Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eu am dozator de apa cumpana, cu bidon de 19 l. e f misto. singura problema e ca nu iti livreaza acasa decat de la 3 bidoane in sus, iar eu nu tin decat unul. cand se goleste, il duc la munca si iau altul plin. costa o suta si un pic un bidon. oricum, noi tot apa de la robinet bem, caci nu suport gustul de apa plata, insa pentru Hora e minunat. iar vara.... maaaama, ce bun e, apa rece rece rece! acum il mai folosesc pentur ceaiuri, pun plicul in cana, cana la tuturoi si gata!
au un izvor fain, am inteles ca sunt mai buni decat cei cu la fantana.
se gasesc bidoane de schimb in metro parca

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor am 3 intrebari:

1) as vrea sa stiu care are bebei matinali ? al meu se trezeste la 6 jumate in fiecare zi ...treaba e ca adoarme prea devreme seara

2) care ii pune babetzici ( barbite ) si i le schimba des ca sunt mereu ude ? ( eu schimb vreo 7-8 pe zi cel putin, e asa de la 5 luni jumate si desi au inceput dintii de ceva vreme tot baleste intr-una )

3) fi-miu e mai burtos, sau pantalonii au elasticul prea stramt ?...nu la toti, dar unii au elasticul prea stramt si fiind de trening nu pot sa-l schimb pt ca e cusut odata cu cusatura de la betelie, adca nu are cusaturi peste tot pe elastic, ci doar singura cusatura acolo unde se petrece materialul. Doar la izmenele alea cu picior pot sa le schimb elasticul, dar la alea nu e cazul ca sunt f largi si comode. Uitati de ex:
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762387725321/photo/294928804234750608/1

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Miti, tare vesel e puiul tau!

Fetelor eu imi iau la revedere pentru o saptamana si ceva caci plecam la socrii.

Carmina, eu nu am astfel de probleme dar epiziotomia mea a fost tare mica.Poate la un ecocraf vaginal s-o vedea ceva?Eu am avut vreo luna ceva dureri si atat.Sincer parca e mai bine ca inainte.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor am 3 intrebari:

1) as vrea sa stiu care are bebei matinali ? al meu se trezeste la 6 jumate in fiecare zi ...treaba e ca adoarme prea devreme seara

2) care ii pune babetzici ( barbite ) si i le schimba des ca sunt mereu ude ? ( eu schimb vreo 7-8 pe zi cel putin, e asa de la 5 luni jumate si desi au inceput dintii de ceva vreme tot baleste intr-una )

3) fi-miu e mai burtos, sau pantalonii au elasticul prea stramt ?...nu la toti, dar unii au elasticul prea stramt si fiind de trening nu pot sa-l schimb pt ca e cusut odata cu cusatura de la betelie, adca nu are cusaturi peste tot pe elastic, ci doar singura cusatura acolo unde se petrece materialul. Doar la izmenele alea cu picior pot sa le schimb elasticul, dar la alea nu e cazul ca sunt f largi si comode. Uitati de ex:
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762387725321/photo/294928804234750608/1

POZE_Alex

Miti draga,
1. daca adoarme devreme, e normal sase trezeasca mai devreme. Eu ii fac baie la ora 20.00 si il mai las sase balaceasca ca sa nu se plictiseasca sau sa urle de foame. Daca adoarme pana la 20.00 e jale, precis se va trezi la 7.00 sau chiar nitelus mai devreme. Ideal este sa adoarma la ora 21.00-21.30
2. si al meu baleste, si mai bine spal babetici decat bluze balite

3. Am vazut multi bebei de varsta lui Alec si sunt mai rotunjori la burtik. Alec are putintica talie, pe langa burticutza, dar tot il strang pantalonii cu elastic. Prefer pantalonii cu elasticul lat de o palma-doua, cum sunt unii de la magazinul Z, o sa-ti arat o poza, intai trebuie sa o fac nici nu-l strang, cum sunt cei aratati de tine, nici nu cad de pe el, cum avem noi niste jeansi de la Zara, luati de tati din Budapesta...

