FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabitu ei cred ca fac binenumai eu mor...nu pot manca nimic ca am niste greturi duble

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liana dejaaaa. Nu credeam sa ai greturi asa de repede. Sti ce se spune: cand isi iubesc mult mama la care au venit, mama are greturi si ii este un pic sau mai mult rau. Fi bucuroasa, inseaman ca le placi si apoi nu cred sa dureze foarte mult, ei sa fie sanatosi.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumesc ptr raspunsuri

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liana30 da-le'ncolo de gretzuri!!!Eu in locul tau as avea pofte la dublu!!acum ii momentu!So pe tati si rupe-l la portofel!
Vorbind serios, multa sanatate si vesti bune de la toate fetele de aici
cunosc pe cineva care cand a fost gravida avea pofte de...un parfum frantuzesc,un inel nou ...vezi si tu de ce ti-e pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Felicitari Liana30 ptr gemeni...sunt atat de bucuroasa ptr tine...ca tot timpul cand te citesc imi dau lacrimile de bucurie.Si noi ne dorin gemeni...dar pana sa se implineasca minunea va citesc pe voi...pup fetele...si ptr tine Liana si celelalte fete...aveti grija de voi si de bebelusi

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gagici!! azi am avut o surpriza super...o prietena tocmai mi-a facut cadou cele trei broscute din JAD( stia ca le doresc, sunt trei marimi diferite, culori diferite)!!!Dar am fost super incantata!!!
anca
Lianapup mamica si burtica si pe dreapta si pe stanga

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

din cate am inteles io o sa dureze ceva..ceva..asa ca o sa am destul timp sa ma obisnuiesc cu ele..da pe bune ca sunt groazniceeee..
pofte nu am nici macar de un parfum ca nu suport mirosuliar inel ce sa fac cu el ca mi s'au ingrosat destele
Delfinutzabun venit pe'aci pi la noiimi pari cunoscuta..cred ca te'am mai zarit pe undeva
legaturooo ma bucur ca primisi broasteleio aveam doar una si vroiam sa ti'o dau tie..da acu ai
restul va pupacescc pe toateeee..
ileanaaaaaa cum esti?ai facut injectiile?cum te simti????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Felicitari si din partea mea pentru Mi-ka si Printesa ei.
pussi-imi trimiti te rog si mie articolul gasit de crinuta?multumesc....mai e putin pana pe 27-iti tin pumnii!!!
salut toate fetele,tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele.

MiKA felicitari si de la mine cu ocazia aniversarii unui an de la fericirea suprema! nici eu nu mai tin minte in ce zi eram si nu sunt chiar asa departe, dar sper sa am pe Pussilina alaturi sa-mi aminteasca, cand va veni vremea!
Liana, da-i cu bors, muraturi si suc de lamaie! la mine asa trecea! si-mi facea al meu masaj in palma! iti doresc sa nu te tina mult!
Pussi, sa fie cu noroc broscutele, si sa aiba efectul pe care l-au avut pt Lachi!

cu drag tuturor!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Roxana multumim pentru lista, ne rugam la DD pana la toamna sa se umple pagina de mamici fericite. In fata mea trece-o te rog pe adaca, este o mamica fericita de gemeni ( Darius si Caius) , sper sa o conving sa scrie si ea. Adela m-a convins si pe mine sa merg la Dr Zadori.
Pussi sunt eu ocupata cu dar tot imi fac timp sa va citesc.
Va rog sa imi spuneti si mie cum sa pun poze , nu stiu cum
Va pupam pe toate

Tia si Daria

Mergi la inceput