Cand copilul implineste 2 ani si mama trebuie sa inceapa serviciul, pe bunici nu se poate conta, in bone nu avem incredere, care e situatia, unde dam copilul ?
Mai e cineva in sit.asta ?
Cum procedati ?
Eu am ales solutia gradinitei particulare, care primeste copii de la doi ani. Fetita mea avea un an si 11 luni cand am dus-o la gradinita (acum are 2 ani si 7 luni) si cred ca a fost cea mai buna solutie pentru noi.
A fost foarte bine ingrijita, a invatat foarte multe lucruri, a invatat mai ales sa fie independenta.
Nici noi nu avem pe nimeni care sa ne ajute si nici bona nu am acceptat.
Daca esti in aceasta situatie, te sfatuiesc sa vizitezi cat mai multe gradinite si sa alegi una care sa stie sa se ocupe cu responsabilitate de un copil atat de mic. La varsta aceasta copilul nu poate spune mare lucru si e bine sa te asiguri ca-l lasi pe maini bune.
Multa bafta !
Miruna, in acest moment exista zeci de gradinite dornice sa-ti inscrie copilul si care iti promit orice vrei tu sa auzi. Important este sa mergi sa le vezi, sa stai de vorba cu personalul, sa fii atenta asupra unor lucruri la care stii tu ca nu vrei sa faci compromisuri.
La mine a contat cel mai mult securitatea copilului si curatenia (la aceasta varsta mi s-a parut cvel mai important).
Fetita mea este la Little Giants (Pta Victoriei). Dar sunt sigura ca exista multe gradinite bune.
Un sfat: nu cauta perfectiunea, ca n-ai s-o gasesti
.
Miruna,
sunt cateva gardinite particulare care primesc copii de la 2 ani; in ce sector te intereseaza?
Atentie insa - gradinita/cresa e o solutie, dar nu perfecta; intrarea in comunitate se va lasa cu ceva raceli... cand copilul va trebui sa stea acasa pentru o vreme.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...