FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 13
dedi spune:
Buna fetelor,
pentru calcularea preturilor in ce moneda vreti voi, va recomand sa folositi
www.convertor.ro
eu il folosesc si functioneaza. sper sa va placa.
bafta noua tuturor.
dariaioanaxx spune:
fetelor chiar atat costa FIV-ul la Szeged, 3500 de euro?va rog scrieti efectiv cat v-a costat si nu in mare, caci imi dati palpitatii!
Mirela- astept mesajul tau pe adresa de e-mail pe care ti-am transmis-o mai sus!
va pup pe toate si va iubesc!
andicu spune:
In sfarsit, si eu! ca n-am avut net de vineri!
Moaamaa, ce bucurie ne facusi Lianooo, GEMENI! sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai sarcina usoara si cat mai aproape de termen! ma bucur tare mult ca sunt 2!..parca i-as face eu !
Irlandeza , iubita, nici eu nu stiu sa-ti zic ceva sigur, dar totusi, daca era de rau, nu mai crestea beta hcg-ul intr-una! la un moment dat, ar fi scazut! si sigur ai fi inceput sa sangerezi mai tare si sa te doara burtica! eu asa cred! ma rog la DD pt tine sa fie bine!
Dariaioana, pe noi ne-a costat a2a oara cam 2.800 euro cu tot cu drum, cheltuieli, cazare ( in Timi ) ! a2a oara am stiut ce ne asteapta si nici n-am mai cheltuit asa haotic, dar nici n-am facut economie la sange! oricum, in Ungaria te costa totul cat te-ar costa doar FIV+ tratament.
Mi-Ka, si eu Printesa!
Delia , pt Rudy cel Frumos !
Mirabela, ne-a fost dor de tine! esti bine? ce mai faci?
Pussilina, ZoRi, Crinuta si restul fetelor , !
Noi lenevim, ca de week-end...fotbalistul casei a inceput sa-si antreneze muschii la mine in burtica! da niste bombeuri sau ce-or fi de imi sare mana de pe burta cateodata!
Andicu 19+
Poze cu burtica
IULIABRAILA spune:
URA LIANA !
sanatate multa va doresc, si sa ne intilnim la anu cu totii....vedem noi unde....poate Buc si sa pina cadem sub mese.
iote fato ca iti dete Doamne Doamne tot, tot !
pup toate fetele, nu mai pot de bucurie !
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO
andrabirni spune:
Liana, felicitari si sa ai parte de cele mai frumoase momente din viata ta!
Ioana78, Ce mai faci?cand mai mergi la Szeged?
Pup toate fetele.
gabitu spune:
Liana , ma bucur ca pumnii nostri te-au ajutat si pe tine si pe . Ai GEMENI mamico, bravo .
Irlandeza fi otpimista. Daca nu a scazut valoarea sunt inca multe sanse.
Va pup pe toate si multe alte reusite la Szeged.
Gabita
ioana_p76 spune:
Fetelor, ce ma bucur cand vad vesti asa de bune!
Liana felicitari pentru gemenii din burtica! Las, ca daca tu nu vrei sa te bucuri inca ne bucuram noi toate pentru tine!!! Si iti tinem pumnii sa fie totul in regula pana la sfarsitul sarcinii si sa-ti vezi puiutii sanatosi!
Irlandeza si eu cred ca e de bine daca b-HCG a crescut! Ai grija de tine in continuare si o sa fie bine!
Mirelus te rog, nu ne uita si pe noi, poate te interesezi ce mijloace de transport sunt din Szeged in Romania, parca am inteles ca spre Arad sunt.
Fetelor care ati mers prin Arad, poate ne ajutati si voi!
Noi o sa facem asa incat sa ajungem cat mai de dimineata in Arad, si ne-ar interesa cam la ce ore circula autobuzele catre Szeged.
Mai e o luna si putin, dar trebuie sa stabilim toate detaliile!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!
Ioana
Vreau si eu un
pussi spune:
O saptamana buna va doresc la toate!!!
Ioana 76, Cornelianeli m-am interesat de transport si nu este, mai am varianta sa sun la autogara sa vad acolo...ce am gasit sunt transporturi TM-Budapesta, daca vreti va dau detalii..
Mirabelaimi pare bine sa te vad pe aiciCum esti? Ce mai faci?
PUSSI