Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Luana, ai mare dreptate, eu zic ca la mine te referi. Dar sa stii ca tot timpul am laudat-o pe Doroti pentru tot ce face pt noi cu listuta de progrese. Eu abia am timp de citit si de scris cate un mesaj si nici la serviciu nu merg deocamdata si nici nu am decat un copil, asa ca...recunosc.
Uite,Doroti, inca o data

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by zax

si apropo de andreiutzi - Adela unde l-ai ascuns pe Andrei ca nu l-am mai vazut de mult?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Dana multumim de intrebare.Nu l-am ascuns pe strumf.Camera noastra foto a sucombat, asa ca, pana reusim sa luam alta, o sa ne duceti dorul....dar va fi mai frumoasa revederea!!!Nu stiu cat de repede vom reusi sa luam alta......

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by zax

tinem pumnii Danutza la dr; sa nu doara tare si sa treaca repede! ce mai face Andreiutzu

Multumesc tare mult.Andrei face "figuri de stil":nu mananca cine stie ce,mai ales legumele,care mie imi plac la nebunie cum ies,oul nu prea il mai vrea,vrea numai in picioare si plimbat in toata casa,mai ales la bucatarie ca are sertare sa traga de ele si sa isi prinda degetele,de dormit,doarme aiurea,mai ales noaptea,el are chef de vorba cam o ora,intre 3 si 4,cand mie mi-e cel mai somn,si pana nu ma duc la el,nu se lasa,ma striga continuu... din astea face cupilu' meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Saltare mamici stoice.
Azi o sa ma incumet si o sa-i dau cu lingurita sa vedem ce o sa iasa. I-am pus de aseara ficatul de pui in lapte l-am fiert tot in lapte si i l-am amestecat cu un mar copt si branzica. A iesit ceva comestibil dar nu ma bucur ca tot ce mie imi pare cat de cat de mancare pentru el e cih ...asta in cazul ca ar vrea sa manance totusi cu lingurita.

A intrebat cineva cum iese puiul dat prin blender. La mine pare o pasta fina dar cand gust din ea tot mai are chestii care se simt. Asa ca nu-i de vina blenderul sau o fi si al meu stricat. Clar carnea nu-mi iese fina ca legumele. Asteptam si alte parerri.

Dana mie imi place copilul tau ...asta e din ciclul "sa moara si capra vecinului"...ba chiar il iubesc ca este un copil cat se poate de normal si noi de-asta i-am facut ca sa se joace ei cu nervii nostri. Daca peste 10 ani mai stam de vorba inseamna ca am reusit .
CAt priveste cealalta problema eu am mai tot intrebat pe aici pe forum daca e normal sa te doara ca dracu si dupa atatea luni de la nastere si nimeni nu a raspun asa ca am considerat ca e subiect tabu si am dat fuga la doctor. Acolo imi zice ca nu am nimic, totul e in regula cu epiziotomia si extern si intern. Asa ca ce sa fac? Stau si strang din dinti ca o virgina ce sunt .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

uite, pentru ca n-am gasit-o pe steluta (ca ea e mama buna, e cu copilul in parc, nu ca mine...), m-am gandit sa ma consult si cu voi, poate vine cineva cu o idee (o sa copiez ce i-am scris si ei):
asadar, am inceput progresele
si m-am lovit de o treaba
la unele progrese nu e trecuta varsta. si atunci, ca sa trec ceva in celula respectiva, de ex la andrei, puiudana, care a inceput sa mearga, insa nu stiu la ce varsta..
m-am gandit sa pun o imagine draguta, un bebe, ceva..
ei bine, intrebarea mea e unde gasesc, si in ce format mi-ar trebui, niste imagini micute, sau chiar niste gif-uri, ar fi si mai dulce,
sa le pot insera in excel, fiecare tip de progres cu o poza nostima.

pe scurt, imi trebuie o sursa de unde sa pot lua poze micute, animate sau nu, ce pot fi copiate in excel fara sa-si piarda proprietatile. pare simplu, dar m-am blocat. any sugestions?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

S-a terminat masa si a mancat aprox 180 gr. din ce i-am facut eu acolo. Ca nu a dat pe spate de palcere?... asta e, nu tin neaparat.
ca e murdar din cap pana in picioare? Il spal si gata. Bine ca a acceptat lingurita. O sa incerc si disera sa-i dau cerealele tot cu lingurita, doamne ajuta!

