***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, la lista nu ma bag, ca in tara asta e altfel - dar ma intreb: oare trebuie caciula in iunie? Aici vor fi 35 de grade... Plus la mine la carticica scrie sa nu ii pun caciulita cind doarme in primele luni, ca daca se rasuceste si si-o trage pe fata si...se asfixiaza???

Sincer, in Japonia, toti sint fara caciula...Mici de tot, si nika pe cap...Bine, ca astia sint exagerati, vezi pe strada parinti in geaca de iarna si copii in tricou si pantaloni scurti...Cica e obicei national, ca sa-i caleasca...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

cioaca, te-am trecut pe listuta cu numele!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

ELTEKA... eu una nu voi lua caciula pentru copil... dar daca mamicile cu experienta au zis de ea... nu pot eu sa impun parerea mea nimanui... Asa ca am lasat-o pe listuta... si cine vrea ia cine nu,nu...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mica, intr-o juma de ora incepe meciul! HAI STEAUA!

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Bine zici.

Hai Steaua!!!

Eu mi-am facut popcorn si astept meciul .

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Dianalaura, multumesc Am incercat cu tot: lapte cald sau rece, biscuiti, apa minerala, cartofi fierti sau cruzi...nimic...Popcorn in mijlocul noptii n-am de unde lua...Si nici ce-mi zicea doctorita: ca mese usoare si dese si sa nu ma pun in pat imediat...pai am mincat la 8, acum e 3 si tot am arsuri...

Si de chestia aia cu tatal, eu cred ca majoritatea baietilor sint mai atasati de mama. Contraexemplul meu sint baietii unor cunostinte, unul e de 7 celalalt de 5. Ala micu' ii zice maica-sii: esti asa de frumoasa! te iubesc!

Imi vine sa pling Abia astept sa-l aud si pe al meu...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Si eu tin cu Steaua... dar parca prefer sa ma duc sa ma uit la un film... Asa ca PE MAINE!!! Sau pe mai tarziu...depinde, daca iar nu am somn...

VA pe toate!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Ahhhhh, eu nu pot sa vad filmul, se vede foarte prost, am asteptat 5 minute si degeaba..de obicei merge mai bine cind dorm romanii...

Fetele, si plecati la meci? Si am sa ramin singura...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nuuu. Ramane si calculatorul deschis

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

ANDRADAP multumesc

Mergi la inceput