o carte sau un sfat....
Am o cunostinta care imi este f draga si vreau sa o ajut dar nu stiu cum. E practic tiranizata de sotul ei (nu o bate sau ceva,dar vb si se comporta cu ea ca si cu ultimu gunoi) si a ajuns in halul in care nu mai vorbeste aproape cu nimeni, si nu are curajul sa mai faca nimica din cauza lui.
Am incercat de cateva ori sa o ajut, dar respinge pe toata lumea care incearca sa se apropie de ea sentimental.
Eu am citit mai de mult o carte ''Puterea mintii'' de Glenn Bland si m-a ajutat enorm de mult (e o carte pe care o recomand tuturor) dar din pacate nu am gasit niciunde varianta germana (pers respectiva nu stie nici romaneste nici engleza), asa ca poate imi dati voi o idee ce sa fac, sau o carte (aici ma adresez fetelor din Germania) de psihologie care ar putea sa o ajute cumva sa primeasca din nou incredere in ea si sa isi revina moral....
Astept cu nerabdare sugestii!
Raspunsuri
MissParker spune:
Cred ca cele mai bune carti pentru ea in clipa asta (daca e abuzata verbal si tiranizata de sotul ei) sunt urmatoarele
Ii vor deschide ochii!!
Da-mi un PM cu adresa ta de e-mail si iti pot trimite si alte materiale in germana pe tema abuzului si santajului emotional.
Multa putere si speranta de mai bine prietenei tale.
http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Felicia
kasemada spune:
Multumesc mult de tot! Am sa caut cartile respective! Multumesc mult si pt incurajari!
mamica dulce spune:
eu am acasa "Femei care iubesc prea mult". E o carte foarte buna,pentru oricine,nu neaparat pentru femeile deja intr-o situatie in care au nevoie de ajutor.
Vad ca esti in Germania,am gasit cartea pe care o cauti....in aproximativ 3 minuteam dat un search pe ebay,amazon si booklooker.E in stare foarte buna si costa vreo 6 euro.Daca crezi ca ar ajuta-o pe prietena ta...
uite aici:
http://www.booklooker.de/app/result.php?mediaType=0&sortOrder=titel&autor=glenn+bland&titel=&infotext=&verlag=&isbn=&year_from=&year_to=&sprache=&einbandCategory=&price_min=&price_max=&searchUserTyp=0&land=XX1&datefrom=&oldBooks=on&newBooks=on&x=54&y=9
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
kasemada spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
eu am acasa "Femei care iubesc prea mult". E o carte foarte buna,pentru oricine,nu neaparat pentru femeile deja intr-o situatie in care au nevoie de ajutor.
Vad ca esti in Germania,am gasit cartea pe care o cauti....in aproximativ 3 minuteam dat un search pe ebay,amazon si booklooker.E in stare foarte buna si costa vreo 6 euro.Daca crezi ca ar ajuta-o pe prietena ta...
uite aici:
http://www.booklooker.de/app/result.php?mediaType=0&sortOrder=titel&autor=glenn+bland&titel=&infotext=&verlag=&isbn=&year_from=&year_to=&sprache=&einbandCategory=&price_min=&price_max=&searchUserTyp=0&land=XX1&datefrom=&oldBooks=on&newBooks=on&x=54&y=9
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Le-am comandat deja pe amandoua. Sper din suflet sa ii fie de folos! Cred ca am sa arunc si eu o privire prin ele inainte sa ii le fac cadou
Multumesc mult!