***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Salutare la toate burticutele , vin si eu cu o intrebare pt ca am intrebat si in stanga si in dreapta si nimeni nu stie ce sa imi zica:de cateva zile am o durere usoara parca la osul pubian si la oasele bazinului. Credeti ca este normal?sa fie de la burtica mare ? Eu am 25 de sapt si o butrica destul de mare.
Uitasem sa va rog sa imi scrieti si numele meu EDUARD ANDREI!Multumim si va
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eimotto, asa cred si eu...ca si ultima data cind am mincat am avut arsuri...Faza e ca eu am mai mereu...si compotul l-am mincat acum 14 ore, fir-ar...Nu mai supoooooooooooooooort...

Serbanela, n-au astia nimic pe aici, abia mi-a dat doctorita niste prafuri (m-am rugat de ea, dar initial nu a avut decit sfaturi pentru mine, care oricum nu merg, ca am incercat tot). Prafurile nu pot sa le iau, sint cel mai groaznic lucru pe care l-am incercat vreodata, si eu nu ma pling usor, pe bune...

Mica, si eu am o durere linga buric citeodata, dar eu zic ca trage bebe de cordon, desi e numai intr-o parte...Dar nu e tot timpul, desi tot timpul in acelasi loc

Sa-ti zic de cercei: mie n-au vrut ai mei sa-mi puna, s-au certat si cu nasa. Si mi-am pus eu, dar numai anul trecut, de nunta...Si mi se pare ca arata asa bine, ma fac mai dulcica, mai feminina...N-as renunta la ei pentru nimic!

Voiam insa sa-ti zic ca a fost decizia mea si ca mi i-am pus cu pistol, a durat o secunda, nu s-a infectat nimic si nici nu m-a durut!!! Si nevasta sefului meu le-a pus la fete de 2 si 4 ani si n-au simitit nimic! Stiu ca pe vremuri erau chestii din alea cu ace de seringa, cu infectii, dar a evoluat tehnica, si va mai evolua pina creste Maya!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Andrada, dar daca tu pleci, cine ne schimba noua capitolul???

Zici ca bebeii sint fomisti? Asta vad, dar vezi ca mamele ba nu au suficient lapte si ala micu' urla non stop, ba nu e suficient de hranitor...offf, ma apuca groaza...si eu sint singura in tara asta, am sa ma iau cu mainile de cap...

Cum zici tu Ralucami, bine ca macar ne tine o saptamina in spital, sa treaca furia laptelui ...De buric nu prea sper, ai vazut ca pica mai tirziu...Si la unii copii ramine gaura,offfff!!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica... sincer nu le stiu pe toate... Dar de-aia am intrebat si eu cand incepe sa SUTEZE BEBE ... Si eu simt asa... si ma gandeam ca ne loveste el, sau ne "ciupeste" Eu una asa simt, ca o usturimie-arsura...

Pauly, eu nu sunt adepta picaturilor nici cand NU esti insarcinata... Iar pt. acum... Eimotto a zis bine apa cu sare sau ser fiziologic

Serbanela, imi pare rau ca trebuie sa stai atata in pat!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

ELTEKA, pai sa fim optimiste... daca URLA inseamna ca il tin plamanii

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Eu ma bucur de ce-a scris Eimotto, ca nici cireshel al meu nu trage suturi, mai mult se unduieste prin burta, cum a descris ea!

Numai cind stau pe spate mai imi targe cite una, insa eu imi inchipui ca se lungeste uterul si n-are loc, asa ca saracu' se zbate...

Dar nus e vede nimic din afara...unduiri de burta...Poohy, norocoaso!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cam asa simt si eu Andrada.

Am vazut filmuletul cu nasterea Sandei Ladosi. Foarte frumos si emotionant si evident ca am inceput sa plang. Mi-as dori cand imi vad bebeul prima data sa nu ma apuce boceala. Da parca vad ca nu ma abtin.
Si Pauly are balasoar ca al tau.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cioaca, din cate stiu eu e normal..adica te mai latesti in bazin, se pregateste organismul pentru nastere...iar dureri asa intr-o parte am avut si eu vreo zile, asa ca si cum m-ar tine cineva, ca o stransoare, (cum m-am simtit a doua zi dupa nunta, cand aveam parul stras cu vreo de agrafe) . Dar mi-au trecut singure..prietena mea zicea ca e copilul, care te mai trage, se mai impinge prin burtica..
Elteka, pt arsuri incearca si apa minerala, sau ce am citit cel mai recent zicea cineva ca i-a trecut cu popcorn!

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Mica, dar ai vazut cum a reactionat cand l-a vazut??? Cica e al meu??? Si il intreba pe bietul copil daca e al ei... Doamneeeeeeee

PS: Si ce daca plangi??? Eu una sigur o sa plang in hohote... dar nu o sa-l intreb DACA e AL MEU!!! Voi sti sigur!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

YOYOYO multumim pt asa momente frumoase pe care le pierdusem,am bocit intr-o veselie tot filmuletul si imi imaginam cum o sa fie la mine care m-am hotarat sa nasc tot normal cu peridurala.Normal singura diferenta sigura este ca la mine nu o sa fie asa lux cum am vazut acolo insa imi doresc sa nasc la fel de usor.Te pupam si multumim.

Mergi la inceput