poate puteti sa ma ajutati...

poate puteti sa ma ajutati... | Autor: mocanita

Link direct la acest mesaj

Buna!

Am si eu o mica problema si m-am gandit sa va cer ajutorul pentru ca nu stiu boaba de olandeza si poate voi m-ati putea ajuta cu o traducere... Am facut acum o luna o comanda de produse Kerastase pe un site (de unde am mai luat si n-am avut nicioadata nici o problema-mi-au ajuns in maxim 1 saptamana) si nu le-am primit nici pana acum.. Le-am tot scris celor de unde le-am luat (au sediul in Amsterdam) am tot corespondat cu un tip care de-abia scrie 3 cuvinte in engleza, in fine, concluzia e ca el e sigur ca coletul a ajuns in RO, si altcumva n-are cum sa ma ajute.. Am fost la posta, nu e bineinteles, le-am dat alora codul de pachet pe care mi l-a dat tipul sa-mi caute in sistemul lor track&trace, dar codul e respins de program.. habar n-am de ce.. Nu stiu ce sa mai fac, si ma enerveaza ca am pierdut banii, bineinteles, si nu era o suma tocmai mica.. M-am gandit sa intru cumva si pe siteul postei olandeze- tipul mi-a zis ca l-au trimis cu posta normala, nu prin curier- si sa bat si acolo codul asta la track&trace, poate imi da vreun rezultat.. Am bajbait eu, nu stiu daca am intrat bine, am bagat si codul unde am crezut :).. mi-a dat si un raspuns dar nu inteleg nimic, normal.. De asta v-am scris, ca sa n-o mai lungesc.. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Codul pe care mi l-a dat tipul e RR502184998NL. Multumesc pentru rabdare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ce raspuns ti-a dat?.Trimite detalii.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

CAM ASTA MI-A SCRIS:

Details of parcel nr E59584 (2522401) of shipment nr 24246 (Registered Mail)
ADDRESS INFORMATION
Name 1 ROXANA GRECU
Name 2
Address 1 FLOARE ROSIE NR.4, BLOC 54,
Address 2 SCARA A, AP. 17
Address 3 BUCURESTI
ZIP code 062259
Country ROMANIA
Value
Weight in kg 0.71
Shipment date 1/16/2007
Suppliercode RR502184998NL
Hi there
Is just ask rom post if it has a problem
We did not got one so only costume could slow this up
Again i just give the Parcel company order to speed this up

H Bolder
Shop manager HB Group

Not ups

Register mail
Post told me they know it is in Romania’
So I believe at the local post office

H Bolder
Shop manager HB Group
Phone : 0031 ( 0)651048848

MULTUMESC.

Mergi la inceput

Bun,si ce nu ai inteles,ca doar e in engleza,nu in olandeza.Tre sa intrebi la posta,du-te cu datele astea la posta.
M-am uitat pe siteul postei si imi cere un cod de bare la track&trace,asta nu este bun.
Care este adresa siteul companiei de la care ai comandat?

Mergi la inceput

Numarul asta care ti l-a dat este un nr. de mobil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Am inteles ce mi-a scris, nu asta era problema, nu m-am descurcat pe siteul postei olandeze, asta in cazul in care l-am nimerit..
La posta romana am fost cu datele astea si nu m-au putut ajuta...
Siteul companiei este http://www.hairloss-hair-loss.com/

Merci oricum de ajutor, poate pana la urma o sa-l primesc :)

Mergi la inceput