Dana, mult succes si fara durere interventia .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carmina, acum a inceput al meu sa nu mai manance. I s-a inflamat gingia de sus foarte tare, s-a trezit la ora 5 dimineata (n-a mai facut asa ceva de cateva luni...) si a plans foarte mult. La pranz nu a vrut deloc sa manance cu lingurita. E foarte apatic. Trebuie sa-l inteleg, probabil ca-l doare foarte tare. Cand apuca o jucarie o roade cu furie!

Cami, nici macar nu stiu ce era in sticla aia, ca m-a strigat repede sotul sa ma duc la tv sa vad, arata ca un mucegai "inflorit" Nici nu stiu ce sa fac, ce apa plata sa mai cumpar

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor ma bucur ca v-a placut Alexutzu meu !

carmina pai a papat super bine ! eu la legume trebuie sa iau in lingurita legumele si sa inmoi un pic varful in iaurt, si asa papa tot. Altfel e CAH.

Monicutza da e din Romania, de la Cora, cel mai ieftin, l-am demontat si l-am pus in bagajul de la cala. Treaba e ca nu ne-au controlat. Insa am o prietena aici cu o bebica nascuta in aprilie si ei i-a trimis fratele din Anglia un premergator cu posta si nu a avut nici o problema. Eu stiam ca astia nu vand aici asa ceva, dar nu vad de ce l-ar interzice daca vii cu el sau iti e trimis, ce, e arma alba sau droguri ? nu cred ca ai avea probleme, plus ca al meu cred ca are pana intr-un kg, e fff usor, sa vezi ce viteza are prin casa, se duce singur in toate camerele si isi cara jucariile alea de pe masa prin toata casa, ma pup singura in fiecare zi ca i l-am cumparat.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

monicutza pai nu are prea multe mese de lapte ? poate s-a plictisit sa vada de atatea ori biberonul...Poate ca daca i-ai da mai rar ar papa mai cu pofta.
Al meu papa asa:
- 7 dimineata biberon lapte
- 10:30-11 dimineata masa fructe cu branzica si biscuiti
- 2:30 pranz legume cu carne/galbenus/ficat
- 6:30 seara fruct cu iaurt, sau si cu branzica, cateodata si cereale
- 10:30 seara biberon lapte
- 3 noaptea biberon lapte ( cateodata nu se trezeste la 3 si-l papa la 5, asa ca la 7 nu-i mai dau si mut frtuctele mai devreme...dar e rar cand se intampla minunea asta )

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA pe mine dupa prima nastere m-a durut rau....si la controale tot asa nu li s-a parut nimic in neregula....eu am fost "rupta rau si in toate directiile. La un ecograf intra a vazut o doctorita ca fusesem cusuta la interior aiurea...nu stiu cum sa explic, dar in dreapta a fost strans muschiul mai tare si era stramb "canalul". Am scapat dupa ce am nascut-o pe Daria cand am avut o moasa super care mi-a masat perineul pe tot parcursul travaliului si, cu toate ca pisicuta a fost mai mare decat Rares nu m-am rupt nici 1 mm - si nici dureri nu mai am.

LACRI de ce nu incerci cu apa plata de la Bucovina, tot aici la noi se face si eu in ultimul timp m-am reprofilat si pe apa lor minerala si pe cea plata, plus ca au si la 5L.

Am realizat ca am uitat sa pup trei fete cucuiete DOROTI, LUANA si STELUTA - pentru ce ati facut.

Si inca cateva pozici, daca tot se incarca asa usor
www.flickr.com/photos/47782891@N00/392015876/" target="_blank">iezii mei

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput