Sterilet
buna!
dupa montarea unui sterilet exista discomforturi? se poate renunta le el oricand?
este periculoasa folosirea lui pt sanatatea cervixului oare?
merci
Raspunsuri
onitza spune:
Buna ,
Nu mai bine intrebi medicul? ma gandesc ca te-ar lamuri mult mai bine si ai putea lua o hotarare corecta....nu stiu cum esti cu religia, dar auzisem variante gen STERILET=AVORT, fpt pt care stau in cumpana sa imi pun sau nu....
...insa sunt si preoti care accepta aceasta metoda de contraceptie...depinde cred de viziunea fiecarei femei!
Pupici..
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
Otiliav spune:
Uite asa imi dau seama ce repede a trecut timpul, parca ieri il stresai cu multe intrebari pe Arian la Cabinetul virtual
, iar acum ai doi copilasi si te gandesti la contraceptie.
La prima intrebare am gasit pe pagina aceasta un raspuns .
Nu am avut sterilet si inca mi se pare departe ca idee, dar sunt convinsa ca se poate scoate oricand, probabil in afara perioadei de invazie (sa nu spui ca te gandesti la bb3 si de asta vrei sa-l scoti mai repede de expirare
)
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
tatiantudor spune:
Eu mi-am montat steriletul Mirena la doua luni dupa a doua nastere. Nu sunt adepta principiului "nu accept corp strain in mine" din simplul motiv ca e fals....dupa o varsta fiecare are cel putin un surub in masele, asa ca as fi o ipocrita sa afirm asa ceva.
Ma simt execelent, am sangerari minore la ciclu (inainte de setrilet aveam sangerari de 5-7 zile). Am scapat de obsesia: " iar am uitat sa iau pastila".
Ceea ce trebuie sa faci este sa te duci la medic sa iti faca un control si niste analize. Montarea e banala. Dureaza 3 minute fara anestezie si nu simti nimic. Daca corpul tau se adapteaza sau nu, asta vei afla ulterior. Inainte nu are cum sa iti spuna nimeni.
Bafta mare
Liana
Annie80 spune:
nam avut discomfort dupa montare (cam 10 minute dupa m-am simtit aiurea)
poti renunta oricand la el
de afectat cervixul?! nu are cum sa-l afecteaza daca e pus cum trebuie
roxanaz spune:
Lia ai aici subiectele discutate:
sterilet Mirena
steriletul
sterilet - pro si contra
sterilet Mirena sau din cupru?
pro sau contra sterilet
steriletul Mirena
sterilet - da sau nu?
dupa "pusul" Mirenei