Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo74 spune:
Halal raport Madame Olgutza Cumpar io una bucata Galushca ... da asiguri tu transportul
Diana30 spune:
Olguta,fa-o pachet si trimite-o la mine.Iti dau 2500 de parai.Si iaca asa m-am rezolvat/Am si fata si baiat.La cat ii de faina iei tu mai mult pe ea,da profit ca esti fara energie si-ti dau cat ceri plus taxe de drum.
Si o pup si pe tanti mama lui Olguta si ma duc si eu pe balcon la o tigara.Ziceam ca o fumez taifasuind cu dansa.
Edit sa zic ca o fo Simo mai rapida decat mine,da io dau mai mult.
gabiarama spune:
Olguta , trimite niste zapada si la noi ! Ca sa te salvam din situatia asta critica in care te afli .Noi chiar ii ducem dorul .
Jadi , multa sanatate juniorului Popescu .
Ma bucur pentru toate fetele care au sarbatorit intr-un fel sau altul ziua de ieri .Noi ne-am facut doar cite o mica atentie :sotul mi-a adus un trandafir , iar eu am pregatit un tort
Chiar nu stiu ce se intimpla cu mine (ptiu,ptiu , sa nu ma deochi ), dar nu trece nici o saptamina fara sa fac ceva dulce .Si asta se intimpla de pe 2 ianuarie , inainte de ziua lui Mihnea .Mi s-a deschis apetitul
Semnalez aparitia a inca 2 maselute in gurita lui Tudu .Tati a spus ca de-acum nu o sa o mai muste pe mami ci o sa o sfirtece cu totul .Iar la capitolul vocabular am remarcat ca de vreo saptamina incoace spune intr-una "Uitea cotea ",iar de ieri striga in anumite momente "atoool" .Sa nu ma intrebati ce inseamna .
Dupa niste discutii cu sotul am hotarit ca din toamna va merge si Tudu la cresa de stat insa nu particulara , si Mihnea la gradi , tot de stat .Asa ca acum sunt in cautari de asemenea institutii care sa ne inspire cit de cit incredere .Imi pare rau ca nu vor putea urma o gradi particulara amindoi , pentru ca Mihnea chiar s-a acomodat bine aici .Insa bugetul familiei nu e chiar fara limite .Deja am vizitat o cresa si o gradinita , dar nu mi-au facut o impresie atit de buna .Ce ma enerveaza mai tare , e ca nu ma lasa sa intru intr-o clasa sa vad cum arata .Am vazut in schimb 3 educatoare iesite afara la o tigara , asta pe la ora 9,30 , deci imediat dupa ora de masa a copiilor . Si meniul de la cresa imi sta pe creier :la 8 , lapte cu o felie de piine cu unt, la 10 banana,la 12 ciorba , ficat de pui cu paste si salata de sfecla rosie , iar desert jeleuri , la 16 ceai cu piine si gem .
GABI23+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Diana30 spune:
Am perdelit la greu in ultima vreme ca bag seama a intrat madam lenea in mine si nu se da dusa.
Considerati ca am uear ce era de urat si cui trebuia,ca de prea de mulata vreme n-am scris si s-au adunat multe.
Totusi vreau sa-i spun kui Ancris sa-i traiasca feciorul si Flaviei felicitari.
Muma-sa lui Budinca unde se ascunde?Inaaaaaaaaaaaa iesi de dupa perdea!
Ioana vad ca tot n-a aparut
gabiarama spune:
Stiam eu ca am uitat ceva : voiam sa le felicit pe Flavia si pe Ancris
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
diana_n spune:
Olguta aoleu... au facut barbatii din casa stop cardiac ??? Pupa Galusca si zi-i "good job" Petrut are aceesi lipsa de respect pentru tot ce-i valoros in casa.
Ieri Petrut a trimis primul card de Valentine Day fetitei unor prieteni. Asteptam raspunsul...
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Meme1 spune:
Salutare fetelor,
recunosc...am perdelit tot capitolul trecut...
