ati patit?

ati patit? | Autor: elen

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

sunt in s 27 si mi se umfla palmele si ma dor foarte tare incheieturile de la degete (acelea care sunt la mijlocul degetelor).

a mai patit cineva? stiti care e cauza?

mentionez k nu mananc sarat si nu am avut pana acum probleme cu retinerea apei.
de ingrasat nu am facut-o exagerat - am pus 7,5 kg pana acum si este sarcina gemelara

astept parerile voastre

numai bine
Elen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Elen nu am patit asa ceva.

Dar daca vrei te asteptam http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94506&whichpage=7

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elen nici eu nu am patit, dar ar trebui sa consulti un doctor.cu tensiunea cum stai?

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu am problema asta si nu mananc sarat de loc si nu am mancat niciodata, nu ca as fi mancat si am renuntat. Am descoperit ca am 4 uretere si un rinichi mai mare decat celalat, dar asta numai dupa n doctori si n ecografii. Din pacate cat timp esti gravida nu poti face mai mult decat sa eviti sarea si chimicalele. (ai grija si la apa. cea mai indicata e izvorul alb, pt ca are cele mai putine saruri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna elen,
Sunt in 34 saptamani si mie mi se intampla la fel dar in special la mana stanga. Am vorbit cu medicul si el a spus ca nu e o problema, ca se intampla si sa nu fac nimic daca nu devine insuportabil. Asa ca ... mai suport cateva saptamani ca nu mai am asa de multe :). Deocamdata ma deranjeaza doar dimineata ca deabea imi inchid mana dar fac exercutii de inchidere si deschidere a palmei si imi e mai bine.
Succes cu sarcina. Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

multumesc mult fetelor si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Da, mie mi s-a intamplat, mai ales in lunile avansate de sarcina. Ma dureau ambele maini, erau si amortite cumva. Se numeste edem de sarcina si e normal. Nu puteam nici sa dorm de durere. Nu am avut ce face.
O sa-ti treaca dupa ce nasti.
Numai bine si tie si bebelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Si eu experimentez acelasi simptome. ma dor rau incheieturile degetelor, mai ales ale degetelor mici, iar noaptea mi se chircesc degetele mici. Doc mi-a spus ca e normal sa apara in sarcina. In plus eu am si niste carcei f durerosi la gambe, iar pentru asta mi-a recomandat niste pastile cu calciu, cu amendamentul ca daca ma doare burta de la ele sa renunt sa le mai iau.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput