacim tare toate fetele szegediste!!!
_
Printesa noastra,Alexia
gabitu spune:
Mi-ka multumesc frumos. Intradevar este o veste buna pentru ca la mine sunt multe....
Te .
Gabita