Arabela, drum bun, odihna placuta la socri.. speram sa-ti tihneasca

Carmina, n-am fost pe faza cum e cu epiziotomia ta, pe mine m-a cusut cam mult...o fi fost la fel si la tine, ca doar e vorba de aceeasi "manutza"?!?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor am 3 intrebari:

POZE_Alex

1.indiferent la ce ora il culc, ca e 6.30, 7 sau 8 el la 4.47am e sus.Incepe sa povesteasca.Dar pt mine e ok ca am timp sa ii dau sa pape si sa ma si pregatesc eu de plecare la job.
2.nu e balos desi dinti tot ai ies.Acum are 3 si parca al patrulea e pe drum si el.
3.pe mine ar trebui sa ma inveti cum sa strimtez elasticul Il tin mai mult in salopete gen pijamalute ca altii nu stau pe el.

Nu am reusit sa vad poza.......

neda

Mergi la inceput

Neda, era o poza cu ... ismene

Fetelor, am indraznit si eu sa prezint cazul unui baietel cu probleme grave de sanatate la topicul de umanitare. Daca vreti, puteti sa cititi AICI, poate va dati si voi cu parerea sau aveti vreo informatie. Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

[font=Courier New][b][teal]Neda, era o poza cu ... ismene

Ok, deci nu am pierdut mare lucru.....

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MITI
Tu ai intrebat de concediu de maternitate in Olanda , da?
Este 16 saptamani, care se iau asa: 4 saptamani ianinte de ziua planificata de nastere si ce ramane dupa nastere. Daca lucrezi primesti 100% salarul pe timpul concediului. Daca nu si primesti un ajutor de la stat primesti 70% din ultimul salar. Dar mi emi se pare INUMAN de scut concediul aici. De obicei femeile fac o pauza de cariera...cu toate ca e din ce in ce mai greu sa traiesti dintr-un salar aici.Viata scumpa...

Kailna se trezeste in fiecar dimineata in jurul orei 6. De multe ori la 5.30. Eu sant buimaca la ora aia. Sotul meu se trezeste si are grija de el pana la 7 cand ma scol eu. Si eu am incercat sa-l culc mai tarziu dar nu ajuta.....are el un ceaz biologic....Chestia e ca pe la ora 9 iar i se face somn si mai doarme o ora sau doua.....
De zibia astept sa vina timpul cand doarme paa la ora 12 si trebuie sa merg eu sa trag de el sa se trezeasca.....

CARMINA
Eu la Kailan am testat dupa cu ti-am spus si el are alergie la lapte. Numai prin test poti sa sti ce si cum. Ar fi bine sa te duci si tu cu Mihnea. Ai numai de castigat...un baietel sanatos!

Kailan, ieri seara s-a trezit intr-un tipat de am crezut ca a intrat cineva la el in camera si l-a lovit cu ceva. A fugit sotul al el..Kailan era tot plin de voma, patul era plin de voma....o scena teribila. L-am bagat repede la baie, i-am schimbat patul, i-am dat haine curate. Nu mult dupa aceaa iar a inceput sa vomite..si a facut asa de 4 ori. Eu am sunat medicul de casa la urgente, i-am explicat situatia. Medicul mi-a spus sa vin cu el la control ca el banuieste ca e o otita. L-a controlat si intr-adevar avea o ureche putin iritata. Deci azi am cumparat ceva picaturi si i-am dat paracetamol ovule.
Nici nu am stiut ca otita merge mana in mana cu voma si cateodata cu diareea. Medicul de casa mi-a spus ca astea sunt simptomele la bb-i.

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Ramona,cum a reusit Kailan sa faca otita? Am citit ca unele afectiuni se pot extinde catre ureche daca, spre ex., nu cureti bine nasul copilului de muci!?!
Multa sanatate voinicutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Ramona,cum a reusit Kailan sa faca otita? Am citit ca unele afectiuni se pot extinde catre ureche daca, spre ex., nu cureti bine nasul copilului de muci!?!
Multa sanatate voinicutului!

LACRI
Chestia stupida e ca Kailan nu era racit!!! Nu avea nimic, nimic....era sanatos tun. Asa dintr-o data a venit otita asta...si medicul de casa mi-a spus ca otita apare ca u fulger pe cer senin. Asa s-a intamplat si la noi. Sper sa treaca repede.

(poze Kailan)

Mergi la inceput