Nu mi-a ars de scris, am fost duminica trecuta la un party intr-un centru de distractii pentru copii si Andrei s-a imbolnavit, a racit destul de tare si am tot tras-o cu el toata saptamana. Centrul de distractii foarte frumos, dar total nepotrivit pentru copii mai mici de 4-5 ani. Multa aglomeratie, destul de racoare in interior, iar ca party pentru aniversarea zilei de 1 anisor total neadecvat. Colac peste pupaza, mi s-a imbolnavit si sotul si mi=a bolanzit si el tot weekend-ul plus luni si marti, asa ca am avut de lucru cu trei copii pe cap...(sotul inclusiv...) Bine macar ca Ana nu s-a imbolnavit si ea, am tinut-o acoperita la party si bine am facut.
Cristina, saracutii de voi cat ati patimit cu Victor...speram sa fie episod singular si sa nu se mai repete in taberele viitoare...iar de cum povestesti de cate patiti acasa, super aventuri de scris romane imi par....cred ca nu e timp de plictiseala deloc...
Ancris, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si mancacios, iar tie recuperare rapida!!!
Flavia, felicitari pentru sarcina!!
Jadi, super reteta...dar de unde fac eu rost de foi moraritza aici???? mare dilema mare...
Corsge, si fetita mea tot in categoria de purici se incadreaza, la 3 luni si 3 saptamani avea 5.5 kg...si zau daca mananca cat ar trebui...de vreo doua zile legumeste cate 90 ml la o masa si orice as face nu vrea mai mult...
Ege, sanatate multa...in spitalul din constanta am aterizat si eu in vara la urgenta in doua randuri cu andrei, am vorbit prima data cu seful sectiei de pediatrie (avea un nume haios dar sa ma pici cu ceara si nu pot sa mi-l amintesc acum) si mi s-a parut ok dar nu super, iar a doua oara o doctorita dar iar nu stiu numele, o sa il intreb pe sot. Doctorita mi s-a parut mai de treaba, a avut oricum mai multa rabdare sa ne explice ce si cum...
Ruxi, copiii au intr-adevar al x-lea simt...eu de cate ori l-am lasat pe andrei cu socrii, chiar cu noi acasa, era suficienta o jumatate de ora ca sa agite copilul bine de tot, se transforma andrei in maraici si plangacios instantaneu....Iar vecinii, alt exemplu, de cate ori vor sa iasa in oras, baietelul lor nici gand sa se culce singur cum face seara de seara, incepe sa urle si sa planga...deci clar simte/vede ca parintii se pregatesc de ceva care nu e in rutina zilnica...
Olguta, esti super cool!!!! Am citit si eu blog-ul si nu mi-a venit sa cred povestea Marinei...pare desprinsa dintr-un film de groaza....Bine ca s-a terminat totul cu bine, asta e tot ce conteaza acum!!!
Am citit/recitit si eu n-am fost in stare sa pricep cine e metaforel, asa ca poate va indurati si de mine....
Gata pentru acum ca m-am intins ca o pleasca iar...
Revin insa sa va povestesc de botez...
Pupici
Meme, mami de Andrei 01.10.2005 si AnaMaria 15.10.2006
Meme1 spune:
Gata, am pus si poze de la botez aici .
Ana a fost cumintica, Andrei cam marait ca era bolnavior, fusesem cu el la doctor la 2 ore dupa ce ajunsesem la nasi, imi tusise toata dimineata si nu reusisem sa il calmez cu nici un fel de sirop...si desi doctorul nu i-a gasit nimic nici in gat, nici la urechi, nici la plamani, am primit totusi antibiotic...dar mi se pare ca nu am rezolvat nimic, de tusit inca mai tuseste...nu stiu ce ma fac ccc cu el..
Aici ploua de rupe....vreme de numarat bani sau de facut copii...care va inscrieti????
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Simo74 spune:
Vai Meme ce papusa de copil ! Este adorabila!!!
PS Iar incepi sa faci pe Zburatorea pe aici?