FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 14
cornelianeli spune:
pussi multumesc inca o data
mai ales pentru sfaturile pretioase,am sa i le arat sotului meu sa stie la ce sa se astepte
mirelus ce faci? ti-am trimis un PM
va pup pe toate o saptamana cat mai buna
liana felicitari inca o data ai grija de baieti (nu stiu de ce dar am un sentiment ca ai 2 baieti )
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
cenusareasa spune:
Bafta si de la mine pussi,ce bine de tine ca esti asa de aproape de clinica!!!
Tine-ne "in curent" te rugam!!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Laura Ioana spune:
Doamne, Liana, abia acum am citit vestea cea mare E extraordinar, ma bucur tare pentru tine! Felicitari! Sa ai grija de tine si de bebici! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina lipsita de griji si niste bebelusi la termen, sanatosi si veseli Ai fost foarte eficienta, iubita, ai asteptat cat ai asteptat si poc Inca o data felicitari!
Poze Laura
Happiness_4_us spune:
Liana, asta da veste buna!
Felicitari pentru gemenei !
Sa iti dea DD multa sanatate tie si puiutzilor!
Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Liana30 spune:
multumesc la toate..
Mirelushazi luai pachetul de la posta pastilele sunt cam cocolositesa slava domnului ca fiolele sunt in regula..te pup si multumesc..
va pupacesc pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
gabitu spune:
Liana sa inteleg ca iti este mai bine? Bravo!. Ai grija de tine si de cei doi .
PS. Atat de mult a facut pachetul de la Mirelus cu parul roz? O saptamana si...? Este bine de stiut, sa imi iau tot ce trebuie de la Szeged, daca va fi cazul.
Gabita
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Stie cineva sa imi spuna cat costa in Ungaria fiola de differeline?Sau cutia si cate fiole sunt intr-o cutie?Dar menogonul?As vrea sa stiu daca e mai ieftin in Ungaria decat la noi.Eu de azi iau AC si peste o luna incep protocolul din z2 cu cele de mai sus...Multumesc fetelor si multa, multa bafta va doresc tuturor!!!
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
fetelor voua v-a dat de la prima consultatie si anticonceptionalele si schema pt. stimulare? am vazut ca cenusareasa asa are, atunci nu mai trebuie sa mearga decat o data!? pentru punctie si ET!? ar fi bine sa -mi faca si mie la fel!
Mirela- astept mesajul tau!
gabitu spune:
Dariaioanaxx am vazut ca asa face pentru cele care sunt de departe, asta daca totul este OK. Si eu sper sa fie la fel la noi. Nu de alta dar drumul pana acolo .... foarte lung.
Tu esti programata la inceputul lui martie, nu?
Pupici
Gabita